Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 22:40)

Tu visiskai teisi, kazkodel mano pasikeitimas nelabai tave dziugina  biggrin.gif

Nedziugina?
Kad as nelabai apie tai galvoju. Nera jokiu saitu, kurie mus sietų kartu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:21)
O mane, agresyviai verte, bande manipuliuoti mano vertybemis...

Mano gyvenimo patirtis teigia priesingai.

keistai tu supranti vertim atada, ji taves nei nepazysta, kaip ji tave gali kazka versti/ kaip tu isivaizduoji diskusija tarp vegano ir mesavalgio? ar bet kokiu atveju tai priimsi , kaip veetima, jai irgi priimti kaip vertima.

Tik anoje zinuteje snekejom apie artimusoius, o ne foruma, ji savo vaiku neverte veganiskai maitintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 23:44)
nu tai ir yra papildas  biggrin.gif
prie ko cia ikasti, Moonte tu labai daug fantazuoji, sakei nevartojai papildu, o pasirodo vartojai, o kai tikslinam, tu sakai, kad kazkas tau bando ikasti, kalbek aiskiai, tiesiai ir vsikas, kam sukti viska sukti kazkak mandriai badyti rasyti? Tu tyciojaisi is zmoniu, kurie vartoja papildus, o pasirodo pati vartoji, jei tu nori tyciotis, neperkelk tu noru kitiem.

Galimai, tik kreivu veidrodziu karalysteje.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 22:44)
Bravo...
Butinai sita duosiu paskaityti vaikam.

Tu galvoji, kad jie susigės perskaitę ir nesidraskys, po jusu mirties? Buk realistė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugsėjo 2021 - 22:48
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 23:46)
keistai tu supranti vertim atada, ji taves nei nepazysta, kaip ji tave gali kazka versti/ kaip tu isivaizduoji diskusija tarp vegano ir mesavalgio? ar bet kokiu atveju tai priimsi , kaip veetima, jai irgi priimti kaip vertima.

Tik anoje zinuteje snekejom apie artimusoius, o ne foruma, ji savo vaiku neverte veganiskai maitintis  mirksiukas.gif

Ir man kesita, bet ne del to kad tau keista.

Va as uarda akzka verciu, reguliuoju, o pasirodo, negaliu, nes juk ja, nei ji mane nepzista.

Idomiai vartoma.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 22:44)
As tau duosiu peno pamastymui. Mano mama isejo, nieko man, brolis mire, savo anukam nepalikusi... Ja Dievina visi.

Pagalvok...

Tu nebaraškini apie ka as rasiau?
A supratau. Gi tu visada apsimeti nebaraška, kai tiesa akis bado biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugsėjo 2021 - 22:51
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:34)
Man nepriimtini krastutinumai. Nematau tragedijos, tame jei vaikas ka nors "gurmanisko" isbandys. Man ir mano seimos nariam svarbu suformuoti teisingus mitybos igudzius. O tai daroma ne vien zodziais, o gyvenimu budu.

sutinku, todel anas tavo kategoriskumas, oi mano neivaikai nei anukai duonos gaminiu nevalgo pasirode keistas ir nelabai realus, Tokiu griesta mitybos buda renkasi zmones jau su rimtom sveikatos probelmom, pvz sergantys celiakija, ypac vaikai, kurie auga iprastoje aplinkoje, eina i mokykkla...

Bet as tai tik uz duonos gaminiai ypac su mielem tikrai ne i sveikata. bet kazka pakeisti yra labai sunku, perku duona, bet su raugu. Sunku atsisakyti duonos visiskai biggrin.gif ir i mokykla vaikam kazka ideti sveiko, skanaus be miltu, be pieno yra tikrai nelengva, kol maziukai dar viena gali grikiu koses ideti, o kai paaugliai tai jau isia kita istorija biggrin.gif

I ka jus keiciat duona, jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 23:48)
Tu galvoji, kad jie susigės perskaitę ir nesidraskys, po jusu mirties? Buk realistė.

As ju paklausiu, ar jie susigedo... O svarbiausia del ko susigedo, zinoma, jei susigedo.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 23:51)
sutinku, todel anas tavo kategoriskumas, oi mano neivaikai nei anukai duonos gaminiu nevalgo pasirode keistas ir nelabai realus, Tokiu griesta mitybos buda renkasi zmones jau su rimtom sveikatos probelmom, pvz sergantys celiakija, ypac vaikai, kurie auga iprastoje aplinkoje, eina i mokykkla...

Bet as tai tik uz duonos gaminiai ypac su mielem tikrai ne i sveikata. bet kazka pakeisti yra labai sunku, perku duona, bet su raugu. Sunku atsisakyti duonos visiskai  biggrin.gif ir i mokykla vaikam kazka ideti sveiko, skanaus be miltu, be pieno yra tikrai nelengva, kol maziukai dar viena gali grikiu koses ideti, o kai paaugliai tai jau isia kita istorija  biggrin.gif

I ka jus keiciat duona, jei nepaslaptis?

Valgymas yra sisteminis vartojimas.
Ragavimas, nera sistemos, skirtuma supranti?
Atsakyti
O 'gurmaniškas' maistas tolygus 'vegetariškam'? biggrin.gif

Nemanau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:43)
Sulygino save, sena babce ir anuometine mane paaugle, kada buvo isleista Sovietine enciklopedija lietuviu kalba.

Prasom, galu gale supratote, kad nedraudziu.

Kartokite kiek sirdele nori, esmes tai nepakeis, falsyfka.

Aaa supratau. dabar jau esat sena babce todėl ir neskaitot. Na taip, bijociau ir aš Ten lįsti, su tokia patirtim.
Falsyvka tai falsyvka, galesit kreiptis į mane taip. Ne uarda, o falsyvka. Leidžiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 23:50)
Tu nebaraškini apie ka as rasiau?
A  supratau. Gi tu visada apsimeti nebaraška, kai tiesa akis bado  biggrin.gif

Burba, as suprantu, kad tu situacija matuoji ant saves...
Viskas, OK.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 22:52)
As ju paklausiu, ar jie susigedo... O svarbiausia del ko susigedo, zinoma, jei susigedo.

Apie vaiku ateiti turejai galvoti, kai jie dar mokyklose mokinosi. Ned7oti vaikams specialybes, uzdarant juos sodyboje, tai nera galvojimas apie juos.
Atsakyti