Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Pro debiliukus tikrintojus su fake GPasais žmonės eina kiek nori į akropolius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 15, 09:09)
Siaip idomi savijauta gyvenant toliau nuo miesto. Lyg viska turi, ir erdves yra, bet ta erdve kakaip uzdaro...
Nes nera tikslo niekur nuvykti. Kadangi toliau nei mieste tai pagalvoji kaip sutaupyt ir kelis dalykus padaryt. Mokslui tai neturetu trukdyti, bet zmones turi buti inciatyvus

Tikiuosi, kad supranti, jog tai tik tavo subjektyvi nuomone. Tu neturi nei vaiku, nei anuku, tave nesupa didele seima.

Nieko blogo tame nera, kiekvienas musu renkasikas jam svarbiau.

QUOTE(Monteverte @ 2021 09 15, 09:57)
tai jei tokia gudri, galėjai išsirašyti ant popieriuko visus kraujus ir parodyti žmogui. Nu kam save taip riboti ir iki hibrido susiaurinti? biggrin.gif
Papildyta:

preparate tu preparate papildini smile.gif

1. Tai ir israsyk visus savo Dievukus ant popieriuko, kam save riboti bendru Dievuku paminejimu.

2. As suprantu, kad tokiai kaip tu, sunku suvokti skirtumus.

QUOTE(Monteverte @ 2021 09 15, 10:13)
Pro debiliukus tikrintojus su fake GPasais žmonės eina kiek nori į akropolius biggrin.gif

Sakai jie debiliukai, kad tiki zmoniu padorumu, elgiasi zmogiskai, neapgrezia namo, jei neturi paso... O jau sukciauti linke, tai jau... Na, na. Kreivu veidrodziu karalyste.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 12:03)
Tikiuosi, kad supranti, jog tai tik tavo subjektyvi nuomone. Tu neturi nei vaiku, nei anuku, tave nesupa didele seima.

Bendravau su dukra nesenai... Slogus ispudis, sugriautas gyvenimas, nes supratimas kaip motineles.
Exe per skirybas reikejo likviduoti, dabar jau aishku. O man pasikarti. Vaikams tada manau butu geriau buve.

As galvojau, kad atsiribodamas suteiksiu shansa... Jei jau nesuprantu sakysim, tai reikia netrukdyti.
Tai buvo klaida netrukdyti blogiui ir abejoti savimi...

Jau per velu dabar...

Cia postas pashtininkei, ja vezha smurtas smurtautojai ir ju niekinimas...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 11:03)
1. Tai ir israsyk visus savo Dievukus ant popieriuko, kam save riboti bendru Dievuku paminejimu.

2. As suprantu, kad tokiai kaip tu, sunku suvokti skirtumus.
Sakai jie debiliukai, kad tiki zmoniu padorumu, elgiasi zmogiskai, neapgrezia namo, jei neturi paso... O jau sukciauti linke, tai jau... Na, na. Kreivu veidrodziu karalyste.

Sunku bedievei, kai nežinia į ką kreiptis. Suprantama ir tikrai užjaučiu 4u.gif Bet nesu pagalbos organizacija, ką jau padarysi dabar smile.gif

Taip, debiliukai, kad apskritai ant to pasirašė. Peržiūrėk čia išsamiau kaip tai atrodo iš šalies. Gal suprasi pagaliau smile.gif https://www.facebook...647802332185594
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 15, 11:17)
Bendravau su dukra nesenai... Slogus ispudis, sugriautas gyvenimas, nes supratimas kaip motineles.
Exe per skirybas reikejo likviduoti, dabar jau aishku. O man pasikarti. Vaikams tada manau butu geriau buve.

As galvojau, kad atsiribodamas suteiksiu shansa... Jei jau nesuprantu sakysim, tai reikia netrukdyti.
Tai buvo klaida netrukdyti blogiui ir abejoti savimi...

Jau per velu dabar...

Cia postas pashtininkei, ja vezha smurtas smurtautojai ir ju niekinimas...

Labai malonu, kad bendraujame zmogiskai. As puikiai peremiau chamiska bendravima, bet jis tikrai nera mano dalis. Tad nuosirdziai dziaugiuosi, skaitydama mintis be etikeciu.

