Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2021 09 15, 22:44)
ar tikrai tik Kovido mirtys skaitosi? https://www.15min.lt...te-1050-1565726

"Pastaruoju metu ji negavo pagalbos, nes psichiatrė esą nepastebėjo apmokėjimo. Vidajos teta norėtų pažiūrėti tai moteriai į akis, nes Vidaja ėjo pas ją, prašydama pagalbos, o ši jos nepriėmė, atstūmė todėl, nes nepamatė draudimo apmokėjimo, nors viskas buvo apmokėta. Jos nepriėmė per klaidą“, – Delfi pasakojo bičiulė."
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 16, 13:07)
"Pastaruoju metu ji negavo pagalbos, nes psichiatrė esą nepastebėjo apmokėjimo. Vidajos teta norėtų pažiūrėti tai moteriai į akis, nes Vidaja ėjo pas ją, prašydama pagalbos, o ši jos nepriėmė, atstūmė todėl, nes nepamatė draudimo apmokėjimo, nors viskas buvo apmokėta. Jos nepriėmė per klaidą“, – Delfi pasakojo bičiulė."
blink.gif

Taip, tai yra baisu. Net nepaklausė, o gal ji net jei neturėtų apmokėjimo, gal po to kasoje susimokėtų? Tai tik įrodo kokie nužmogėję dirba toje sistemoje. Visiški atbukėliai. Juos vadybos reiktų mokyti papildomai ar ką? Neįsivaizduoju kas būtų verslams, jei jie taip su savo klientais dirbtų. O čia net ne klientas kaipo toks, o pacientas, kas yra dar svarbiau ir jautriau. Ir sėdi tokie metų metais neteisiami atbukėliai, kai tuo tarpu jei ant kokio popiergalio kas avį nupaišo, policija persekioja. Čia normalu? Normalioje visuomenėje mes gyvename?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 16, 13:31)
Vertinant, kaip perimu tavo bendravimo stiliuka, as jau tave pranokstu, dar neipusejusi...
Todel, apsistosiu ties igytu, palikdama tavo lygi tau.

Profesorius gali suvaidinti beproti, bet beprotis nesuvaidins profesoriaus.

Nors tiesa sakant matant dabartini nusishnekejimo lygi tituluotu asmenybiu tai Lietuvoje gal ta taisykle gal ir negalioja
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 16, 12:24)
As visiskai nieko nebandau irdoti, paprasciausiai nussistebejau, kai pasakei, kad jusu seimoje vaikai nevalgo miltu gaminiu ir tiek, suanuoliai jei nevalgo.
Tu cia istraukei veganus, Given, jos vaikus,as tikrai neiznau, ka jos vaikai valgo, as juos tik nuotraukose maciau  biggrin.gif . Miltu nevalgyma, nelabai man eina sulyginti su veganizmu, nekyla tikrai moralines dilemos valgant duona, bent jau daugumai zmoniu  biggrin.gif
O vaikai yra vaikai, kaip ir sakiau, as nesu sutikusiu tokiu sveikuoliu, kurie miltu is vis nevalgytu, nebent yra kokia rimta alergija, tada susilaiko nuo kazko, Taigi tik tai ir parasiau ir tiek, kazkaip nuolat viska labai sureiksmini.

O bandeles man patinka, nors ir nelabai sveika, bet kartais padarau su raugu is eko miltu pirdedu ruopiu miltu, kokiu darzoviu idaru, man jos asocijuojasi su kazkokia siluma, namu jaukumu...uzsimaniau dabar reiks paimt jauciu tesla uzmaisy

Na, jeigu tu bandelių nevalgyti kasdien, aš manau, nk nuo ju neatsitiks. Mano kaimynai iš hesburgeriu, macdonaldu ir t.t. neišlenda ir nk, pastoviai tą maistą į namus veža jiems. Nei nutukę, nei serga. O jau virš 50 m.... Buvom Normandijoje, tai taip patiko prancuzai su tradiciniais, svieziais batonais, kasryt stovintys eilėse vietinese kepyklelese. Mano vaikai ten ką tik pagautas austrės valgė uzkasdami bagete biggrin.gif nes nepatiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 16, 14:07)
blink.gif

Lietuvos valstybe ziurekit kaip supuvus, tai jau atskiri asmenys tikrai negali pakeisti sisteemos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 16, 13:13)
Taip, tai yra baisu. Net nepaklausė, o gal ji net jei neturėtų apmokėjimo, gal po to kasoje susimokėtų? Tai tik įrodo kokie nužmogėję dirba toje sistemoje. Visiški atbukėliai. Juos vadybos reiktų mokyti papildomai ar ką? Neįsivaizduoju kas būtų verslams, jei jie taip su savo klientais dirbtų. O čia net ne klientas kaipo toks, o pacientas, kas yra dar svarbiau ir jautriau. Ir sėdi tokie metų metais neteisiami atbukėliai, kai tuo tarpu jei ant kokio popiergalio kas avį nupaišo, policija persekioja. Čia normalu? Normalioje visuomenėje mes gyvename?

