QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:40)
O jei as jos kaip ir neturiu...
Tradicijos... Krikscioniskos, budingos europieciui.
Kita vertus, ar pati turi kokias ribas, lendant i zmogaus asmenini gyvenima? Ar vaikas ne zmogus?
Kas tai nusprende? Siuo metu tautybe visai nenustatoma. Kuo zmogus nori buti tuo jis ir yra/
O kodel as turiu atsakineti i tai kas tau vadenasi?
TAu taip norisi matyti, galvoti, ok. Kiba del to as su tavimi gindyciuos.
Papildyta:
Tu visiskai teisi, kazkodel mano pasikeitimas nelabai tave dziugina
na neimanoma netureti, nes augai Lietuvoje tai vadinasi lietuviska ir tiek, kam taip jau sureiksminti is vis? butent, kaip jutiesi tuo ir esu, jau minejau apie vaikus Airijoje. Mes gyvenam labai spalvingoje bendruomeneje ir tautybe, nei kokia tabu tema, nei kas slepia, kaip tik dizioujais, kas is okiu slaiu, dlainames receptais, tradicijom ivairiom , pasakojam vieni kitiem apie savas salis, mokykloje darom prezentacijas, na idomu tai.
O jei nenori sakyti tai ir nesakai, bet tai kam vartytis nesurpantu?koks tikslas, kai klausia tautybes vardinti savo genealogini medi? sakai jauciusi pasaulio zmogum ir tiek arba nenoriu to sakyti. Man gyvenime nesuprantamas niekad buvo toks bandymas suktai atsakyti, taip smagiau , idomiau?
Neturi, bet atsakineji, tame ir esme, ir atskaineji vis kitaip
tavo reikalas aisku, bet ko stebiesi, jei zmones sako, kad galai nesueina
as pvz lietuve, nors tevbo kilmes neiznua, bet kadangi jis augo kaip leituvis tai toks ir jautesi.