Idomucia, manyciau, tau deretu kreiptis pas psichologa. Geras psichologas neaiskina ka tau reikia daryti, jis tau uzuoda klausimus ir leidzia issikalbeti, patiems isgrininti savo paciu jausmus, padeda atverti pasamone, suprasti geriau save pati, savo veiksmus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 15, 11:21)
Sunku bedievei, kai nežinia į ką kreiptis. Suprantama ir tikrai užjaučiu 4u.gif Bet nesu pagalbos organizacija, ką jau padarysi dabar smile.gif

Taip, debiliukai, kad apskritai ant to pasirašė. Peržiūrėk čia išsamiau kaip tai atrodo iš šalies. Gal suprasi pagaliau smile.gif https://www.facebook...647802332185594

Asakas i bandyma izeisti, kai supratai kad nusisnekejai.
Kad tu juos turi, as labai abejoju, nes sarasiuko nepateiki, tik bla bla bla biggrin.gif
I gvildenama tema. Tai va, as puikiai zinau, kas yra asmeniskumas, ir ribu perzengimas. Nebutina kiekvienam sutiktam aiskinti. Visi mes turime pasirinkima kaip ir su kuo bendrauti. Taigi, tu, MOnteverte, man neprivalai pateikineti sarasiuko.

Zmones, vykdo savo prievoles. Debiliukai yra tie, kas to nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 12:43)
Idomucia, manyciau, tau deretu kreiptis pas psichologa. Geras psichologas neaiskina ka tau reikia daryti,

Vaiku gyvenimo mano bendravimas su psichologais tikrai neitakos, nes mano kontaktaii minimalus.
Reikejo man psichologo pries 30 metu cia maziausia. Tada galejo gal but visai kas kita. Todel keisti pasiulymai.
O dukrai jau irgi per velu susishikus gyvenima

Jei pastebejai tai asmeniskai nesiskundziu. Beje, psichologu LT tuoj reikes masishkai po masinio tautos ishprievartavimo
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 11:43)
I gvildenama tema. Tai va, as puikiai zinau, kas yra asmeniskumas, ir ribu perzengimas. Nebutina kiekvienam sutiktam aiskinti. Visi mes turime pasirinkima kaip ir su kuo bendrauti. Taigi, tu, MOnteverte, man neprivalai pateikineti sarasiuko.

taip smile.gif

prievoles? anksčiau pvz. vykdydavo prievoles šaudyti, vežti į Sibirą. Smagu ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 12:43)

Girdejau, kad taip teismuose teisinosi nacistu pareigunai.

Dar sovietu kariskiai.

Nieko naujo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 15, 11:55)
Vaiku gyvenimo mano bendravimas su psichologais tikrai neitakos, nes mano kontaktaii minimalus.
Reikejo man psichologo pries 30 metu cia maziausia. Tada galejo gal but visai kas kita. Todel keisti pasiulymai.
O dukrai jau irgi per velu susishikus gyvenima

Jei pastebejai tai asmeniskai nesiskundziu. Beje, psichologu LT tuoj reikes masishkai po masinio tautos ishprievartavimo

Psichologas skirtas tau paciam...
Jo deka, gal suprastum, kad reikia gerbti savo vaiku pasirinkima?
Myleti juos besalygiskai.
Kad jie zinotu, kad kas nenutiktu ju gyvenime, jie visada gali kreiptis i tave.

QUOTE(Monteverte @ 2021 09 15, 11:55)
taip smile.gif

prievoles? anksčiau pvz. vykdydavo prievoles šaudyti, vežti į Sibirą. Smagu ar ne? smile.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 15, 12:00)
Girdejau, kad taip teismuose teisinosi nacistu pareigunai.

Dar sovietu kariskiai.

Nieko naujo

Abieju klausiu, tai anot jusu pamatuotas sulyginimas.

Tarp neva durniu kurie gerbia zmogu neabejoja ju padorumu, todel grieztai netikrina dokumentus ir tu kurie zude zmones.

Beje Idomucia, tu labai megsti akcentuoti pareigas, ypac moterims, kurias besalygiskai jas privalo atlikti. KOdel tai tau nekoreliuojasi su naciais? TAigi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 rugsėjo 2021 - 11:22
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 12:19)

Tarp neva durniu kurie gerbia zmogu neabejoja ju padorumu, todel grieztai netikrina dokumentus ir tu kurie zude zmones.

Beje Idomucia, tu labai megsti akcentuoti pareigas, ypac moterims, kurias besalygiskai jas privalo atlikti. KOdel tai tau nekoreliuojasi su naciais? TAigi.

jie pirmiausia neturėjo stovėti GP tikrintojo vietoje. Tai turėjo būti boikotuojama, o jei jau stovi, tai turėjo normaliai vykdyti savo pareigas. Na bet ką durniukas tesugeba? Atsistoti kur nereikia r dirbti šūdinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 13:19)

Idomus klausimas....

