Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 19:28)
Aibes, visa mano seima. Viena is mano marteliu yra to pradininke, visi uzsikabliavom.

JUms, pasvajokite.

Užuojauta. Mano draugai, kolegos, kaimynai ir t.t. niekas niekam nesako ką valgyti, kas sveika, kas nesveika. Isivaizduoju dabar man kolega sakytų tu nevalgyk kepsnio, eik troškintos mėsos valgyti smile.gif Ir niekas kvailiais nevadina žmonių, kurie eina kasdien, 1k./savaitę, 1k./mėn. į parduotuves. Ir mokyklose jokių dietų nėra, nei keto, nei paleo ir t.t. niekas nemirė.

Pagalvokit per naktį, gal ką nors prifantazuosite. Jums budinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 rugsėjo 2021 - 18:39
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 19:35)
Užuojauta. Mano draugai, kolegos, kaimynai ir t.t. niekas niekam nesako ką valgyti, kas sveika, kas nesveika. Isivaizduoju dabar man kolega sakytų tu nevalgyk kepsnio, eik troškintos mėsos valgyti smile.gif Ir niekas kvailiais nevadina žmonių, kurie eina kasdien, 1k./savaitę, 1k./mėn. į parduotuves. Ir mokyklose jokių dietų nėra, nei keto, nei paleo ir t.t. niekas nemirė.

Pagalvokit per naktį, gal ką nors prifantazuosite. Jums budinga

Lutuke, MOnteverte, dar ir given444, girdejot? Kad negrazu aiskinti kaip zmonems valgyti, kokiais batais autis, drabuziais vilketi ir t.t. ir t.t. mirksiukas.gif

Taip, taip, parase ta, kuri visa vakara fantazavo apie mano pirkimo ypatumus, net tai, kas man budinga, net nakties nereikejo, turit prigimtini talenta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2021 - 18:45
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 19:41)
Lutuke, MOnteverte, dar ir given444, girdejot? Kad negrazu aiskinti kaip zmonems valgyti  mirksiukas.gif

Taip, taip, parase ta, kuri visa vakara fantazavo, net tai, kas man budinga, net nakties nereikejo, turit prigimtini talenta  mirksiukas.gif

Ne jūs raset? "Aš rusė"-cia ne jūsų fantazijos buvo? Nebūdinga jums? Melo kojos trumpos
Atsakyti
AS ir ka... Jus irgi slave, bet tai neigsite iki pamelynavimo.
As ruse, kaip ir lietuve, ukrainiete, besarabe, lenke, baltaruse ir t.t. ir t.t. Siuo atpru pakaks LDK.

Jei labai tamstai aktualu, manyje greiciausiai teka daugiausiai lenku kraujo, ji gavau ir is tevo ir is mamos, nors, saziningai, as augdama neturejau salycio su lenku kultura, Klaipedos krastas. Bet galiu ir ja buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2021 - 18:55
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 19:52)
As ruse, kaip ir lietuve, ukrainiete, besarabe, lenke, baltaruse ir t.t. ir t.t. Siuo atpru pakaks LDK.

Jei labai tamstai aktulau, manyje greiciausiai teka daugiausiai lenku kraujo, ji gavau ir is tevo ir is mamos, nors, saziningai, as augdama neturejau salycio su lenku kultura.

Jūs neraset, kad lietuvė. O parašet viena žodį-rusė. Tai ką jūsų pase rašydavo?-rusė, lietuvė, lenkė, baltaruse ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 rugsėjo 2021 - 18:55
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 18:12)
TAi swakot veganu vaikai, ne veganai...
NIu, niu...

Tai jei as buciau vegane, as savo šeiminykscius tureciau versti irgi buti veganais??? Ojaaaatau....ojaaaaatau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 18:39)
Ne, grieztai. Teigkiu pirmenybe pilnaverciam maistui.

Aciu, prijuokinai.
Dabar zinosiu, kad visi mokantys PSD yra aferistai.

pirmenybe tai aisku, bet yra situaciju gyvenime, kai prireikia ir papildu, keista is to tyciotis, Man pvz po gimdymo gydytoja prirase gelezi, nes kraujo buvau labai duag netekusi.

tikrai moka? ir kam? ir nesideklaruja, nors faktiskai gyvena uzsienyje, keista siek tiek, na ne del to, kad moka PSD bet, kad nesideklaruoja tai yra valstybes apgavimas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 18:28)
Man jie nemaiso, nemazai ju receptu naudojuosi. Man nepatika, kaip jie pradeda "valgyti zmones".

Aibes, visa mano seima. Viena is mano marteliu yra to pradininke, visi uzsikabliavom.

JUms, pasvajokite.

TI kiek ten jusu name gyvena? 10 mažiausiai? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 18:52)

Jei labai tamstai aktualu, manyje greiciausiai teka daugiausiai lenku kraujo

Aaaaa. Tai va del ko tokia prikli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 18:56)
Ne bandeles, ir ne duona tai tikrai.

As dabar pagalvojau, o kur rimtai valgo veganu ir vegetaru vaikai... Baisi ju vaikyste.

sveikintina ir neprotestavo, nei tavo vaikai, nei anukai, mokykloje patys nenusiperka, pinigu niekad nedavei ar tokie irgi samoningi numazens visa gyvenima buvo?

vegetaru tai be probemu visur, tik mesos jiem nededa, o veganu vaiku tikrai labai mazai, ir dauguma auga namie, ne darzeliuose.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 19:41)
Lutuke, MOnteverte, dar ir given444, girdejot? Kad negrazu aiskinti kaip zmonems valgyti, kokiais batais autis, drabuziais vilketi ir t.t. ir t.t. mirksiukas.gif

Taip, taip, parase ta, kuri visa vakara fantazavo apie mano pirkimo ypatumus, net tai, kas man budinga, net nakties nereikejo, turit prigimtini talenta  mirksiukas.gif

kada nors aiskinau? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Moonte, ramiai miegok. Bandelių šiandien nebs. Ką tik suvalgiau smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 20:06)
Moonte, ramiai miegok. Bandelių šiandien nebs. Ką tik suvalgiau smile.gif

as vakar tokia gaminausi, dar pasikepiau falafeliu, oi kaip man skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 19:57)
Tai jei as buciau vegane, as savo šeiminykscius tureciau versti irgi buti veganais??? Ojaaaatau....ojaaaaatau... blink.gif

Given taip ir daro. Net vyrus pagal tai renka. Kas negerai?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 19:59)
pirmenybe tai aisku, bet yra situaciju gyvenime, kai prireikia ir papildu, keista is to tyciotis, Man pvz po gimdymo gydytoja prirase  gelezi, nes kraujo buvau labai duag netekusi.

tikrai moka? ir kam? ir nesideklaruja, nors faktiskai gyvena uzsienyje, keista siek tiek, na ne del to, kad moka PSD bet, kad nesideklaruoja tai yra valstybes apgavimas.

Kai matiniesi pilnaverciu maistu, papildu nereikia.
Atsakyti