Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 19:29)
Lasiniai gerai, silke gerai...
Duona blogai, saldumynai, jei tai greitai pasisavinami angliavadneniai, blogai, nes tai vezio maistas.

Darzoves, vaisiai puikiausias angliavandeniu saltinis.

Si karta rasau rimtai, jokiu

O as juokiausi?

Kas blogai tau, nereiskia, kad blogai kitam. Valgyk, kaip mano mama - sokoladus, bandeles ir isgyvensi iki jos 87 ir ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 20:29)

Visa gyvenima buvo.

Dabar, pakeitus mityba, hemoglobinas norma. O tai albai dziugina.

Reiškia buvo lengva.
Yra tokių rūšių kur nepasiduoda. Ir kam kraujo perpylmai? Jeigu viską galima mityba sutvarkyti. Yra tokių ligų kur net nepasisavina iš maisto tą geležis.
Atsakyti
Jus visai senos bobos pasidarėt biggrin.gif
Ligos da ligos...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 20:29)
Lasiniai gerai, silke gerai...
Duona blogai, saldumynai, jei tai greitai pasisavinami angliavadneniai, blogai, nes tai vezio maistas.

Darzoves, vaisiai puikiausias angliavandeniu saltinis.

"Daugelis mokslininkų mano, kad didelis fruktozės vartojimas gali tapti pagrindiniu daugelio sunkiausių ligų... Tai yra nutukimas, 2 tipo diabetas, širdies liga ir net vėžys.."
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 20:35)
Reiškia buvo lengva.
Yra tokių rūšių kur nepasiduoda. Ir kam kraujo perpylmai? Jeigu viską galima mityba sutvarkyti. Yra tokių ligų kur net nepasisavina iš maisto tą geležis.

Kraujo vezys, pasirodo tai lengva forma... Geras.
Tu cia man aiskini, kuri praleido hematologiniam skyriuje daugiau, kaip pusmeti...

QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 20:36)
"Daugelis mokslininkų mano, kad didelis fruktozės vartojimas gali tapti pagrindiniu daugelio sunkiausių ligų... Tai yra nutukimas, 2 tipo diabetas, širdies liga ir net vėžys.."

Cia tik parodo, tamstos sublanasuotos mitybos praktikavimo igudziu stoka.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 20:36)
Jus visai senos bobos pasidarėt  biggrin.gif
Ligos da ligos...

Kiba as pradejau...
Papildyta:
As tkiu gydytojais ir matau puikius rezultatus.

Mes visi turime teise rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2021 - 20:02
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 19:41)
Lutuke, MOnteverte, dar ir given444, girdejot? Kad negrazu aiskinti kaip zmonems valgyti, kokiais batais autis, drabuziais vilketi ir t.t. ir t.t. mirksiukas.gif

Taip, taip, parase ta, kuri visa vakara fantazavo apie mano pirkimo ypatumus, net tai, kas man budinga, net nakties nereikejo, turit prigimtini talenta  mirksiukas.gif

tai neverk, kad sergi, nepatarinėsim mirksiukas.gif
aš tai ačiū pasakyčiau, jei sirgčiau ir man patartų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 14, 21:26)
tai neverk, kad sergi, nepatarinėsim mirksiukas.gif
aš tai ačiū pasakyčiau, jei sirgčiau ir man patartų

O tu ziauriai noretyum kad as verkciau ir sirkciau...

Sarlatanu... Dekui, ir veltui nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 20:09)
Kai matiniesi pilnaverciu maistu, papildu nereikia.

nepasakok pasakų. Tai nesirgtum tada.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 20:20)
Bliamba, o mano onkologe grieztai uzdraude... Norejau, probijotiku isgerti, ir tuos uzdraude, liepe parasta kefyreli vartoti. Ot diletante, reikejo jai is uardos visu galu daktares, samoniu pasisemti.

gryna diletantė
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 19:55)
Jūs neraset, kad lietuvė. O parašet viena žodį-rusė. Tai ką jūsų  pase rašydavo?-rusė, lietuvė, lenkė, baltaruse ir t.t.

