Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

butent, baisu, ziauri patirtis moteriai, bet ka paseji ta ir pjauni....
As vengiu ginekologiu, kurios daro abortus...labai jauciasi visai skirtingi darbo metodai...
Papildyta:

ir kaip čia taip mostelėjai esamuoju laiku :) Matyt, vėl tave "ne taip supratom". 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 14, 16:51)
ir kas čia baisaus? va taip Lietuvoje ir užkraunama reikia nereikia sistema, o po to kovidinių gydyt nebenori/nebegali tipo.

tai vat, cia daugiau vyrauja toks hoistinis poziuris na keik aisku jis imanomas tradicinei medicinoj, ios pradziu man buvo keista is vienos isstemos i kitokia, bet dabar pripratau i vsika kitaip pradejau ziureti, ir mastau nu rimtia na kam tie tyrimai pas gine, kraujo, jei zmogus gerai jauciais?

suprantu, kad gali buti ir uzsleptu ligu ir t.t. nieko bloga tyrimuose nematau, bet ir sureiksminti taip ju irgi nereiktu, keik zmoniu taip suserga baisiom ligom nuolat testuodamiesi, nes jei jau reikia iskeliauti, tai iskeliausi manau,o jei nelemta dar tai ir kulka neims ,kaip sakant biggrin.gif
bet gal kai zmone slabai isikibe i materija, kai jiem dvasinio pasaulio ner,a tai ir norisi viska ismatuoti, pasverti, suskaiciuoti, kai daznai na ne viskas tai paprasta...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 14, 00:07)

oi labai didelis, nors jei sakai, kad tau pastinike primena naciste, na nesigincysiu gal tu ja labiau pazysti, as taip blogai nemasciau dar....na bet gal, kai pagalvoji dabar...

Akis prasitrink, skaitytoja.
Atsakyti
"Prekybininkai: apyvartos didelėse parduotuvėse nusmuko, o mažose ima trūkti produktų – ar tikrai tokio rezultato norėta?"
Na nesąmonė kazkokia padarė, hyper parduotuvėse žmonių mažai, o vakar į Lidla uzejau, tai žmonių milijonas, vienas prie kito trinasi... kaip suprasti? Toks susigrudimas žmonių
uždarose patalpose blink.gif o kaip covidas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 rugsėjo 2021 - 16:15
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 14, 08:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72871130" data-time="1631473755"><div><p>Kaip keista. Nes mano prietelka, ziauriai aktyvi Lietuvos piliete, gyvendama Rusijoje, pastoviai eina i Lietuvos ambasada balsuoti rinkimu metu. Jei kazkas panasaus butu, itariu, i Lietuva vasiuotu balsuoti. Jai tai nepamaisytu isreiksti savo nuomones.</p></div></blockquote><p> Deklaravus isvykima iš Lietuvos, negali balsuoti savivaldos rinkimuose. Kaip jus išvis isivaizduojate kokios savivaldybes rinkimuose emigrantai turėtų balsuoti? smile.gif
</p><p>Ta prietelka norėdama balsuoti savivaldoje, turėtų grįžti i Lietuva, deklaruoti gyvenamąją vieta, tada kadangi ji nemoka mokesčių, skaiciuotųsi PSD skola. smile.gif
</p><p>Seimo rinkimai tai kitas reikalas.
</p>

Nedeklaravo isvykima is Lietuvos, kaip ir iki siol registruota Liepu g. Klaipedoje. Vaikai lanko LR mokykla. Bet ji gyena su vyru Karaliauciuje.

I tolimesne diskusija net neketinu veltis...

Jau man aiskiai idestei, ir nurodei, kas man galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 17:14)
"Prekybininkai: apyvartos didelėse parduotuvėse nusmuko, o mažose ima trūkti produktų – ar tikrai tokio rezultato norėta?"
Na nesąmonė kazkokia padarė, hyper parduotuvėse žmonių mažai, o  vakar į Lidla uzejau, tai žmonių milijonas, vienas prie kito trinasi... kaip suprasti? Toks susigrudimas žmonių
uždarose patalpose  blink.gif o kaip covidas?

va taip. Nori specialiai užkrėsti visus kas be skiepų ir tada rėkti: me-me-meeees gi sakėm, miršta ir užsikrečia tik ne-ne-ne-skiepyyyti. Antraip tie, kas susiskiepijo labai greitai suprastų jų purviną žaidimą, jei būtų palikę viską kaip buvo, įleistų visur visus. Tada užsikrėstų apylygiai visi.
Fašistai ir tiek
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 14, 11:15)
O aš turiu ir pasą, ir kortelę. Ir kur čia kriminalas? Jau visai nebežinot prie ko kabintis. Gal pauzę tikrai daryt reikia.

