Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 22:27)
Moonte  biggrin.gif  tu amžiais  pirma ateini I mamkas ir paskutinė işeini.  biggrin.gif

Labas vakarelis...

As zinau, kad esu tavo saule mirksiukas.gif
Seki tu mano pedsakus. O jei manes nera, tave vis tiek persekioja mano didybes fluidu sleifas bis.gif

Dar turiu laiko pamirkti SM, greitai teks is cia tam tikram laikui isnykti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 rugsėjo 2021 - 21:34
ar tikrai tik Kovido mirtys skaitosi? https://www.15min.lt...te-1050-1565726
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 21:32)
Labas vakarelis...

As zinau, kad esu tavo saule  mirksiukas.gif
Seki tu mano pedsakus. O jei manes nera, tave vis tiek persekioja mano didybes fluidu sleifas  bis.gif

Dar turiu laiko pamirkti SM, greitai teks is cia tam tikram laikui isnykti.

Mano lygio tu niekada nepasieksi, kad ir kiek bandysi kopijuoti scenic.gif
Atsakyti

Moonte biggrin.giftu amžiais pirma ateini I mamkas ir paskutinė išeini. biggrin.gif

su savim supainiojai? Prarūgai čia visą savo vaiko vaikystę ir jaunystę.

Atsakyti
eina jie nx, jau net nesislepia https://www.lrytas.l...cienta-20080064
Atsakyti

As esu maciusi, kad LT skelbia skaiciu, kiek mire nuo COVID, o kiek - su COVID. Tai paieskok gal ir rasi, bet nedarysi to, nes negalesi tada burbet kaip viskas baisuu ir blogaaai.

ne visur,skyrybos zenklai sudeti. Gal nuoroda ,prasom i ten...

Atsakyti

eina jie nx, jau net nesislepia https://www.lrytas.l...cienta-20080064

keiktis pradejot 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 21:21)
Jei given kiausiniu nevalgo, gipras, tai istikro, cia yra tikra, duonosnevalgau as, cia jau neistikro, tai abejotina, todel kad duona nevalgau... JOooo

Kita vertus, kur tu perskaitei tai, kad truputi as valgau duonos? Is lempos, ir pateikti kaip fakta...

Given vaikai veganai, ir tu duodi simta procentu, kad mokykloje ir darzelyje jie veganai, nors turi kisenpinigius...
O jau mano vaikai, ni ni, jie butinai kazka nores paragauti, mat tokia vaiku natura...

TAu paciai, nejuokinga  mirksiukas.gif
Tikslumu megeja. Ir aplamai, ka tu cia bandai irodyti.

As visiskai nieko nebandau irdoti, paprasciausiai nussistebejau, kai pasakei, kad jusu seimoje vaikai nevalgo miltu gaminiu ir tiek, suanuoliai jei nevalgo.
Tu cia istraukei veganus, Given, jos vaikus,as tikrai neiznau, ka jos vaikai valgo, as juos tik nuotraukose maciau biggrin.gif . Miltu nevalgyma, nelabai man eina sulyginti su veganizmu, nekyla tikrai moralines dilemos valgant duona, bent jau daugumai zmoniu biggrin.gif
O vaikai yra vaikai, kaip ir sakiau, as nesu sutikusiu tokiu sveikuoliu, kurie miltu is vis nevalgytu, nebent yra kokia rimta alergija, tada susilaiko nuo kazko, Taigi tik tai ir parasiau ir tiek, kazkaip nuolat viska labai sureiksmini.

O bandeles man patinka, nors ir nelabai sveika, bet kartais padarau su raugu is eko miltu pirdedu ruopiu miltu, kokiu darzoviu idaru, man jos asocijuojasi su kazkokia siluma, namu jaukumu...uzsimaniau dabar reiks paimt jauciu tesla uzmaisyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 20:58)
Sorry, cia tik zodziai. Ir samokslo teorija.

