Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2017 04 11, 18:25)
Ką reiškia šitas terminas?

Tos, kurios toleruoja visą tikrą pasaulio brudą, o užpuldinėja tuos, kurie pabando įrodyti, kad tas brudas ir yra brudas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 11, 17:46)
Tos, kurios toleruoja visą tikrą pasaulio brudą, o užpuldinėja tuos, kurie pabando įrodyti, kad tas brudas ir yra brudas.

sėskitės - neišlaikyta. Jūsų atsakyme daugiau naujų abstraktčių sąvokų ("pasaulio brudas"), nei ramaus vienos sąvokos paaiškinimo.
Papildyta:
Beje, kuo skiriasi "tikras pasaulio brudas" nuo netikro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 balandžio 2017 - 18:01
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 11, 17:46)

As manau daugiau zinau apie tolerastija, nes kaip ir priklausau "ginamu" ar " su spec. teisemis" kastai tarp tolerastu. Sakysim.

Taigi tolerastai identifikuoja tam tikra zmoniu grupe... su problemomis (nors visi turi visokiu problemu), tada paskaiciuoja politine nauda ir pradeda "GINTI" tuos zmones. Gynimo ten nedaug, tiesiog pradeda naudotis.

Lygiai taip pat rusai "gina" rusakalbius, tiesiog naudoja juos savo politiniam kapitalui krauti. panaudoja ir uzmirsta.
Jei jau kazkas ruosiasi tave "ginti" tai reikia labai susirupinti. Nuo priesu apsiginti lengviau, nei nuo "gyneju" kurie gali ivelti zmones i problems jais pasinaudoje...

Dar tie "gynejai" uzsiima smegenu plovimu, jiems reikia kuo didesnio konflikto, todel jie pradeda nuo aiskinimo darbo, kad "nuskriasutieji" yra labai nuskriausti, kad jie turi tureti ypatingas teises. Kuo ypatingesnes ir kvailesnes tuo geriau, nes tuo didesnis konfliktas nusimato, tuo didesne politine pagalba bus reikalinga ir bus POLITINE NAUDA.

Tolerastija, tai labiau pazeidziamu zmoniu naudojimo vienas budu politinei naudai gauti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 04 11, 18:08)

Tolerastija, tai labiau pazeidziamu zmoniu naudojimo vienas budu politinei naudai gauti.

Nebutinai tik politikieriai tuo uzsiima, buna ir taip vadinamu "idiotu is idejos". Susikuria iliuzija, realybes nemato ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 04 11, 18:08)

Labai sutinku. Kai tai TIK politinei naudą. Ačiū, kad paaiškinote "tolerastijos" terminą. Ji su tolerancija, kaip suprantu, neturi nieko bendro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 balandžio 2017 - 18:18
QUOTE(paštininkė @ 2017 04 11, 18:59)
sėskitės - neišlaikyta. Jūsų atsakyme daugiau naujų abstraktčių sąvokų ("pasaulio brudas"), nei ramaus vienos sąvokos paaiškinimo.
Papildyta:
Beje, kuo skiriasi "tikras pasaulio brudas" nuo netikro?

Jūs tai iš viso nė nežinojote, jwei klausinėjate, tai nedrįskite kritikuoti tada, nes juokingai atrodot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(suvaikejusi @ 2017 04 11, 19:16)
Nebutinai tik politikieriai tuo uzsiima, buna ir taip vadinamu "idiotu is idejos". Susikuria iliuzija, realybes nemato ir tiek.

Vat vat, aš irgi apie tuos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 11, 18:22)
Jūs tai iš viso nė nežinojote, jwei klausinėjate, tai nedrįskite kritikuoti tada, nes juokingai atrodot biggrin.gif

supratau, kad nieko nesupratot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(suvaikejusi @ 2017 04 11, 18:16)

Tikrai? O jei ta realybė kitokia jei Jūsų, ji jau nebe realybė ar idiotinė realybė?

