As visiskai nieko nebandau irdoti, paprasciausiai nussistebejau, kai pasakei, kad jusu seimoje vaikai nevalgo miltu gaminiu ir tiek, suanuoliai jei nevalgo.
Tu cia istraukei veganus, Given, jos vaikus,as tikrai neiznau, ka jos vaikai valgo, as juos tik nuotraukose maciau
. Miltu nevalgyma, nelabai man eina sulyginti su veganizmu, nekyla tikrai moralines dilemos valgant duona, bent jau daugumai zmoniu
O vaikai yra vaikai, kaip ir sakiau, as nesu sutikusiu tokiu sveikuoliu, kurie miltu is vis nevalgytu, nebent yra kokia rimta alergija, tada susilaiko nuo kazko, Taigi tik tai ir parasiau ir tiek, kazkaip nuolat viska labai sureiksmini.
O bandeles man patinka, nors ir nelabai sveika, bet kartais padarau su raugu is eko miltu pirdedu ruopiu miltu, kokiu darzoviu idaru, man jos asocijuojasi su kazkokia siluma, namu jaukumu...uzsimaniau dabar reiks paimt jauciu tesla uzmaisy
Na, jeigu tu bandelių nevalgyti kasdien, aš manau, nk nuo ju neatsitiks. Mano kaimynai iš hesburgeriu, macdonaldu ir t.t. neišlenda ir nk, pastoviai tą maistą į namus veža jiems. Nei nutukę, nei serga. O jau virš 50 m.... Buvom Normandijoje, tai taip patiko prancuzai su tradiciniais, svieziais batonais, kasryt stovintys eilėse vietinese kepyklelese. Mano vaikai ten ką tik pagautas austrės valgė uzkasdami bagete