Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 14, 22:14)
Kur sodyba pirkau tai buvo tvartas gyvuliams, bet taupus lietuvis ten irange buta. Kai pagalvoji kas ten gyveno. As ten dirbtuves dabar irengsiu...

O mes pirkome ne sodyba, o zemes plota, ukines paskirties. Gimines sodyba mano vyro ir berniuku nuo nulio sukurtas projektas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 21:57)
Gedytis... Del kokios akies tu gedyjiesi, del kaires, ar desines?
As nenorejau nei vienos atsisakyti, o mane tokios kai tu, norejo apriboti.

Aciu uz paaiskinima, dabar zinok, kodel as toks geras zmogus, su tavimi ir tavo sutve, taip bennrauju, kaip bendrauju...

tai ir sakyt reikėjo: lenkė-rusė-lietuvė. Ot problema. Kai forume tai paklodėm varai, o gyvai 3 žodžių kaimynėms negali pasakyt? Tikra keistuolė esi.

abipusiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 14, 22:20)
tai ir sakyt reikėjo: lenkė-rusė-lietuvė. Ot problema. Kai forume tai paklodėm varai, o gyvai 3 žodžių kaimynėms negali pasakyt? Tikra keistuolė esi.

abipusiai smile.gif

Ir vel bandai mane riboti... Manyje teka daugiau krauju... Ir man, jie labai svarbus, nes tai mano savasties dalis.

Na matai, kaimyne, kaimynei skirtumas. Matyt ir vaiksytejed isranki buvau.

Taigi, ka ir reikejo irodyti...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 21:04)
Kraujo vezys, pasirodo tai lengva forma... Geras.
Tu cia man aiskini, kuri praleido hematologiniam skyriuje daugiau, kaip pusmeti...
Cia tik parodo, tamstos sublanasuotos mitybos praktikavimo igudziu stoka.

nepasirodo. Kur taip sakiau, kad kraujo vėžys lengva liga? Kalbėjom apie anemija. Aš kalbėjau apie anemija, lengva anemijos forma. Nesupratau... Saket, kad visa gyvenima buvo anemija.. ar kraujo vėžys visą gyvenimą?
Raset: "Dabar, pakeitus mityba, hemoglobinas norma". Tai jūs dabar gi nesergat?
Tai koks jūsų hemoglobinas buvo? Kad patvarket mitybos pagalba.
Ir anksčiau, kai sirgot, prieš ~20 m., tai irgi nevartojot geležies preparatų?

Čia ne aš taip rasau, ten citata.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 21:41)
Kai buvau maza, va tokios stiervos, kaip tamsta, baisiai mego mane klausti, kokia gi tavo tautybe... Mano tevai is esmes niekada neakcentavo ir neprotegavo kiekvienas savosios. O tie tupi klausimai, cia panasiai, kokia tau akis labiau patinka, kaire, ar desine. Kai pradejau eti i mokykla, ismokau per botanikos pamoka zodi "hibridas". Tevas ilgai juokesi, del mano sumanumo, kai as cypdavatkem atsoviau,...

Aciu Dievui, dabartiniam pase tokio punkto nera. Bet tokio tipo zmgeliui, kaip tamsta, tai didi netektis.
Tu irgi pasakas seki, va agresyvi kaip ziezula, kas neva veganam, vegetaram

Stiervos biggrin.gif
Ilgai galvojot lb, kol atraset
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 22:27)
nepasirodo. Kur taip sakiau, kad kraujo vėžys lengva liga? Kalbėjom apie anemija. Aš kalbėjau apie anemija, lengva anemijos forma. Nesupratau... Saket, kad visa gyvenima buvo anemija.. ar kraujo vėžys visą gyvenimą?
Raset: "Dabar, pakeitus mityba, hemoglobinas norma". Tai jūs dabar gi nesergat?
Tai koks jūsų hemoglobinas buvo? Kad patvarket mitybos pagalba.
Ir anksčiau, kai sirgot, prieš ~20 m.,  tai irgi nevartojot geležies preparatų?

Čia ne aš taip rasau, ten citata.

Anemija, yra vienas is simptomu.
Nezinau... Bet galimai ir neva lengva jos forma, galejo tureti tam itakos.

TAi vadinasi REMISIJA, visada atkristi tikimybe islieka.
Dabartiniai tyrimai ligos nenustato.

