QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 23:20)
Ane?. Saket mityba viską koreguojat.
Eikit skaityt med. enciklopedijas.
Jūs supraskit pilna žmonių po tokios ligos, kurie remisijoje.. be jokių dietų, jų kraujo rodikliai puikus ir gyvena, valgydami įvairų maistą, ir arbata su cukrum, ir duona, ir bandeles ir t.t. bet aš nesakau, kad jums to ar ano nereikia daryt. Kiekvienas pasirenka kas jam geriau. Aš pvz. Valgau viską beveik, bet lb mažai. Nepersivalgau. Man tinka ir duona, ir kava su cukrum ir t.t. ir juokingai atrodo tie jūsų pamokymai.
Ir netikekit. neverciu. Aš ką galvoju, tą rašau. Sorry, jeigu nemalonų, galit uždėti ignora. Tada nematysit kas aš jums linkiu
Eikit skaityt med. enciklopedijas.
Jūs supraskit pilna žmonių po tokios ligos, kurie remisijoje.. be jokių dietų, jų kraujo rodikliai puikus ir gyvena, valgydami įvairų maistą, ir arbata su cukrum, ir duona, ir bandeles ir t.t. bet aš nesakau, kad jums to ar ano nereikia daryt. Kiekvienas pasirenka kas jam geriau. Aš pvz. Valgau viską beveik, bet lb mažai. Nepersivalgau. Man tinka ir duona, ir kava su cukrum ir t.t. ir juokingai atrodo tie jūsų pamokymai.
Ir netikekit. neverciu. Aš ką galvoju, tą rašau. Sorry, jeigu nemalonų, galit uždėti ignora. Tada nematysit kas aš jums linkiu
Butent, ir as teigiu, is savo patirties. Kai nebuvau pekeitusi mitybos iprociu, anemija buvo mano gyvenimo dalis.
Pakanka kad jus ja skaitote. ne karta minejau, kad baisiausias dalykas kai meicinos enciklopedija patenka i diledtanto rankas. O medikai ta tema nent turi savo juokeliu.
Dar karta kartoju, lapnokite jus sudmaisti i sveikata, kiek norite ir kaip norite.
Ir dar, svarbus niuansas, dietinasi tokios kaip Jus, subalansuota mityba gyvenimo budas, visam gyvenimui.
Tarp, savoku malonu ir netikiu, yra didelis skirtumas. Jusu rasliava mane nei kiek neitakoja, kad reiktu ja ignoruoti. Tik sakau, jog tai falsas.