Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 00:25)
O kur gi jie kitur ves savo vaikus? Jie gi tikru namu neturejo, jusu nqmus (I kuriuos jie negali, aisku, pretenduoti) laiko savais, nes uzaugo juose... bet gaus špygą
biggrin.gif ir reikejo man butent taip uzbaigti

Man taip malonu, kad tu dar sugebi del ko nors virtualiai pergyenti...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 00:29)
Gi zinai kad ночная кукушка дневную перeкукует. Marcios bus patenkintos dalybomis?

O kodel ne marciu mamos?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:31)
Man taip malonu, kad tu dar sugebi del ko nors virtualiai pergyenti...

Kodel pergyventi?
As visiskai nepergyvenu , kaip tu tvarkaisi gyvenime. Aš tik seip analizuoju. As gi analizatorė biggrin.gif mėgėja pakasti gilias tranšėjas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:33)

O kodel ne marciu mamos?

Marčių mamos irgi su jumis gyvena?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 00:33)
Kodel pergyventi?
As visiskai nepergyvenu , kaip tu tvarkaisi gyvenime. Aš tik seip analizuoju. As gi analizatorė  biggrin.gif  mėgėja pakasti gilias tranšėjas  biggrin.gif

Nu va, ir atmei is manes rozinius akinius.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:35)
Nu va, ir atmei is manes rozinius akinius.

Tu megsti papasakoti apie save, as tuo naudojuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 00:34)

Marčių mamos irgi su jumis gyvena?

TAi zinoma, juk atvaziuoija i svecius pas dukra, vaikaicius, zenta pagaliau. Pasilieka ilgeliau...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 00:36)
Tu megsti papasakoti apie save, as tuo naudojuosi  biggrin.gif

Naudokis. As irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:36)
TAi zinoma, juk atvaziuoija i svecius pas dukra, vaikaicius, zenta pagaliau. Pasilieka ilgeliau...

Sakinys be jokuo ryšio. Klausiau 'marciu mamos irgi gyvena ukyje?'. Tavo atsakymas 'jo' kita sakinio dalis 'atvaziuoja I svecius'

rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:37)

Naudokis. As irgi  mirksiukas.gif

Kuo tau naudingi tavo pasakojimai apie savo gyvenimą mamkose? Pamatai daug ka clear-eyed?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 00:40)
Sakinys be jokuo ryšio. Klausiau 'marciu mamos irgi gyvena ukyje?'. Tavo atsakymas 'jo'  kita sakinio dalis 'atvaziuoja I svecius'

rolleyes.gif

Pastoviai ne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:45)
Pastoviai ne.

Atvaziavimas I svecius niekaip nereiskia gyvenimo ukyje.

Tu taip rasai, kad susidaro vaizdas, jog jos ilgesniam laikui atvaziuoja per pati darbymeti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugsėjo 2021 - 23:47
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 00:44)

Kuo tau naudingi tavo pasakojimai apie savo gyvenimą mamkose? Pamatai daug ka clear-eyed?

Pradzioje, kai rasiau, bandziau argumentuoti savo poziuri individualia gyvenimsika patirtimi.

Dabar, rasau, minimaliai, ar tai kas jau buvo parasyta. Visu pirma, nebera tokiu diskusiju, o ir geri mokytojai atsirado...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 00:46)
Atvaziavimas I svecius niekaip nereiskia gyvenimo ukyje.

Tu taip rasai, kad susidaro vaizdas, jog jos ilgesniam laikui atvaziuoja per pati darbymeti  biggrin.gif

Oi burba...
Gal, lai darbuojasi savo dukru darzelyje. Tikrai nezinau.

Ne mano namuose gyvena, o ju. TAigi as ne v kurse.
Atsakyti

as nezinau ka jus(kas tie jus? tu ir tavo imaginery friends? biggrin.gif) suprtatot?
na taip vengiu, tai veiksmazodis apibudinantis ilgesni perioda ar nebutiniai sia akimirka ar ne? ju vengiu jau ben 20 metu mirksiukas.gifgramatike tu biggrin.gif

zinai kai pvz sakai mano vaikas eina i mokykla, tai nereiskia, kad siuo metu ar tik siais metais eina, ar ne? mirksiukas.gif
nors ne Lt seniai gyvenu, bet nors tokius esminius dalykus atsimenu, jus ka ten visai kuku su lietuviu kalba, vien zodziu rasyma bemoki?

Kas? Jei būdavai prieš 20 metų, tai ir sakytum vengdavau. Tau eilinį sykį išsprūdo natūraliai. 

Vaikas lanko mokyklą. Jei eina, tai eina dabar. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 00:54)
Apie vaiku ateiti turejai galvoti, kai jie dar mokyklose mokinosi. Ned7oti vaikams specialybes, uzdarant juos sodyboje, tai nera galvojimas apie juos.

Siaip idomi savijauta gyvenant toliau nuo miesto. Lyg viska turi, ir erdves yra, bet ta erdve kakaip uzdaro...
Nes nera tikslo niekur nuvykti. Kadangi toliau nei mieste tai pagalvoji kaip sutaupyt ir kelis dalykus padaryt. Mokslui tai neturetu trukdyti, bet zmones turi buti inciatyvus
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 22:24)
Ir vel bandai mane riboti... Manyje teka daugiau krauju... Ir man, jie labai svarbus, nes tai mano savasties dalis.

Na matai, kaimyne, kaimynei skirtumas. Matyt ir vaiksytejed isranki buvau.

Taigi, ka ir reikejo irodyti...

tai jei tokia gudri, galėjai išsirašyti ant popieriuko visus kraujus ir parodyti žmogui. Nu kam save taip riboti ir iki hibrido susiaurinti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:06)
Ne nevartojau, vartojau preparata Tardiferona.
Ikasti nepavyko  biggrin.gif

preparate tu preparate papildini smile.gif
Atsakyti