Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2021 09 19, 23:00)
Tai pradėkim. Aš tave tiesiog sustabdžiau po vakarykštės tavo "diskusijos" su Idomucia.

Mane stabdyti nereikia. Tiesiog reikia suvokti tavo ir Idomucios argumentacijos klaidas. Kad galima butu DISKUTUOTI.
Kol nesuvoket, kokia prasme polemikoje...

Is Sviesos prieme tavo kvietima diskutuoti ir kuo tai pasibaige, teisingai, pati perejai i ignoratio elenchi. VAdinasi, tol kol taip darysite, DISKUSIJA NEIMANOMA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 rugsėjo 2021 - 09:22
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 18, 08:26)
Tai tu neskaitei nuorodos, kaip pas jus Airėj? GRIEŽČIAU PAS JUS , SKATYK bl nerėkus nesąmonių  </p>

blink.gif kas tau pasirode griezciau, uz neileidima eiti i darba, i universiteta ar studentam gyventi bendrabutyje?????jau nesneku apie uzdrauduima i eiti i parduotuves, kirpyklas, pas medikus ir t.t. be testu ar skiepu...... ar kad su kaukem reikia i parduotuves ir vaikam vidurineje mokykloje cia griezciau?
kaip tu supratni zodi griezciau man idomu pasidare.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 18, 09:25)
Jau du komentarus parasete, o va laiko surasti bent viena straipsni apie gripo ir covid skirtumus nera?
</p><p>Dar aisku galima ir paciai logiskai pagalvoti. Pvz kada gripas plito vasara, kaip covid. Kada nuo gripo tiek zmoniu mirdavo, kaip nuo covid. Per metus nuo gripo budavo 20 mirciu, tai dabar tiek ir daugiau per diena. 
</p><p>Nei jums idomu, nei ka. Butu idomu, surastumete atsakymus ir cia pasidalintumete pati. smile.gif 

klausimas tau buvo apie skiepu skirtuma, ne ligos pacios, ka tu cia dabar rasineji? blink.gif

tu nenori diskuoti, imeti kazkokais nesmaones ir kai taves uzklausia kazka paie tai, ka tu parasai, kazka i pievas pradedi rasyti.

Tu rimtai zadi skiepytis kas 6 menesiai? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 18, 11:13)
Tai aišku, gripas iš viso nebe liga biggrin.gif
Quick facts:
Every year an estimated 290,000 to 650,000 people die in the world due to complications from seasonal influenza (flu) viruses.
This figure corresponds to 795 to 1,781 deaths per day due to the seasonal flu.
Papildyta:
Ir AIDS nebe liga, nu kam ji iš viso įdomi?
1,199,273 Deaths caused by HIV/AIDS this year
Galima seksą uždrausti kuriam laikui, pvz. uždedant ant organų kažkokį išrastą skaistybės diržą privalomai ir suvaldysime epidemiją. O ir žmonių gims mažiau, kiek resursų sutaupysime, žemė atsigaus, nebereikės žudyti jau gimusių ir gyvenančių. Negi negenialus planas? Kur man jau kreiptis apdovanojimui už idėją?  bigsmile.gif
Papildyta:
O šitie kada gydysis už savo pinigus ir mokės dar baudas už tai????
3,566,359 Deaths caused by smoking this year
1,784,305 Deaths caused by alcohol this year
Kodėl iš mano pinigų jie gydomi??? Šalia praeidami rūkoriai kenkia mano sveikatai, girti man yra labai pavojingi, gali numušti mane vairuodami, gali užpulti mane. Kada juos tvarkysime??? Kur Šimonytė? Reikalauju tuo užsiimti!

butent, kaip zmones nemasto doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 18, 12:52)
Kuo toliau i miska, tuo daugiau malku.
Na jau ir gripas neliga, o koronoviruso isvis nera... Vakcina siaubas baubas, tik ryk saujomis papildus, va sitas farmacininku produktas, tai visuotinas geris.

Monteverte, kaip visada savam amplua... Ugiene maiso su musemis.

Pasirodo rukimas, alkoholizmas yra labai uzkreciama liga, uzkrecia net tuos, kurie nenori buti uzkrestais, saugosi. Masiskai del to suserga vos gime kudikiai, vaikai, pagyvene zmones... Krenta nabagai, kaip muses.

ne, tu nesugebi matyti didesnio vaizdo, niekas nieko nemaiso, lyginam mirtis nuo ivairiu ligu, ju paplitima, skaicius ir kiek kas svarbu valdziai, kodel tiek demesio tik vienai ligai?Kodle kitos blogesnes?

taiuop tai uzkreciama, tik ne per virusus, o per pavzydi, neiznojai? del to ir uzdraude reklamas Lietuvoje, del to pvz Norvegijoje neleidziama pire vaiku gerti ir t.t.

kaip matai is skaiciu jie didesni, nei nuo koronos, akivaidzu, o kur visi kiti nusikaltimai padaryti apsvaigus, tai daug didesne probelma, pandemija alkoholizmo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 10:16)
Is Sviesos prieme tavo kvietima diskutuoti ir kuo tai pasibaige, teisingai, pati perejai i ignoratio elenchi. VAdinasi, tol kol taip darysite, DISKUSIJA NEIMANOMA.