Kai buvau maza, va tokios stiervos, kaip tamsta, baisiai mego mane klausti, kokia gi tavo tautybe... Mano tevai is esmes niekada neakcentavo ir neprotegavo kiekvienas savosios. O tie tupi klausimai, cia panasiai, kokia tau akis labiau patinka, kaire, ar desine. Kai pradejau eti i mokykla, ismokau per botanikos pamoka zodi "hibridas". Tevas ilgai juokesi, del mano sumanumo, kai as cypdavatkem atsoviau,...

Aciu Dievui, dabartiniam pase tokio punkto nera. Bet tokio tipo zmgeliui, kaip tamsta, tai didi netektis.

QUOTE(Monteverte @ 2021 09 14, 21:32)
nepasakok pasakų. Tai nesirgtum tada.

gryna diletantė

Tu irgi pasakas seki, va agresyvi kaip ziezula, kas neva veganam, vegetaram nebudinga, nes juk jie taikus, valgantys zolyte, ne kraugeriai, edantys lavoniena...

TAi desrikes palamoji pasislepus?

Nusprende habilituota visu galu daktare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2021 - 20:46
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 21:41)
Kai buvau maza, va tokios stiervos, kaip tamsta, baisiai mego mane klausti, kokia gi tavo tautybe... Mano tevai is esmes niekada neakcentavo ir neprotegavo kiekvienas savosios. Tevai gi skirtingu tautybiu. Cia panasiai, kokia tau akis labiau patinka, kaire, ar desine. Kai pradejau eti i mokykla,  ismokau per botanikos pamoka zodi "hibridas". Tevas ilgai juokesi, del mano sumanumo, kai as cypdavatkem atsoviau,...

Aciu Dievui, dabartiniam pase tokio punkto nera. Bet tokio tipo zmgeliui, kaip tamsta, tai didi netektis.
Papildyta:
Tu irgi pasakas seki, va agresyvi kaip ziezula, kas neva veganam, vegetaram nebudinga, nes juk jie taikus, valgantys zolyte, ne kraugeriai, edantys lavoniena...

TAi desrikes palamoji pasislepus?

Nusprende habilituota visu galu daktare.

kokia tu keista, čia velniai tariant. Kaip galima gėdytis tautybės? koks skirtumas kokia ji? blink.gif nors ir čiukčia kokia būtum. Jie ką, ne žmonės?

tai nesusiję su valgiu. Tai susiję su žmonių energijų jutimu. Bet koks geras žmogus neliks pakantus kvailumui, išsidirbinėjimams, melui, neteisybės protegavimui ir pan. Nežinojau, kad tu to nesuvoki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 14, 21:49)
kokia tu keista, čia velniai tariant. Kaip galima gėdytis tautybės? koks skirtumas kokia ji? blink.gif  nors ir čiukčia kokia būtum. Jie ką, ne žmonės?

tai nesusiję su valgiu. Tai susiję su žmonių energijų jutimu. Bet koks geras žmogus neliks pakantus kvailumui, išsidirbinėjimams, melui, neteisybės protegavimui ir pan. Nežinojau, kad tu to nesuvoki smile.gif

Gedytis... Del kokios akies tu gedyjiesi, del kaires, ar desines?
As nenorejau nei vienos atsisakyti, o mane tokios kai tu, norejo apriboti.

Aciu uz paaiskinima, dabar zinok, kodel as toks geras zmogus, su tavimi ir tavo sutve, taip bennrauju, kaip bendrauju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2021 - 21:12
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 21:18)
Sodyboje buna vienas didelis gyvenamasis  namas ir daug ukiniu pastaru. Jie ukiniuose gyvena?

Kur sodyba pirkau tai buvo tvartas gyvuliams, bet taupus lietuvis ten irange buta. Kai pagalvoji kas ten gyveno. As ten dirbtuves dabar irengsiu...
Atsakyti