Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2021 09 17, 13:39)
Nieko negirdėjau. Truputi pažįstu tos mokyklos pavaduotoją ir gerai vieną mokytoją. Paklausiu prie progos, tikrai bus žinojus.

raso pilnai nepasiskeipyjusi, tai, ka reiskia, be 3, 4 ar n-tojo skiepo, tai visi nebus niekad pilnai paisskiepyje, ir ka dabar sakysi, kaip ten verkslenai apie senukus , o cia jaunas zmogus ar padejo jai tie skiepai ar gal nuzude?

del to ir sake, kad turi laiko iki rudens suskiepyti kuo daugiau, prades lysti salutiniai per visus galus, dar dabar mekena tipo nepilnai pasiskiepyje, ka paskui darys, kai vsi dugaiau kils i viesuma tokiu atveju?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 17, 14:08)
rolleyes.gif​ lauki, kol numirs nuo covid nesiskiepijus? Užkniso jau? biggrin.gif</p>

tai cia jus su Valinsku priesakyje laukiat kitu mirciu ir trinat rankelem, paskui saudysit? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 rugsėjo 2021 - 16:10
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 17, 18:09)
raso pilnai nepasiskeipyjusi, tai, ka reiskia, be 3, 4 ar n-tojo skiepo, tai visi nebus niekad pilnai paisskiepyje, ir ka dabar sakysi, kaip ten verkslenai apie senukus , o cia jaunas zmogus ar padejo jai tie skiepai ar gal nuzude?

Iš manikiuristės nesenai grįžau, tai pas ją šiandien prieš mane viena mokytoja buvo iš tos mokyklos. Tai gal neliksliai iš antrų lupų pasakysiu, ką ji pasakojo. Tai sakė, toj mokykloj 3 antivakserės buvo, tai valdžia liepė skiepytis arba nušalins nuo darbo. Tai jos pasiskiepijo tada pirma doze ir ji po savaitės užsikrėtė nuo vyro, kuris nesunkiai sirgo. Jokių šalutinių ligų neturėjo. Tai va kaip. Liko dukrytė 3 metų antivakseriui tėvui. Dar draugei paskambinsiu kada, iš pirmų lupų sužinosiu ar tiksliai taip buvo.
Atsakyti
Draugei paskambinau, dirbančiai toje mokykloje, tai tą patį panašiai papasakojo, tik sako, kad ji lyg jau buvo užsikrėtus kai skiepijosi. Dar sakę, kad gydytojai siūlė dirbtinę komą sukelt ar kažką tokio, bet ji atsisakė. 2 savaites reanimacijoj gulėjo. Anksčiau nesiskiepijo, mol iki tol nersusirgo, nesusirgs ir dabar, tipo jos stiprus imunitetas, sveikai maitinasi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 17, 17:09)
del to ir sake, kad turi laiko iki rudens suskiepyti kuo daugiau, prades lysti salutiniai per visus galus, dar dabar mekena tipo nepilnai pasiskiepyje, ka paskui darys, kai vsi dugaiau kils i viesuma tokiu atveju?

apsisaugojo. Gi visi bus patys kalti, kad ėjo, taip pasirašė, jokių žalos atlyginimų
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 17, 18:52)
Draugei paskambinau, dirbančiai toje mokykloje, tai tą patį panašiai papasakojo, tik sako, kad ji lyg jau buvo užsikrėtus kai skiepijosi. Dar sakę, kad gydytojai siūlė dirbtinę komą sukelt ar kažką tokio, bet ji atsisakė. 2 savaites reanimacijoj gulėjo. Anksčiau nesiskiepijo, mol iki tol nersusirgo, nesusirgs ir dabar, tipo jos stiprus imunitetas, sveikai maitinasi.

tai jei šitaip, tai čia žmogžudystė. Kaip galima skiepyti jau sergantį? blink.gif
Atsakyti
Maja Di, pažiūrėk kaip šitie korumpuotieji viską slepia ir vėl

„Tai yra 40 metų moteris, fiksuota mirtis. Priežastis yra COVID-19 infekcija. Gydymo įstaiga neturi duomenų, ar ji buvo paskiepyta ar ne, tokių duomenų nėra“, – teigė VVKT vadovas Gytis Andriulionis.

Įsivaizduok, jei taip apie tavo sesę būtų ar tave pačią po tavo mirties. Neva net nežino. Tai gal nereikėjo kažkur po balkonais skiepyti, o rinkti duomenis apie kiekvieną pacientą! Nors tu pati supranti, kad viską jie žino. Bet jie visada kratosi visų mirčių ir visų kitų sužalojimų. Tai aferistų bendruomenė, su šūkiu 'medikai neklysta'. Bet ar jie ne žmonės, kad neklystų?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 17, 20:08)

tai jei šitaip, tai čia žmogžudystė. Kaip galima skiepyti jau sergantį? blink.gif

O kas turi žinoti ar sergi? Prieš skiepą užpildai formą kad nesergi.
Atsakyti
Tai vis riejatės?