? kuri vieta nepatiko
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 18, 21:54)
As irgi taves klausiu. Tik vienas teiginukas, tavo demaskavimo va kiek inspiravo. Tai ir prasau, pagrisk.
Ignoratio elenchi paneigineti nereikia.
Kur siame teiginyje izvelgei?
Ar Ignoratio elenchi?
Ar paneigineti nereikia?

ismokai 2 zodzius lotyniskai sia savaite ir negali atsidziaugti? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 18, 23:00)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif   Kai man reikes atsakymo, as ji susirasiu. Kaip ir jus galite.  

viska galime susirasti, tik o koks tikslas cia tada rasyti?jei net nenori diskutuoti?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 19, 10:12)
Jauciuos blogai. Galvoju, kad mane is pasalu paskiepijo saugumieciai kur prekybcentryje.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 20, 09:39)
Moonte, be juokų, davai. Diskusija. Tavo komentaras šia tema nuorodoje? Mano kaip supranti atsakas į tai keiksmažodis
https://www.facebook...269263358202248

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif as is kart sakiau, kad viskas del pinigu, tikrai garantuoju, 99 proc, kad gabrieliukas uzsake tuos migrantus, ne skaip tik patvirtino nemaza biudzeta del ju ES parlamente. n akaip jei praleis brudai lovio edalo...
Papildyta:
Mane stabdyti nereikia. Tiesiog reikia suvokti tavo ir Idomucios argumentacijos klaidas. Kad galima butu DISKUTUOTI.

lotuliukas.gif logika, ji pas tave sugrizo is atostogu?

kad ji pati nediskutuoja, siulo zmonem susirasti ptiem informacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 rugsėjo 2021 - 11:02

klausimas tau buvo apie skiepu skirtuma, ne ligos pacios, ka tu cia dabar rasineji? blink.gif

tu nenori diskuoti, imeti kazkokais nesmaones ir kai taves uzklausia kazka paie tai, ka tu parasai, kazka i pievas pradedi rasyti.

1. Man klausimas buvo? Ir as privalau ji atsakineti? O tikrai tikslas suzinoti to klausimo atsakyma? As 100% tikra, kad ne.

2. Logiskai mastantis zmogus supranta, jog kai liga skiriasi, skiriasi ir vakcinos. Nuo erkinio encefalito skiepa kartoji kas kelis metus (3 ar 5, neprisimenu tiksliau). Nuo stabliges - kas 10. Kai kurioms ligoms uztenka vienos dozes, kitoms - 3. As suprantu, kad jus visa sita zinote. Galima jau paciam suprasti, neieskant papildomos informacijos, bet nenorite ne tik, kad dometis, bet ir isvis ijungti smegenu.

Ir kokie juokingi lukesciai, kad as ponioms turiu informacija pateikineti. :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 20, 11:57)
ismokai 2 zodzius lotyniskai sia savaite ir negali atsidziaugti? lotuliukas.gif

Ironija tame, kad ta pati parasiau, ka anksciau buvau minejus, fintas tame, kad si karta kitaip.
Priminsiu, jei ka, "Raudona silke" net ir tu turetum atsiminti.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 20, 12:20)
1. Man klausimas buvo? Ir as privalau ji atsakineti? O tikrai tikslas suzinoti to klausimo atsakyma? As 100% tikra, kad ne.
2. Logiskai mastantis zmogus supranta, jog kai liga skiriasi, skiriasi ir vakcinos. Nuo erkinio encefalito skiepa kartoji kas kelis metus (3 ar 5, neprisimenu tiksliau). Nuo stabliges - kas 10. Kai kurioms ligoms uztenka vienos dozes, kitoms - 3. As suprantu, kad jus visa sita zinote. Galima jau paciam suprasti, neieskant papildomos informacijos, bet nenorite ne tik, kad dometis, bet ir isvis ijungti smegenu.
Ir kokie juokingi lukesciai, kad as ponioms turiu informacija pateikineti. biggrin.gif

Man tai labiausiai patinka, kimba i atlapus diskutuok su mimis.

O gale priraso, kad ju oponentu nuomone, informacija yra nesamones...

Ko as nesuprantu, va as zinau, kad jei ir bus kokia polemika, eilini karta tasys "raudona silke", is serijos badaujantys Afrikos vaikai, KGB, sovietu propoganda ir t.t. todel ir nesiveliu, nes beprasmiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 rugsėjo 2021 - 11:49
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 20, 12:20)

Ir kokie juokingi lukesciai, kad as ponioms turiu informacija pateikineti. biggrin.gif

Na taip tau.
Neprivalai, bet jei jau pradedi diskusija, kvieti diskusijai kitus, keista, kad nusimuilini nuo svarbiausiu klausimu. Na taip, nes issiaiskinus esminius dlayksu apie skiepus daug kas paaiskeja ar ne? na jei is vsi norisi aisku diskutuoti apie juos.

