Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 17:29)
super  biggrin.gif jumoristai, manau naujoji valdzia prie bajerio, visus itraukia i savo stand up comedy show  biggrin.gif
Na vsi neliudna zmonem gyventi lotuliukas.gif

Nu rimtai
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 14, 15:14)
Viskas, migration tema diskusijas is savo puses baigiu, nes kyo toliau i mišką - tuo daugiau medžių.  mega_shok.gif

Na kodel, man kuo toliau tuo idomiau darosi...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 17:32)
Kaimynas gulėjo reanimacijoje... Pasiskiepyjo "Pfizer"

Airijoje mire jaunuolis po Johnson vacinos....susidare kresuliai, nebeisgelbejo...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 17:32)
Kaimynas gulėjo reanimacijoje... Pasiskiepyjo "Pfizer"

Putinas uz tat izoliuojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 17:33)

sako be GP i vidu i tualeta neileidzia lotuliukas.gif neliudna jum ten biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 17:34)
Na kodel, man kuo toliau tuo idomiau darosi...

Kas konkreciai idomiau? Klaus, as tau viska paaiskinsiu, buvau Lt ir imigrante ir esu emigrante biggrin.gif
Bent supratai, kad emigrantam gristantiem atostogu i Lietuva lietuviskas pasas niekaip nepadeda?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 17:14)
"Prekybininkai: apyvartos didelėse parduotuvėse nusmuko, o mažose ima trūkti produktų – ar tikrai tokio rezultato norėta?"
Na nesąmonė kazkokia padarė, hyper parduotuvėse žmonių mažai, o  vakar į Lidla uzejau, tai žmonių milijonas, vienas prie kito trinasi... kaip suprasti? Toks susigrudimas žmonių
uždarose patalpose  blink.gif o kaip covidas?

Nejau ir net neidomu. Nors galiu visur.
Siaip, del laiko ir pinigu taupumo, geriausia pasiruosti savaitini meniu, produktu sarasiuka ir pirkti juos savaitei. Na kam, lankymasis parduotuveje pramoga, cia jau suprantu, sudetingiau.

Nematau tragedijos, lai stumdosi, jei kvaili. Siaip, itariu, tai tiesiog is smalsumo zmones. Pabos, apsipras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2021 - 16:43
aiaiai Kubilius ir Jukneviciene nepritaria geju partnerystem, kaip dabar bus? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 17:42)
Nejau ir net neidomu. Nors galiu visur.
Siaip, del laiko ir pinigu taupumo, geriausia pasiruosti savaitini meniu, produktu sarasiuka ir pirkti juos savaitei. Na kam, lankymasis parduotuveje pramoga, cia jau suprantu, sudetingiau.

Nematau tragedijos, lai stumdosi, jei kvaili. Siaip, itariu, tai tiesiog is smalsumo zmones. Pabos, apsipras.

is kokio smalsumo, jei neturi GP gi neileidzia kitur, kad tu pasakysi, jo is smalsumo eina i maisto prekiu parduotuves, cia pas jus gal pramoga tokia? lotuliukas.gif

beja prisiminiau Liepu gatveje Kl, kazkada mano sesuo gyveno biggrin.gif faina gatvele , ir siaip man Klaipeda patinka, jaukus miestelis.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 17:36)
Putinas uz tat izoliuojasi  mirksiukas.gif

del to, kad jos kaimynas reanimacijoje? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 17:43)
aiaiai Kubilius ir Jukneviciene nepritaria geju partnerystem, kaip dabar bus?  bigsmile.gif

As apie tai vakar rasiau. Nieko naujo, zinant partijos pamatines vertybes.
Jei tiketi Skverneliu, ka jis iki to teige, is esmes palaike LGBT, su keliais papildymais. Tai jis su savo partija pilnai gali kompensuoti balsu trukuma.

Kita vertus, Skvernelis gali ir susilaikyti balsuodamas strategiskai, galvodamas apie sekancius rinkimus. Kaip ne kaip, jis nusipurte Karbauskio, atgims kaip feniksas ir yra didele tikimybe, kad atims ne tik didziaja dali Karbauskio balsu, bet ir... Gerai nors tai, kad jei bus balsavimas, tai dabar, bus laiko tam, kad rinkejas uzmirstu, ne taip butu isiaudrines.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 17:29)
Kiseliovas gulejo reanimacijoje... Uz tat pasiskiepyjo Sputniku.

tai matomai tikėjo mokslu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 17:46)

is kokio smalsumo, jei neturi GP gi neileidzia kitur, kad tu pasakysi, jo is smalsumo eina i maisto prekiu parduotuves, cia pas jus gal pramoga tokia? lotuliukas.gif

beja prisiminiau Liepu gatveje  Kl, kazkada mano sesuo gyveno  biggrin.gif faina gatvele , ir siaip man Klaipeda patinka, jaukus miestelis.
Papildyta:

del to, kad jos kaimynas reanimacijoje?  blink.gif

Ir visiem masiskai reikia i parduotuves biggrin.gif
Isbadeje zmones, cia matyt, kad nevakcinuoti.

Ne, jo bobikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 17:46)
aiaiai Kubilius ir Jukneviciene nepritaria geju partnerystem, kaip dabar bus?  bigsmile.gif

nu tas Kubyyyylius, visai jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 14, 17:51)
tai matomai tikėjo mokslu biggrin.gif

Putinu, juk jis sake, kad ji veiksminga, net jo dukros pasiskiepijo, suprask blogu produktu savu vaiku gi neskiepys.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 17:33)
vaikai vieni be prieziuros?
moka privaloma sveikatos draudima? blink.gif

Bet tai biski negerai, kad apeina istatymus tavo prietelka..."Pagal Lietuvos Respublikos gyvenamosios vietos deklaravimo įstatymą Lietuvos Respublikos piliečiai, išvykstantys iš Lietuvos ilgesniam kaip 6 mėnesių laikotarpiui, privalo deklaruoti savo išvykimą. Nepilnamečių vaikų gyvenamąją vietą deklaruoja jų tėvai, įtėviai ar globėjai."
https://uk.mfa.lt/uk...os-deklaravimas

Man juokingiausia iskarto vieni ir be prieziuros...
Cia panasiai kaip emigrantai isvaziuoja, vaikus augina seneliai.

Isizvaizduoji, moka PSD.
Atsakyti