Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 23:53)
Aaa supratau. dabar jau esat sena babce todėl ir neskaitot. Na taip, bijociau ir aš Ten lįsti, su tokia patirtim.
Falsyvka tai falsyvka, galesit kreiptis į mane taip. Ne uarda, o falsyvka. Leidžiu  4u.gif

Butent, gyvenimiska simintis itakoja pasirinkima ir suvokima, kritini savo pazinimo ribu vertinima.

Butinai, faslyfka.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 22:53)
Burba, as suprantu, kad tu situacija matuoji ant saves...
Viskas, OK.

Tikra tiesa.
Todel ir nesuprantu tokio vaiku isnaudojimo. Marcios gi irgi ikinkytos I uki ar jos kur nors kitur dirba pagal specialybes?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 23:52)
O 'gurmaniškas' maistas tolygus 'vegetariškam'?  biggrin.gif

Nemanau.

As ne vegane, bet kodel gi ne, valgiau labai skaniu veganisku aptiekalu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:40)
O jei as jos kaip ir neturiu...
Tradicijos... Krikscioniskos, budingos europieciui.
Kita vertus, ar pati turi kokias ribas, lendant i zmogaus asmenini gyvenima? Ar vaikas ne zmogus?
Kas tai nusprende? Siuo metu tautybe visai nenustatoma. Kuo zmogus nori buti tuo jis ir yra/

O kodel as turiu atsakineti i tai kas tau vadenasi?
TAu taip norisi matyti, galvoti, ok. Kiba del to as su tavimi gindyciuos.
Papildyta:
Tu visiskai teisi, kazkodel mano pasikeitimas nelabai tave dziugina  biggrin.gif

na neimanoma netureti, nes augai Lietuvoje tai vadinasi lietuviska ir tiek, kam taip jau sureiksminti is vis? butent, kaip jutiesi tuo ir esu, jau minejau apie vaikus Airijoje. Mes gyvenam labai spalvingoje bendruomeneje ir tautybe, nei kokia tabu tema, nei kas slepia, kaip tik dizioujais, kas is okiu slaiu, dlainames receptais, tradicijom ivairiom , pasakojam vieni kitiem apie savas salis, mokykloje darom prezentacijas, na idomu tai.

O jei nenori sakyti tai ir nesakai, bet tai kam vartytis nesurpantu?koks tikslas, kai klausia tautybes vardinti savo genealogini medi? sakai jauciusi pasaulio zmogum ir tiek arba nenoriu to sakyti. Man gyvenime nesuprantamas niekad buvo toks bandymas suktai atsakyti, taip smagiau , idomiau?

Neturi, bet atsakineji, tame ir esme, ir atskaineji vis kitaip biggrin.gif tavo reikalas aisku, bet ko stebiesi, jei zmones sako, kad galai nesueina biggrin.gif as pvz lietuve, nors tevbo kilmes neiznua, bet kadangi jis augo kaip leituvis tai toks ir jautesi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 22:57)
As ne vegane, bet kodel gi ne, valgiau labai skaniu veganisku aptiekalu.

Tu vegetarisko maisto neskiri nuo veganisko?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 23:56)
Tikra tiesa.
Todel ir nesuprantu tokio vaiku isnaudojimo. Marcios gi irgi ikinkytos I uki ar jos kur nors kitur dirba pagal specialybes?

Burba, tikrai nekirsinsiu zasu, pakanka man kilimelio... Pamoka ismokau puikiai.
Tiesa sakant mane visai tenkina tavo interpretacijos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 23:58)
Tu vegetarisko maisto neskiri nuo veganisko?

Veganizmas yra grieztesne mitybos forma, nei vegetarizmas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:56)
Butent, gyvenimiska simintis itakoja pasirinkima ir suvokima, kritini savo pazinimo ribu vertinima.