Ar suvoki, kad NEPO laikais bolshevikineje Rusijoje buvo tam tikra nuomoniu laisve ir tada dar padiskutuodavo.
Po to diskusijos irgi buvo pabaigtos represijosmis, o viska vainikavo kazkokio ten suvaziavimo deputatu ishshaudymas kai jie nepritare Stalinui.

Hiltleris irgi pradzioje ribojo tik judejima ir teise dirbti...
Shaudyti pradejo veliau.

Kai jau shaude - diskutuoti buvo velu.

Taip ir cia - sulyginimas LABAI TINKAMAS. Kai sutiksit,, kad jis tinkamas, tai jau bus per velu.

Tarp kitko Kubilius FB sulygino verygos veiksmus su naciais... Tada tai buvo OK ar ne?

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 15, 13:19)
Psichologas skirtas tau paciam...
Jo deka, gal suprastum, kad reikia gerbti savo vaiku pasirinkima?
Myleti juos besalygiskai.
Kad jie zinotu, kad kas nenutiktu ju gyvenime, jie visada gali kreiptis i tave.

Pie ko cia mano pagarba? Tegu tik butu laimingi, o jei pasirinkimas nekoks, tai tokios durnos pagarbos tik stumia zmones toliau i klaidas..

Siaip suprantu del poziurio i vaikus, bet jie neturi tevo ta prasme, tegu padekoja kalei.
Kai kale per skirybas sake, kad as buvau geras tevas bet suras dar geresni - jie stovejo kaip avys... O juk buvo amziaus kai jau teisiami gali buti.
Taigi dukra neturi tevao ta prasme. Tegu ta k dar su kuo pasidulkena, gal dar pavyks nauja teva surast...

Isivaizduok, kad tavo mama tau ieskotu dar dabar naujo tevo?
Daug ka galima sugriauti. Daug ka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 15, 12:28)
Idomus klausimas....

Ar suvoki, kad NEPO laikais bolshevikineje Rusijoje buvo tam tikra nuomoniu laisve ir tada dar padiskutuodavo.
Po to diskusijos irgi buvo pabaigtos represijosmis,  o viska vainikavo kazkokio ten suvaziavimo deputatu ishshaudymas kai jie nepritare Stalinui.

Hiltleris irgi pradzioje ribojo tik judejima ir teise dirbti...
Shaudyti pradejo veliau.

Kai jau shaude - diskutuoti buvo velu.

Taip ir cia - sulyginimas LABAI TINKAMAS. Kai sutiksit,, kad jis tinkamas, tai jau bus per velu.

Tarp kitko Kubilius FB sulygino verygos veiksmus su naciais... Tada tai buvo OK ar ne?

Patikinsiu, apie si perioda zinau net daugiau nei pats.

Griztu, prie pirmines temos.

Kuo tai susije, su "durneliais" anot MOntevertes, apsauginiais, kurie pasitiki zmoniu padorumu ir NUODUGNIAI NETIKRINA SKIEPU PASUS?

Neskaiciau, nezinau. Jei taip buvo, vadinasi, as ji pervertinau.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 15, 12:34)

Pie ko cia mano pagarba? Tegu tik butu laimingi, o jei pasirinkimas nekoks, tai tokios durnos pagarbos tik stumia zmones toliau i klaidas..

Siaip suprantu del poziurio i vaikus, bet jie neturi tevo ta prasme, tegu padekoja kalei.
Kai kale per skirybas sake, kad as buvau geras tevas bet suras dar geresni - jie stovejo kaip avys... O juk buvo amziaus kai jau teisiami gali buti.
Taigi dukra neturi tevao ta prasme. Tegu ta k dar su kuo pasidulkena, gal dar pavyks nauja teva surast...

Isivaizduok, kad tavo mama tau ieskotu dar dabar naujo tevo?
Daug ka galima sugriauti. Daug ka

Idomucia, kaip tu, sauges zmogus, reaguotum jei kas tave aukletu.. Aiskintu kas yra tau gerai, koks pasirinkimas yra geras, blogas... O jei tu darytum savaip, kad tavo ir to zmogaus santikius tai itakotu...
Ir aplamai, kaip tu isiviazduoji, suagusiu vaiku ir tevu tarpusavio santikius?
Atsakyti