O as turiu, abu asmens liudijancius dokumentus. Kai keliauji, yra patogu.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 14, 12:27)
Kas tas praregejimas? Tu dabar manai as zmonems etiketes klijuosiu ir nurasysiu, o gal pyksiu visa laika? Nesulauksi, zinok smile.gif. Sugebu atskirti temas, by default man visi nera nei durni, nei blogi, viena tema i lankas - ne tragedija.
Kad visu be isimties kalbas SM atsargiau vertinsiu - taip. As tikrai stengiuosi kalbeti ka zinau, o jei nezinau, tai ir sakau, kad manau, man atrodo ir pan. Tai sunku patiketi, kad zmones tvirtas nuomones susidare temomis, kuriomis nu visiskai nesigaudo. Tik cia turbut daznas atvejis yra. smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 14, 17:00)
ir kaip čia taip mostelėjai esamuoju laiku smile.gif Matyt, vėl tave "ne taip supratom". </p>

as nezinau ka jus(kas tie jus? tu ir tavo imaginery friends? biggrin.gif ) suprtatot?
na taip vengiu, tai veiksmazodis apibudinantis ilgesni perioda ar nebutiniai sia akimirka ar ne? ju vengiu jau ben 20 metu mirksiukas.gif gramatike tu biggrin.gif

zinai kai pvz sakai mano vaikas eina i mokykla, tai nereiskia, kad siuo metu ar tik siais metais eina, ar ne? mirksiukas.gif
nors ne Lt seniai gyvenu, bet nors tokius esminius dalykus atsimenu, jus ka ten visai kuku su lietuviu kalba, vien zodziu rasyma bemoki?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 14, 13:09)
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas izoliuosis, jo artimoje aplinkoje nustačius užsikrėtimo pandeminiu koronavirusu atvejų, antradienį pranešė Kremlius.

va kaip jie skiepyjasi biggrin.gif

Kiseliovas gulejo reanimacijoje... Uz tat pasiskiepyjo Sputniku.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 14, 17:14)
Na nesąmonė kazkokia padarė, hyper parduotuvėse žmonių mažai, o  vakar į Lidla uzejau, tai žmonių milijonas, vienas prie kito trinasi... kaip suprasti? Toks susigrudimas žmonių
uždarose patalpose  blink.gif o kaip covidas?

super biggrin.gif jumoristai, manau naujoji valdzia prie bajerio, visus itraukia i savo stand up comedy show biggrin.gif
Na vsi neliudna zmonem gyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 17:29)
Kiseliovas gulejo reanimacijoje... Uz tat pasiskiepyjo Sputniku.

Kaimynas gulėjo reanimacijoje... Pasiskiepyjo "Pfizer"
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 14, 17:16)
Nedeklaravo isvykima is Lietuvos, kaip ir iki siol registruota Liepu g. Klaipedoje. Vaikai lanko LR mokykla. Bet ji gyena su vyru Karaliauciuje.

I tolimesne diskusija net neketinu veltis...
Jau man aiskiai idestei, ir nurodei, kas man galima  biggrin.gif

vaikai vieni be prieziuros?
moka privaloma sveikatos draudima? blink.gif

Bet tai biski negerai, kad apeina istatymus tavo prietelka..."Pagal Lietuvos Respublikos gyvenamosios vietos deklaravimo įstatymą Lietuvos Respublikos piliečiai, išvykstantys iš Lietuvos ilgesniam kaip 6 mėnesių laikotarpiui, privalo deklaruoti savo išvykimą. Nepilnamečių vaikų gyvenamąją vietą deklaruoja jų tėvai, įtėviai ar globėjai."
https://uk.mfa.lt/uk...os-deklaravimas
Atsakyti