Teisingai. Antrą kartą ant to paties grėblio nesinori.
Ir neklauskit daugiau, jo jums nereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 rugsėjo 2021 - 23:03
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 22:59)
Burba, tikrai nekirsinsiu zasu, pakanka man kilimelio... Pamoka ismokau puikiai.
Tiesa sakant mane visai tenkina tavo interpretacijos  4u.gif

biggrin.gif
Mano krištolinis visada prie manęs
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 23:42)
As nieko nematau gero. Na taip, artimiausioje ateityje viskas bus gerai. O veliau? Jie su vyru jau sensta, zmoniu namie kruva  kuri neturi kito pragyvenimo, kaip sodyba. Kas bus, kai visi vaikai su antromis pusemis ir ju vaikais prades draskyti sodybą, gavus ja palikimu? Kas liks? Nei profesijos, nei gero uzdarbio  tik hektaras zemes, is kurios kiekvienas tures isgyventi.Gi neatiduos vienam vaikui visko, o kitiems nieko.

tai gal turi, is kur istraukei, kad neturi? manau ir butus turi, jau tikrai nevargs tie vaikai, palei tai, ka ji raso, ka turi, jei tai tiesa biggrin.gif Manau, suauge zmones, jei nenoretu tikrai ir negyventu, vaikam is globos namu tai tikrai smagu tureti seima, kad ir ne kraujo rysiais rista, is tos puses Moonte tikrai saunuole, prieme i savo seima svetimus vaikus, padejo jiem, jei jiem netiktu taigi isvyktu ir tiek...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:47)
Galimai, tik kreivu veidrodziu karalysteje.

tai ne papildas? o kas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 23:58)
na neimanoma netureti, nes augai Lietuvoje tai vadinasi lietuviska ir tiek, kam taip jau sureiksminti is vis?  butent, kaip jutiesi tuo ir esu, jau minejau apie vaikus Airijoje. Mes gyvenam labai spalvingoje bendruomeneje ir tautybe, nei kokia tabu tema, nei kas slepia, kaip tik dizioujais, kas is okiu slaiu, dlainames receptais, tradicijom ivairiom , pasakojam vieni kitiem apie savas salis, mokykloje darom prezentacijas, na idomu tai.

O jei nenori sakyti tai ir nesakai, bet tai kam vartytis nesurpantu?koks tikslas, kai klausia tautybes vardinti savo genealogini medi? sakai jauciusi pasaulio zmogum ir tiek arba nenoriu to sakyti. Man gyvenime nesuprantamas niekad buvo toks bandymas suktai atsakyti, taip smagiau , idomiau?

Neturi, bet atsakineji, tame ir esme, ir atskaineji vis kitaip  biggrin.gif tavo reikalas aisku, bet ko stebiesi, jei zmones sako, kad galai nesueina  biggrin.gif as pvz lietuve, nors tevbo kilmes neiznua, bet kadangi jis augo kaip leituvis tai toks ir jautesi.

Cia tu taip nusprendei.
Tai visada galai nesueina, taigi nieko naujo. O tavo zmones, sorry, ir yra tavo...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:49)
Ir man kesita, bet ne del to kad tau keista.

Va as uarda akzka verciu, reguliuoju, o pasirodo, negaliu, nes juk ja, nei ji mane nepzista.

Idomiai vartoma.

na ar as uarda, kam man jos jausenas kisi? as sakau man keista, kai cia forume priimama diskusija, kaip vertimas , nesvarbu, kas taip reaguoja.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:52)
As ju paklausiu, ar jie susigedo... O svarbiausia del ko susigedo, zinoma, jei susigedo.
Papildyta:
Valgymas yra sisteminis vartojimas.
Ragavimas, nera sistemos, skirtuma supranti?

biggrin.gif na jau cia vel vartymasis.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 15, 00:01)
Teisingai. Antrą kartą ant to paties grėblio nesinori.
Ir neklauskit daugiau, jo jums nereikia smile.gif

Antra karta niekada nebuna taip pat...
Tai rigi, mano gyvenimiska ismitnis dave suprasti.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 15, 00:02)
biggrin.gif
Mano krištolinis visada prie manęs

Kai as ismokau nuo to atsiriboti, man jis net pradejo patikti wub.gif
Atsakyti