viskas kas karantino pradzioje buvo ivardyta, kaip samokslo teorijos pamazu tampa realybe... biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 15, 22:44)
ar tikrai tik Kovido mirtys skaitosi? https://www.15min.lt...te-1050-1565726

jau nuo pat pradziu ivairiu slaiu medikai apei tai skelbe, kad padidejo ir smurto ir savizudybiu ir ivairiu kitu uzdelstu ligu ir mirciu nuo ju...niekam neidomu, bele skiepykites , kaip uzsukti kartoja, skiepyjasi ir toliau serga... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 16, 12:22)
As visiskai nieko nebandau irdoti, paprasciausiai nussistebejau, kai pasakei, kad jusu seimoje vaikai nevalgo miltu gaminiu ir tiek, suanuoliai jei nevalgo.
Tu cia istraukei veganus, Given, jos vaikus,as tikrai neiznau, ka jos vaikai valgo, as juos tik nuotraukose maciau  biggrin.gif . Miltu nevalgyma, nelabai man eina sulyginti su veganizmu, nekyla tikrai moralines dilemos valgant duona, bent jau daugumai zmoniu  biggrin.gif
O vaikai yra vaikai, kaip ir sakiau, as nesu sutikusiu tokiu sveikuoliu, kurie miltu is vis nevalgytu, nebent yra kokia rimta alergija, tada susilaiko nuo kazko, Taigi tik tai ir parasiau ir tiek, kazkaip nuolat viska labai sureiksmini.

O bandeles man patinka, nors ir nelabai sveika, bet kartais padarau su raugu is eko miltu pirdedu ruopiu miltu, kokiu darzoviu idaru, man jos asocijuojasi su kazkokia siluma, namu jaukumu...uzsimaniau dabar reiks paimt jauciu tesla uzmaisyti smile.gif
Papildyta:

viskas kas karantino pradzioje buvo ivardyta, kaip samokslo teorijos pamazu tampa realybe... biggrin.gif

Kaip visada, padariau teisingai, i veldama Given mirksiukas.gif
Visa kita neskaiciau neidomu.

Vel tik zodziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 16, 08:51)

oi cia senos zinios, as jau vasara tai girdejau, kaip ir apie cepelinus uz skiepus...na absurdiska, niekad nei viena liga kazkodel taip valdzios nedomino ir taip intencyviai nesieke padeti zmonem, kaip del covido biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 16, 12:24)
Kaip visada, padariau teisingai, i veldama Given  mirksiukas.gif
Visa kita neskaiciau neidomu.

Vel tik zodziai  biggrin.gif

Na jei tau taip atrodo... as tai nematau rysio tarp jos ir tavo vaiku, na bet jei tau tai susije tai valio biggrin.gif

siaip saunu, kad jus nevalgot miltu, kad valgot savo maista isauginta, tik va kad dar sugebetum buti linksmesne ir laimingesne visai butu gerai.
Na ko tau gyvenime dar truksta viska turi seima, nuostabius namus, gausa, nejau taip niekas nedziugina?
As kaip visada pasakysiu ta pati svabriausia, ne kas i pilva patenka, bet kas is sirdies iseina... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 23:12)
Mano lygio tu niekada nepasieksi, kad ir kiek bandysi kopijuoti  scenic.gif

Vertinant, kaip perimu tavo bendravimo stiliuka, as jau tave pranokstu, dar neipusejusi...
Todel, apsistosiu ties igytu, palikdama tavo lygi tau.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 15, 20:44)
As esu maciusi, kad LT skelbia skaiciu, kiek mire nuo COVID, o kiek - su COVID. Tai paieskok gal ir rasi, bet nedarysi to, nes negalesi tada burbet kaip viskas baisuu ir blogaaai.
</p>

tikrai pasitiki Lietuvos statistika po visu ju skandalu tame departamente?
pvz kodle Lietuva teigia, kad i ligonines pakliuva dauguma neskiepytu, kai kitose salyse beveik 50/50? iskirtine salis? skiepai kitokie?

nors pradzioje visur su ta statistika buvo ne kas , pasitaise gi paskui italai, ispanai, kad pirminiai skaiciai buvo visiskai ispusti, net 90 propriskaiciuojamu mirciu nebuvo nuo kovido. Pirma ivaro panika, paskui ups suklydom, kas garantuoja, kad dabar nebus taip?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 16, 12:31)
Vertinant, kaip perimu tavo bendravimo stiliuka, as jau tave pranokstu, dar neipusejusi...
Todel, apsistosiu ties igytu, palikdama tavo lygi tau.

lygiai jus lygiai biggrin.gif su kastuveliais nesusimuskit biggrin.gif
neperimi, atrodai juokingai blogaja prasme, burba sugalvoja prikolu, tu nei ju nesugebi pritaikyti vietoje ir laiku biggrin.gif
atrodai, kaip koks botatinkas, kuris bando vaidinti cool unsure.gif na netavo tai....
Atsakyti