Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 20:05)
Papildyta:

kada nors aiskinau?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Nu. Nu ir kada tu čia Aiskinai kokiais batais autis, drabuziais vilketi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 20:02)
TI kiek ten jusu  name gyvena? 10 mažiausiai?  blink.gif
Papildyta:

Aaaaa. Tai va del ko tokia prikli  biggrin.gif

Burbanti, ne name, o sodyboje. Sodybavienu namu neapsiriboja. O ji pakankamai didele. Daugiau, zymiai daugiau.

Is taves mokausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 20:08)
as vakar tokia gaminausi, dar pasikepiau falafeliu, oi kaip man skanu smile.gif

Man irgi. Ypač su mango patinka.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 20:05)
sveikintina ir neprotestavo, nei tavo vaikai, nei anukai, mokykloje patys nenusiperka, pinigu niekad nedavei ar tokie irgi samoningi numazens visa gyvenima buvo?

vegetaru tai be probemu visur, tik mesos jiem nededa, o veganu vaiku tikrai labai mazai, ir dauguma auga namie, ne darzeliuose.
Papildyta:

kada nors aiskinau?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Siaip, siuolaikiniai vaikai jau turi nuosavas korteles, pinigu jiems duoti nereikia.
Suprati, visada yra tikimybe, kad vaikas nores paragauti... Bet siuo atveju svarbu pasitikejimas, ir formuoti juose suvokima kodel jie minta taip, o ne kitaip, ne buku draudimu.

Rimtai, neatsimeni, kaip cia esanciom moralizavai del vekianciu karvuciu, batu devejimo...

Nesiknisu, postuose, bet del taves, itariu reiks nueiti ir parnesti. Bet juk tu eilini karta vartysies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2021 - 19:17
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 20:09)
Given taip ir daro. Net vyrus pagal tai renka. Kas negerai?
Papildyta:
Kai matiniesi pilnaverciu maistu, papildu nereikia.

Nesąmones. O ligos, tokios kaip virškinamojo trakto, onkologinės ligos, per nėštumą, po gimdymo ir t.t. dažnai reikia vartoti papildomai. Reikia!!! Nepadės vien pilnavertis maistas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 19:09)
Given taip ir daro. Net vyrus pagal tai renka. Kas negerai?

Tu vel uz svetimu nugaru slepiesi.
Bandai isprovokuoti given pasisakyti.

Aferistė...ir dar lenkė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 19:11)
Burbanti, ne name, o sodyboje. Sodybavienu namu neapsiriboja. O ji pakankamai didele. Daugiau, zymiai daugiau.

Is taves mokausi  biggrin.gif

Sodyboje buna vienas didelis gyvenamasis namas ir daug ukiniu pastaru. Jie ukiniuose gyvena?

Nedavei vaikams gyventi savo gyvenimo, ikinkei I ūkį. Nejau savo laiku nepastebejai kiekvieno atskirai tik jiems budingu gabumu? Ar isvis vaikus stebejai savo laiku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugsėjo 2021 - 19:24
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 20:15)
Nesąmones. O ligos, tokios kaip virškinamojo trakto, onkologinės ligos, per nėštumą, po gimdymo ir t.t.  dažnai reikia vartoti papildomai. Reikia!!! Nepadės vien pilnavertis maistas.

Bliamba, o mano onkologe grieztai uzdraude... Norejau, probijotiku isgerti, ir tuos uzdraude, liepe parasta kefyreli vartoti. Ot diletante, reikejo jai is uardos visu galu daktares, samoniu pasisemti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 19:20)
Bliamba, o mano onkologe grieztai uzdraude... Norejau, probijotiku isgerti, ir tuos uzdraude, liepe parasta kefyreli vartoti. Ot diletante, reikejo jai is uardos visu galu daktares, samoniu pasisemti.

Mano mama vezininke. Ir lasinius valgo, duona turi buti kiekviena dieną, silkė - pati megstamiausia, be saldumynu - ne dienos. Operacija buvo pries 15 metu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 20:18)
Tu vel uz svetimu nugaru slepiesi.
Bandai isprovokuoti given pasisakyti.

Aferistė...ir dar lenkė  biggrin.gif
Papildyta:
Sodyboje buna vienas didelis gyvenamasis  namas ir daug ukiniu pastaru. Jie ukiniuose gyvena?

Nedavei vaikams gyventi savo gyvenimo, ikinkei I ūkį. Nejau savo laiku nepastebejai kiekvieno atskirqi tik jiems budingu gabumu? As isvis vaikus stebejai?

Kodel slepiuosi, va ji man autoritetas, o tu ne...
Jos itariu, niekada nebus, bent jau sioje temoje.

O pas mus daug neukiniu, sveciu nameliai biggrin.gif

Aga, grandinem prirakinau biggrin.gif
VA ir dabar visi suristi vorele eina, ziuriu pro langa, sunis vedzioja, vienas kita saugo, kad nepabegtu...
As bloga gi mama, mano vaikai augo nepriziureti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 20:20)

Jums anemija?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 19:24)
Kodel slepiuosi, va ji man autoritetas, o tu ne...
Jos itariu, niekada nebus, bent jau sioje temoje.

O pas mus daug neukiniu, sveciu nameliai  biggrin.gif

Aga, grandinem prirakinau  biggrin.gif
VA ir dabar visi suristi vorele eina, ziuriu pro langa, sunis vedzioja, vienas kita saugo, kad nepabegtu...
As bloga gi mama, mano vaikai augo nepriziureti.

Vaikai gyvena sveciu namelieliuose blink.gif ?

Koks cia geris savo vaikus juodadarbiais padaryti?
Jie jokiu gabumu neturi ar tau patogiau buvo apsimesti, kad nematai, jog kazka gqli pasiekti savo gyvenime, neikinkyti I jusu uki?
Kas moka jiems atlyginimus, vyras tavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugsėjo 2021 - 19:32
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 20:23)
Mano mama vezininke. Ir lasinius valgo, duona turi buti kiekviena dieną, silkė - pati megstamiausia, be saldumynu - ne dienos. Operacija buvo pries 15 metu.

Lasiniai gerai, silke gerai...
Duona blogai, saldumynai, jei tai greitai pasisavinami angliavadneniai, blogai, nes tai vezio maistas.

Darzoves, vaisiai puikiausias angliavandeniu saltinis.

Si karta rasau rimtai, jokiu juoku.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 20:25)
Jums anemija?

Visa gyvenima buvo.

Dabar, pakeitus mityba, hemoglobinas norma. O tai albai dziugina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2021 - 19:28