Na nejaugi ji nematė, kad jai lb blogai, jeigu su ja dirbo? Nesuprantu prie ko tie pinigai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 16, 12:30)
oi cia senos zinios, as jau vasara tai girdejau, kaip ir apie cepelinus uz skiepus...na absurdiska, niekad nei viena liga kazkodel taip valdzios nedomino ir taip intencyviai nesieke padeti zmonem, kaip del covido  biggrin.gif

Slaigytojams jau seniai mokėjo po 5€ už skiepa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 16 rugsėjo 2021 - 12:22
QUOTE(uarda @ 2021 09 16, 13:21)
Na nejaugi ji nematė, kad jai lb blogai, jeigu su ja dirbo? Nesuprantu prie ko tie pinigai.

jie pagal tai nevertina, tik pagal draustas ar ne. Sėdės du žmonės su vienoda bėda koridoriuje, vienas bus draustas, kitas ne. Tai draustą pakvies laiku, o nedrausto apsimes, kad nemato, kad tuščia vieta sėdi. Pinigų visuomenė. Bet tai galėtų tada ir atsakyti taip, kaip atsako vadybininkai. Iš karto išmeta iš darbo ar pan. Tada 10 kartų patikrintų draustas ar ne
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 16, 13:26)
jie pagal tai nevertina, tik pagal draustas ar ne. Sėdės du žmonės su vienoda bėda koridoriuje, vienas bus draustas, kitas ne. Tai draustą pakvies laiku, o nedrausto apsimes, kad nemato, kad tuščia vieta sėdi. Pinigų visuomenė. Bet tai galėtų tada ir atsakyti taip, kaip atsako vadybininkai. Iš karto išmeta iš darbo ar pan. Tada 10 kartų patikrintų draustas ar ne

Nežinau, nezinau. Aš, jeigu matyciau, kad žmogui blogai, dirbciau nemokamai... Na kur žmogiškumas?
Pvz. Kaip meistrės nemokamai daro permanentinį makiažą onkologiniams ligoniams. Nekalbu apie tas, kas reklamuojasi. Tokiu irgi yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 16 rugsėjo 2021 - 12:35

Lūžau, Lietuva kalba laida, diedas aiškina, kad santuoka gi tik vyrui ir moteriai, kad vaikų turėt. Šalia raudonuoja bevaikė hetero Širinskienė ir homo Raskevičius, turintis sūnų :D:D  Gyvenimas mėgsta ironiją :D

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 16, 12:34)
Nežinau, nezinau. Aš, jeigu matyciau, kad žmogui blogai, dirbciau nemokamai... Na kur žmogiškumas?
Pvz. Kaip meistrės nemokamai daro  permanentinį makiažą onkologiniams ligoniams. Nekalbu apie tas, kas reklamuojasi. Tokiu irgi yra.

Tu matei nors viena gydytoja, kuris po darbo kur savanoriautu - padetu senukams, vaikams, gyvunams?

Jie tik I labdaros balius laksto

P.s. as nekalbu apie pasisventusius gydytojus, as kalbu qpie kita gydytoju dali - materialistus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugsėjo 2021 - 12:51
QUOTE(uarda @ 2021 09 16, 13:34)
Pvz. Kaip meistrės nemokamai daro  permanentinį makiažą onkologiniams ligoniams. Nekalbu apie tas, kas reklamuojasi. Tokiu irgi yra.

tiesiog. Vieni daug metų dirbdami tą patį tampa ekspertais, o kiti gi nubukėliais, automatais. Tokia realybė. Būtų gal kitaip, jei mūsų šalyje kitaip veiktų teismų sistema.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 16, 12:42)
<p>Lūžau, Lietuva kalba laida, diedas aiškina, kad santuoka gi tik vyrui ir moteriai, kad vaikų turėt. Šalia raudonuoja bevaikė hetero Širinskienė ir homo Raskevičius, turintis sūnų biggrin.gif:D  Gyvenimas mėgsta ironiją biggrin.gif</p>

Cемья не без уродов.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 16, 12:49)
tiesiog. Vieni daug metų dirbdami tą patį tampa ekspertais, o kiti gi nubukėliais, automatais. Tokia realybė. Būtų gal kitaip, jei mūsų šalyje kitaip veiktų teismų sistema.

As dar qtsimenu laikus, kai pries gydymus ir operacijas nebuvo pasirasinejama po dokumentu, rasanciu, jog gydytojas uz nieka neatsak8ngas. Tada gydytojai dar buvo baudziami uz savo ziaurias klaidas.

Kuo jie, gydytojai, isskirtiniai? Pas mano vyra, jei zmogus bus suzeistas ar kas mirs, mano vyras bus teisiamas be jokiu islygu. Kodel gydytojai turi nelieciamybe? Gydytojai tam ir mokinasi 10 metu, kad nedaryti kvailu klaidu. Bet...pasaukima turi nedaugelis. Daugelis nori buti gydytojais, net tai yra Хлебное место
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugsėjo 2021 - 13:02