Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 18:37)
Tavo prašymai, kaip vandens lašas Afrikos saulėje. Niekas apie tavo norus cia net nekalba  biggrin.gif Tau uzduotas klausimas apie tavo, kaip poikilotherm'os, spalvas.

Tai spėliok kokios aš spalvos. Man patinka tavo spėliojimai. Gali mane prie vaivorykštės spalvų pripaišyt, nesupyksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 16:56)
Tai spėliok kokios aš spalvos. Man patinka tavo spėliojimai. Gali mane prie vaivorykštės spalvų pripaišyt, nesupyksiu biggrin.gif

Vyrai neziuri, tai galvoji pulti ant moteų?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 19:12)
Vyrai neziuri, tai galvoji pulti ant moteų?

Atspėjai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 17:19)

Nepavydžiu...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 17:21)
Manau, kad cia gali buti mylimukė. Ziuresim klystu ar ne.

NE lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O į tave vyrai dar žiūri?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 20, 17:28)

Tavo darbas? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 17:28)
O į tave vyrai dar žiūri?

Prie vaivorykstiniu plaktis nereikia, kad bent kas pabirbintų. Tai nezinau cia reiskiasi ziuri vyrai I mane ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 20, 19:28)

Sakau, iš jos spėliotoja kaip iš manęs balerina biggrin.gif . Mylimukė į Idomucia daugiskaita nesikreiptų biggrin.gif . Kažin ar buvo kas kreipėsi į jį "jūs", nors pagal amžių galėtų prieš žilą galvą nusilenkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 18:31)
Tavo darbas?  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Prie vaivorykstiniu plaktis nereikia, kad bent kas pabirbintų. Tai nezinau cia reiskiasi ziuri vyrai I mane ar ne  biggrin.gif

A TO!
Bet kokie jūs pagaunami unsure.gif ..
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 19:31)
Tavo darbas?  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Prie vaivorykstiniu plaktis nereikia, kad bent kas pabirbintų. Tai nezinau cia reiskiasi ziuri vyrai I mane ar ne  biggrin.gif

Aaaaaa, jei pabirbina, tai reiškia žiūri biggrin.gif . O jei karvašudžiu apmėto?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 20, 17:33)
Aaaaaa, jei pabirbina, tai reiškia žiūri biggrin.gif . O jei karvašudžiu apmėto?

Tqi pati gi sakei, ne aš, jog noretum, kad vaivorykstiniai tave pabirbintu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 20, 19:34)
Tqi pati gi sakei, ne aš, jog  noretum, kad vaivorykstiniai tave pabirbintu.  biggrin.gif

Tau žiūrėjimas tik su pabirbinimu siejasi? Va tokie homofobai ir yra biggrin.gif . O kai susitinka senučiukai, kur apie pabirbinimą nė kalbos nėra ir pradeda gyventi kartu, kaip tada? Ar irgi tik apie pabirbinimą galvoja? Homofobams antras galas svarbiausia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 20 rugsėjo 2021 - 17:39