Vartojau ir jie nieko gero nedave.
Pagalvojau as gi vartojau ne papildus, o preparata "Tardiferona".

QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 22:30)
Stiervos  biggrin.gif
Ilgai galvojot lb, kol atraset

Butent.
Per diduma, praleidau. Kaip ne kaip jusu cielos trys buvo, o as TIK viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2021 - 21:42
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 18:39)
Ne, grieztai. Teigkiu pirmenybe pilnaverciam maistui.

QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 22:35)
Anemija, yra vienas is simptomu.
Nezinau... Bet galimai ir neva lengva jos forma, galejo tureti tam itakos.

TAi vadinasi REMISIJA, visada atkristi tikimybe islieka.
Dabartiniai tyrimai ligos nenustato.

Vartojau ir jie nieko gero nedave.
Papildyta:
Butent.
Per diduma, praleidau. Kaip ne kaip jusu cielos trys buvo, o as TIK viena.

Tai Lutuke paklausė: ar niekada gyvenime nevartojot papildu?
o jūs ką atsaket?-Griežtai ne smile.gif apsispreskit, ar vartojot, ar ne.

Taip, yra. Bet nebūtinai sunki anemija, ane? Todėl ir pavyko koreguoti mityba.
Prie ko čia remisija?
Beje, Na-Na grupės solistas Levkinas irgi pasveiko, buvo 4 stadija (itariu ir jūsų toks pat lim. vėžys). Jis dazniausiai sėkmingai pagydomas.
Bet kokiu atveju sveikatos jums moonte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 rugsėjo 2021 - 21:59
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 22:53)
Tai Lutuke paklausė: ar niekada gyvenime nevartojot papildu?
o jūs ką atsaket?-Griežtai ne smile.gif apsispreskit, ar vartojot, ar ne.

Taip, yra. Bet nebūtinai sunki anemija, ane?
Prie ko čia remisija?
Beje,  Na-Na grupės solistas Levkinas  irgi pasveiko, buvo 4 stadija (itariu ir jūsų toks pat lim. vėžys). Jis dazniausiai sėkmingai pagydomas.
Bet kokiu atveju sveikatos jums moonte.

Ne nevartojau, vartojau preparata Tardiferona.
Ikasti nepavyko biggrin.gif

O kas, anot jusu yra sunki? Ir kodel tamsta butent tas sunkumas toks svarbus?

O prie to, kad tai vadinasi remisija. Siuo metu visi mano rodikliai yra puikus, sveiko zmogaus. Kas bus rytoj...

Uarda, ne jums man linketi sveikatos, netikiu as jusu nuosirdumu, po viso to ka auskciau parasete. TAs paskutinis prierasas, tiesiog nedera prie posto. Jau mieliau burbancios, ar MOntevertes rekacija, ji naturali, be falso.

Gal suprasit

А нежных бьют по тонкой коже, не будьте нежными о боже.
(O jautrius musa per plona oda, nebukite jautriais, o Dieve)
По том перста вложивши в рану, вам говорят, - да вы с изъяном.
(Po to pirstus ikise i zaizda, jums sako - o jus gi su trukumu)
И раздавив слезу ногой, - вам не помочь ли, ангел мой.
(Koja sutraiske asara, - gal Jums padeti angele mano?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2021 - 22:12
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 20:09)
Given taip ir daro. Net vyrus pagal tai renka. Kas negerai?
Papildyta:
Kai matiniesi pilnaverciu maistu, papildu nereikia.

Na meluoji, tikrai nieko nevecia, o vyra aisku, ko nesirinkti vegano, jei tai tau svarbu ar tai tas pats , kas vertimas?

Klysti, kai hemoglobinas nukrenta iki 45 tai reikia , vien maistu greitai neatstatysi mirksiukas.gif arba kraujo perpylimas, bet man priimtiniau buvo papildai, jau pradejo duoti ligoninei, paskui aisku namie.
Siuo atveju visiskai medikam pritariau. O tu butum bandziusi maistu atsistatyti?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 20:09)
Nu. Nu ir kada tu čia  Aiskinai kokiais batais autis, drabuziais vilketi

na esam diskutave api emityba ci ane kartio, bet tai as tai ir priimu, kaip diskusija, o ne kaip kazkoki aiskinima...keista, jei kazkas nuomones issaugijimas priimamas, kaip aiskinimas... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 20:11)
Man irgi. Ypač su mango patinka.

nesu meginusi, sakai skanu, na reiktu pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 23:06)
Ne nevartojau, vartojau preparata Tardiferona.
Ikasti nepavyko  biggrin.gif

O kas, anot jusu yra sunki? Ir kodel tamsta butent tas sunkumas toks svarbus?