Juk klausimas apie tai, kas yra konkreti vertybė kievienam? O tai, matyt, yra skirtinga. Kas vienam yra "pasaulio brudas", kitas - gyvenimo prasmė. Pavyzdžiui, rūpintis nuskriaustais. Ir pabėgeliais taip pat.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2017 04 11, 19:29)
supratau, kad nieko nesupratot biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tikrai? O jei ta realybė kitokia jei Jūsų, ji jau nebe realybė ar idiotinė realybė?

Juk klausimas apie tai, kas yra konkreti vertybė kievienam? O tai, matyt, yra skirtinga. Kas vienam yra "pasaulio brudas", kitas - gyvenimo prasmė. Pavyzdžiui, rūpintis nuskriaustais. Ir pabėgeliais taip pat.

Tai dabar dar provokatore apsimetat? Nesiseka jums, nevarkit popc1.gif

Jums tas pats galioja. Ko prie manęs kabinėjatės, kad mano realybė gali būti kitokia? Net prie pavyzdžio, o ne realios situacijos sugebat prisikabinti, tai apie kokią toleranciją kalbate? Jūs jos nepažįstate biggrin.gif

O, ir dar klaidų nedarykit, akis labai bado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 balandžio 2017 - 18:42
QUOTE(paštininkė @ 2017 04 11, 18:29)
Kas vienam yra "pasaulio brudas", kitas - gyvenimo prasmė. Pavyzdžiui, rūpintis nuskriaustais.

Yraa geras anekdotas ta tema:

Gangsteris pasaukia stovinti berniuka:
-Naslaiti, imk, doleri!
Duoda doleri. Berniukas atsako:
-As ne naslaitis, va ten mano tevas.
Gangsteris paima pistoleta ir nusauna nurodyta vyra:
-Naslaiti, imk, doleri!

tai labai gerai atspindi besirupinanciu nuskriaustais mentaliteta.
Kuo daugiau nuskriaustu - tuo jie labaiu reikalingi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 11, 18:41)
Tai dabar dar provokatore apsimetat? Nesiseka jums, nevarkit popc1.gif

Jums tas pats galioja. Ko prie manęs kabinėjatės, kad mano realybė gali būti kitokia? Net prie pavyzdžio, o ne realios situacijos sugebat prisikabinti, tai apie kokią toleranciją kalbate? Jūs jos nepažįstate biggrin.gif

O, ir dar klaidų nedarykit, akis labai bado.

Glupyte, necituok postų, kurie ne tau skirti ir ne apie tave smile.gif Tavo realybė man aiški ir visai neįdomi. Aš su "suvaikėjusia" kalbėjau. Ji už tave trim galvon aukštesnė todėl man įdomi. Kai ir Idomucia.

O kad lietuvių kalbos mokaisi ir mano korektūras fiksuoji - šaunuolė! Taip ir reikia. Beje, ne visas surankiojai dar, bet gerai ir tiek. Lietuvių kalbą reikia gerbti ir mylėti. Kaip ir Lietuvos valstybę! Smagu matyti, kaip augi - taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 balandžio 2017 - 18:54
QUOTE(suvaikejusi @ 2017 04 11, 18:16)

Idiotai is idejos negauna finansavimo, todel jie neilgai rodo inciatyva. Politiniai judejimai finansuojami, todel jie tveria kol uztenka pinigu pas uzsakova.
Tolerastija gerai finansuojama
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 04 11, 18:50)
Yraa geras anekdotas ta tema:

Gangsteris pasaukia stovinti berniuka:
-Naslaiti, imk, doleri!
Duoda doleri. Berniukas atsako:
-As ne naslaitis, va ten mano tevas.
Gangsteris paima pistoleta ir nusauna nurodyta vyra:
-Naslaiti, imk, doleri!

tai labai gerai atspindi besirupinanciu nuskriaustais mentaliteta.
Kuo daugiau nuskriaustu - tuo jie labaiu reikalingi.

Šiaip tai jo su tuo finannsavimu. Lietuvoj tos visos įmonės, įdarbinančios neįgaliuosius... Baisu. Net neįgaliesiems.

Bet aš manau, kad tai ankščiau ar vėliau atsiskleidžia.

Bet idėjų, vertybių tai nekeičia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 balandžio 2017 - 19:44