QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 18, 08:26)
Tai tu neskaitei nuorodos, kaip pas jus Airėj? GRIEŽČIAU PAS JUS , SKATYK bl nerėkus nesąmonių </p>
kas tau pasirode griezciau, uz neileidima eiti i darba, i universiteta ar studentam gyventi bendrabutyje?????jau nesneku apie uzdrauduima i eiti i parduotuves, kirpyklas, pas medikus ir t.t. be testu ar skiepu...... ar kad su kaukem reikia i parduotuves ir vaikam vidurineje mokykloje cia griezciau?
kaip tu supratni zodi griezciau man idomu pasidare....
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 18, 09:25)
Jau du komentarus parasete, o va laiko surasti bent viena straipsni apie gripo ir covid skirtumus nera?
</p><p>Dar aisku galima ir paciai logiskai pagalvoti. Pvz kada gripas plito vasara, kaip covid. Kada nuo gripo tiek zmoniu mirdavo, kaip nuo covid. Per metus nuo gripo budavo 20 mirciu, tai dabar tiek ir daugiau per diena.
</p><p>Nei jums idomu, nei ka. Butu idomu, surastumete atsakymus ir cia pasidalintumete pati.
klausimas tau buvo apie skiepu skirtuma, ne ligos pacios, ka tu cia dabar rasineji?
tu nenori diskuoti, imeti kazkokais nesmaones ir kai taves uzklausia kazka paie tai, ka tu parasai, kazka i pievas pradedi rasyti.
Tu rimtai zadi skiepytis kas 6 menesiai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 18, 11:13)
Tai aišku, gripas iš viso nebe liga
Quick facts:
Every year an estimated 290,000 to 650,000 people die in the world due to complications from seasonal influenza (flu) viruses.
This figure corresponds to 795 to 1,781 deaths per day due to the seasonal flu.
Papildyta:
Ir AIDS nebe liga, nu kam ji iš viso įdomi?
1,199,273 Deaths caused by HIV/AIDS this year
Galima seksą uždrausti kuriam laikui, pvz. uždedant ant organų kažkokį išrastą skaistybės diržą privalomai ir suvaldysime epidemiją. O ir žmonių gims mažiau, kiek resursų sutaupysime, žemė atsigaus, nebereikės žudyti jau gimusių ir gyvenančių. Negi negenialus planas? Kur man jau kreiptis apdovanojimui už idėją?
Papildyta:
O šitie kada gydysis už savo pinigus ir mokės dar baudas už tai????
3,566,359 Deaths caused by smoking this year
1,784,305 Deaths caused by alcohol this year
Kodėl iš mano pinigų jie gydomi??? Šalia praeidami rūkoriai kenkia mano sveikatai, girti man yra labai pavojingi, gali numušti mane vairuodami, gali užpulti mane. Kada juos tvarkysime??? Kur Šimonytė? Reikalauju tuo užsiimti!
butent, kaip zmones nemasto
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 18, 12:52)
Kuo toliau i miska, tuo daugiau malku.
Na jau ir gripas neliga, o koronoviruso isvis nera... Vakcina siaubas baubas, tik ryk saujomis papildus, va sitas farmacininku produktas, tai visuotinas geris.
Monteverte, kaip visada savam amplua... Ugiene maiso su musemis.
Pasirodo rukimas, alkoholizmas yra labai uzkreciama liga, uzkrecia net tuos, kurie nenori buti uzkrestais, saugosi. Masiskai del to suserga vos gime kudikiai, vaikai, pagyvene zmones... Krenta nabagai, kaip muses.
ne, tu nesugebi matyti didesnio vaizdo, niekas nieko nemaiso, lyginam mirtis nuo ivairiu ligu, ju paplitima, skaicius ir kiek kas svarbu valdziai, kodel tiek demesio tik vienai ligai?Kodle kitos blogesnes?
taiuop tai uzkreciama, tik ne per virusus, o per pavzydi, neiznojai? del to ir uzdraude reklamas Lietuvoje, del to pvz Norvegijoje neleidziama pire vaiku gerti ir t.t.
kaip matai is skaiciu jie didesni, nei nuo koronos, akivaidzu, o kur visi kiti nusikaltimai padaryti apsvaigus, tai daug didesne probelma, pandemija alkoholizmo.