Mano atsvara nai nai nai gerai nuotaikai pakelti biggrin.gif Pasiruosimas savaitgalio sventei darbe wub.gif wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugsėjo 2021 - 18:39
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 17, 19:31)
O kas turi žinoti ar sergi? Prieš skiepą užpildai formą kad nesergi.

Šiaip jau padorus medicinos darbuotojas su patirtimi puikiai tą mato. Bet kai skiepija visokie paštininkai, tai suprantama biggrin.gif

Šitą argumentą kaip pakomentuotum, kad išmeta dabar iš darbo tuos medikus, kurie pernai kol nebuvo vakcinos didvyriais buvo laikomi? Kas pasikeitė? Jei pernai atsilaikė, tai gal ir toliau atsilaikytų natūraliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 17 rugsėjo 2021 - 18:53
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 17, 18:52)

tai vienu zodziu niekas nieko nezino, o tai gal nuo skiepo mire? ziurek kol nesiskiepyjo sau ramiai gyveno... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 17, 19:08)
apsisaugojo. Gi visi bus patys kalti, kad ėjo, taip pasirašė,  jokių žalos atlyginimų
Papildyta:

tai ar is vsi pasirasineti, ka reikejo, jei ir vaikai gali skeipytis be tevu zinios? Maciau minojo, kad jei ateini i skiepu vieta, tai automatiskai sutinki...

bet tas skiepyjimas bele kur, autobusuose, nu tai man is vis virsune, ne seimos gydytoja paziuri, patikrina, pasitaria ar tikrai siuo metu gerai skeipytis, bet belekur, belekas...tragiska paskui tokia baigtis...
man visgi atrodo, kad skiepas tai moteriskiai buvo lemiamas dalykas, kazin kodel iki to sveika gyveno...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 17, 15:56)
Iš manikiuristės nesenai grįžau, tai pas ją šiandien prieš mane viena mokytoja buvo iš tos mokyklos. Tai gal neliksliai iš antrų lupų pasakysiu, ką ji pasakojo. Tai sakė, toj mokykloj 3 antivakserės buvo, tai valdžia liepė skiepytis arba nušalins nuo darbo. Tai jos pasiskiepijo tada pirma doze ir ji po savaitės užsikrėtė nuo vyro, kuris nesunkiai sirgo. Jokių šalutinių ligų neturėjo. Tai va kaip. Liko dukrytė 3 metų antivakseriui tėvui. Dar draugei paskambinsiu kada, iš pirmų lupų sužinosiu ar tiksliai taip buvo.

Maja Di, jus skaitant pasidare idomu: jeigu neklystu atsiradus skiepams ir pati nelabai buvote linkusi skiepytis. O kai jau nusprendete tai daryti , buvo del galimybes keliauti. Tad kokiu pagrindu vadinate zmones antivakseriais?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 17, 20:43)
man visgi atrodo, kad skiepas tai moteriskiai buvo lemiamas dalykas, kazin kodel iki to sveika gyveno...

bet kokiu atveju, jei ir Kovidas buvo lemiamas, tai skiepas jos niekaip neapsaugojo, tai ir įrodymas vis tiek yra apie ką mes ir kalbame. Ir tai juk ne ne žmogus 80+ rizikos grupėje. O jaunas žmogus! tai kada baigs mulkinti žmones?
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2021 09 17, 21:49)
Maja Di, jus skaitant pasidare idomu: jeigu neklystu atsiradus skiepams ir pati nelabai  buvote linkusi skiepytis. O kai jau nusprendete tai daryti , buvo del galimybes keliauti. Tad kokiu pagrindu vadinate zmones antivakseriais?

Oi ne, aš skiepijuosi visais skiepais, ir šito net į Vilnių važiavau, nes pas mus dar nedavė mano amžiaus grupei biggrin.gif . Aš pasitikiu mokslu. Taip, prieš karantiną buvau, bet ne prieš skiepus. Ir taip, skiepijausi, nes noriu normaliai gyventi. Aš pati persirgau lengvai neseniai, jei uoslės nebūčiau praradus, būčiau net negalvojus kad sirgau kovidu. Beje niekas neapsikrėtė, nei šeimos nariai (jie skiepyti), nei kolegos, vienas pas mane darbe yra antibakseris, tai jam tik izoliuotis reikėjo, bet nesusirgo. Gydytoja sakė, kad skiepyti labai mažai viruso išskiria. Kur užsikrėčiau nežinau, vėlgi gydytoja sakė, kad po antro skiepo jau 3 su viršum mėnesio praėjo, gal imunitetas nusilpo, o gal mažai antikūnių pasigamino, nes reakcijų po skiepų nebuvo. Taip pat gydytoja sakė, kad bent jos nei vienas skiepytas pacientas iki ligoninės nedaėjo. Tai labai džiaugiuosi, kad buvau skiepyta, nes neaišku kaip būtų jei nebūčiau.
Antivakseriais vadinu ne tuos, kurie nesiskiepija, bet tuos, kurie agituoja prieš skiepą kaip pasaulinį blogį.
Atsakyti