taip tas tiesa, bet corona ir girpo virusai net labia panasus, tai viena antra ar tikrai tada vakcina veiksminga jie ja kartoti reiktu kelis kart per metus? ir kaip tai paveiks organizma?

ta isidemesiu, kai manes ponios prasys pateikti informacija, dekui biggrin.gif
Atsakyti
Oi, Moonte, neblogai savaitgalius leidi turedama kaimo turizmo biznį biggrin.gif

Miss Black Community Buckinghamshire ❤

vartotojo įkelta nuotrauka

Su kokiais idomiais zmonemis esi susitikusi paskutini kartą?
Papildyta:
The D-day Darlings. Britain's Got Talent finalininkės, viena is geriausiai zinomu ir auksciausiai vertinama antro pasaulinio karo laiku atlikeju grupė. Turiu nuotrauka su savo vyru, tarp ju, bet neliks intrigos apie mano vyro ugi mamkose, jei parodysiu biggrin.gif
Sakiau vyrui - nu cia tau pasiseke, kaip aklai vistai gruda radus biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugsėjo 2021 - 12:30
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 12:47)
Ironija tame, kad ta pati parasiau, ka anksciau buvau minejus, fintas tame, kad si karta kitaip.
Priminsiu, jei ka, "Raudona silke" net ir tu turetum atsiminti.
Man tai labiausiai patinka, kimba i atlapus diskutuok su mimis.

O gale priraso, kad ju oponentu nuomone, informacija yra nesamones...

Ko as nesuprantu, va as zinau, kad jei ir bus kokia polemika, eilini karta tasys "raudona silke", is serijos badaujantys Afrikos vaikai, KGB, sovietu propoganda ir t.t. todel ir nesiveliu, nes beprasmiska.

nu ir kas as galiu parasyti, kad tavo dauguma postu ad hominem ir ka?

biggrin.gif kad nebuvo pateikta jokia informacija, buvo pasiulymas ja susirasti, o atsakymas i klausima buvo ne apie tai, kas buvo klausiama.

na kai neusgebi siek tiek placiau aprept, nei delfio info, gal taip ir atrodo, ka padarysi...
o i ka veliesi, diena is dienos cia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 20, 13:28)
nu ir kas as galiu parasyti, kad tavo dauguma postu ad hominem ir ka?

biggrin.gif  kad nebuvo pateikta jokia informacija, buvo pasiulymas ja susirasti, o atsakymas i klausima buvo ne apie tai, kas buvo klausiama.

na kai neusgebi siek tiek placiau aprept, nei delfio info, gal taip ir atrodo, ka padarysi...
o i ka veliesi, diena is dienos cia? bigsmile.gif

Mano?
Siuo atveju?

OK, ar verta ka kementuoti.

Jei ka, siuo metu samoningai vengiu ad hominem.
Tarkim, ka as parasiau ad hominem Idomuciai, MOntevertei, pagaliau tau?

Na pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 rugsėjo 2021 - 13:31
Gera zodi siandien pamaciau pritaikyta. Tokius vyriausybiu kai kur daugiau/maziau, vertima skiepytis, zmones paparsciausiai vadina bulinimu.

Ir dar gera mintis, jei norejot zinoti, kaip butumet pasielge Vokietijoje 1933-1936 m, dabar zinot...

manau dar geriau pritaikomas ir Lietuvoje tremties metu...juk jie galejo rinktis buti neturtingi, atiduoti viska kolukiam, galejo stoti i partija...

is zydu atsiminimu, klausimas jiem, kodel nepabegot tuo metu, nes viskas vyko labai letai, naujas istatymas, naujas potvarkis, manem tik tai ir viskas, pradejom jaudintis, tik,kai reikejo geltonas zvaigzdes nesioti...

kas ten zavejosi Valinsko ismintim, ko tylit del jo pasisakymo apie saudyma nevakcinuotu? patiko klausiau?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 20, 14:28)
Mano?
Siuo atveju?

OK, ar verta ka kementuoti.

Jei ka, siuo metu samoningai vengiu ad hominem.
Tarkim, ka as parasiau ad hominem Idomuciai, MOntevertei, pagaliau tau?

Na pirmyn  mirksiukas.gif

QUOTE(Moonte @ 2021 09 19, 22:40)
O tu zmogiskai diskutuoti bent moki?
Ka dabar darai, anot taves yra zmogiska ir neva diskusija?

na ir taip duaguma tavo postu, nezinau ar verta cituoti? jie apie asmenis, ne diskusiju objekta, kad ir kokie motyvai tavo bebutu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 rugsėjo 2021 - 13:40
Taiptaiptaip Lietuvoje blogaiblaogaiblogai, niekur negali būti blogiau. Italijoj visi darbuotojai turės turėti žaliąjį pasą ir jokių nemokamų testų kaip LT
https://www.lrytas.l...ietose-20770289
Galėtų ir pas mus greičiau mokami tie testai būti, kiek gali antivakseriai valstybės pinigus taškyti... Ale bijo "valdžiukė" orlauskinės šutvės
Atsakyti