O prie to, kad tai vadinasi remisija. Siuo metu visi mano rodikliai yra puikus, sveiko zmogaus. Kas bus rytoj...

Uarda, ne jums man linketi sveikatos, netikiu as jusu nuosirdumu, po viso to ka auskciau parasete. TAs paskutinis prierasas, tiesiog nedera prie posto. Jau mieliau burbancios, ar MOntevertes rekacija, ji naturali, be falso.

Ane?. Saket mityba viską koreguojat.

Eikit skaityt med. enciklopedijas.
Jūs supraskit pilna žmonių po tokios ligos, kurie remisijoje.. be jokių dietų, jų kraujo rodikliai puikus ir gyvena, valgydami įvairų maistą, ir arbata su cukrum, ir duona, ir bandeles ir t.t. bet aš nesakau, kad jums to ar ano nereikia daryt. Kiekvienas pasirenka kas jam geriau. Aš pvz. Valgau viską beveik, bet lb mažai. Nepersivalgau. Man tinka ir duona, ir kava su cukrum ir t.t. ir juokingai atrodo tie jūsų pamokymai.
Ir netikekit. neverciu. Aš ką galvoju, tą rašau. Sorry, jeigu nemalonų, galit uždėti ignora. Tada nematysit kas aš jums linkiu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 23:13)
Na meluoji, tikrai nieko nevecia, o vyra aisku, ko nesirinkti vegano, jei tai tau svarbu ar tai tas pats , kas vertimas?

Klysti, kai hemoglobinas nukrenta iki 45 tai reikia , vien maistu greitai neatstatysi  mirksiukas.gif arba kraujo perpylimas, bet man priimtiniau buvo papildai,  jau pradejo duoti ligoninei, paskui aisku namie.
Siuo atveju visiskai medikam pritariau. O tu butum bandziusi maistu atsistatyti?

O mane, agresyviai verte, bande manipuliuoti mano vertybemis...

Mano gyvenimo patirtis teigia priesingai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 20:15)
Siaip, siuolaikiniai vaikai jau turi nuosavas korteles, pinigu jiems duoti nereikia.
Suprati, visada yra tikimybe, kad vaikas nores paragauti... Bet siuo atveju svarbu pasitikejimas, ir formuoti juose suvokima kodel jie minta taip, o ne kitaip, ne buku draudimu.

Rimtai, neatsimeni, kaip cia esanciom moralizavai del vekianciu karvuciu, batu devejimo...

Nesiknisu, postuose, bet del taves, itariu reiks nueiti ir parnesti. Bet juk tu eilini karta vartysies.

Cia ne esme pinigu davimo forma.

Sutinku,kad riekai kalbetis, o ne drausti, neusdrausi jau paaugliam nieko. Bet tame ir esme, kad papauglysteje viska norisi ismeginti, nesutikau vaiku, kurie tik sveikuoliskai maitintusi visada. Aisku, gal buna isimciu labai retu. jei tavo vaikai ir anukai tik sveikuoliskai maitinasi tai tikrai saunu.

Na man kazkas taip aiskino, nes kaip tik tada sakiau, kad turiu odinius batus, sake o tau negaila verkenciu karvyciu biggrin.gif Bet tai as priemiau ,kaip diskusija ir zmoniu nuomoniu issakyma, ne kaip aiskinima, keista man kai taip priimi, kitu nuomones. O kaip kitaip diskutuoti, kad tau nepasirodytu, kaip aiskinimas? bigsmile.gif

Parnesk lauksiu mirksiukas.gif ne karta sakiauk ad svarbiausia, aks is sirdies iseina, o ne ka i skrandi idedi, bet mityba visgi sukuria is dalis musu sveikata, tai i ja nusispjauti irgi negali.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 23:16)

nesu meginusi, sakai skanu, na reiktu pabandyti.

Man lb skanu. Na aišku visų skoniai skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti