QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 21:21)
Jei given kiausiniu nevalgo, gipras, tai istikro, cia yra tikra, duonosnevalgau as, cia jau neistikro, tai abejotina, todel kad duona nevalgau... JOooo
Kita vertus, kur tu perskaitei tai, kad truputi as valgau duonos? Is lempos, ir pateikti kaip fakta...
Given vaikai veganai, ir tu duodi simta procentu, kad mokykloje ir darzelyje jie veganai, nors turi kisenpinigius...
O jau mano vaikai, ni ni, jie butinai kazka nores paragauti, mat tokia vaiku natura...
TAu paciai, nejuokinga
Tikslumu megeja. Ir aplamai, ka tu cia bandai irodyti.
As visiskai nieko nebandau irdoti, paprasciausiai nussistebejau, kai pasakei, kad jusu seimoje vaikai nevalgo miltu gaminiu ir tiek, suanuoliai jei nevalgo.
Tu cia istraukei veganus, Given, jos vaikus,as tikrai neiznau, ka jos vaikai valgo, as juos tik nuotraukose maciau
. Miltu nevalgyma, nelabai man eina sulyginti su veganizmu, nekyla tikrai moralines dilemos valgant duona, bent jau daugumai zmoniu
O vaikai yra vaikai, kaip ir sakiau, as nesu sutikusiu tokiu sveikuoliu, kurie miltu is vis nevalgytu, nebent yra kokia rimta alergija, tada susilaiko nuo kazko, Taigi tik tai ir parasiau ir tiek, kazkaip nuolat viska labai sureiksmini.
O bandeles man patinka, nors ir nelabai sveika, bet kartais padarau su raugu is eko miltu pirdedu ruopiu miltu, kokiu darzoviu idaru, man jos asocijuojasi su kazkokia siluma, namu jaukumu...uzsimaniau dabar reiks paimt jauciu tesla uzmaisyti
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 20:58)
Sorry, cia tik zodziai. Ir samokslo teorija.
viskas kas karantino pradzioje buvo ivardyta, kaip samokslo teorijos pamazu tampa realybe...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 15, 22:44)
ar tikrai tik Kovido mirtys skaitosi?
https://www.15min.lt...te-1050-1565726
jau nuo pat pradziu ivairiu slaiu medikai apei tai skelbe, kad padidejo ir smurto ir savizudybiu ir ivairiu kitu uzdelstu ligu ir mirciu nuo ju...niekam neidomu, bele skiepykites , kaip uzsukti kartoja, skiepyjasi ir toliau serga...