panasiau i apsimelavima, bet kaip bebutu, kas tokie per medikai, kurie tam ryztasi ar tai butu kriminalinis abortas, ar is tikro "apsiskaiciavo".... bet kaip bebutu abortai blogis , gerai, kad pamate, kam ryzosi...
panasiau i apsimelavima, bet kaip bebutu, kas tokie per medikai, kurie tam ryztasi ar tai butu kriminalinis abortas, ar is tikro "apsiskaiciavo".... bet kaip bebutu abortai blogis , gerai, kad pamate, kam ryzosi...
CITATA!
Tai, kai Is Sviesos sakei 'mea culpa', tai buvo netikra?
Papildyta:
Kuo nuspejama Moontė? Kad dasirašius iki nesamoniu dingsta kokiaj savatei
ji pati jau pasimete, bande kazkodel kisti imigrantus, paskui atsirpasinejo is_sviesos, padekojo, o pasirodo ji viska is pradziu zinojo, ir pasa tavo minejo siaip neaisku kam, ne i tema matyt.
akurat
akurat
Tik tiek kaltinimų?
tuo labiau turi įkalbinėti moterį to nedaryti, rodyti kaip plaka širdutė ir pamatyti tas kojytes, rankytes. Tai tik įrodo, kad jie ten daugiau jau robotai nei žmonės. Atbukę visiškai.
Šiandien restorane:
- Sveiki.
- Labas. Norėtume staliuko dviems.
- Žinoma. O jūs turite galimybių pasą?
- O jūs turite galimybių pasą? Įrodymą, kad nesergate ŽIV, hepatitu A ar B ar kokia kita užkrečiama liga? Norėčiau pamatyti, kad neserga niekas iš jūsų darbuotojų.
- Bet...
- Tiesą sakant, man reikia visų jūsų darbuotojų medicinos istorijų ir visų neseniai atliktų medicinos tyrimų. Maža dėl ko galima mirt.
- Tai... Aš Jums pakviesiu vadybininką.
- Puiku. Ačiū. Tegul jis atsineša savo galimybių pasą ir visas medicinos pažymas. Tikrai visi galime gyventi be restoranų. O be mūsų, jūsų nebus.
Bus, jau pilnos kavinės. Ir niekas vargo nemato.
kai tu pradesi savo paistalus citatom remti, tai ir as tau ju pririnksiu, jei neberanti poros dienu seumo postu savo
Papildyta:
tai issiaiskinai visgi, kas yra migrantai siame pasaulyje?
CITATA!
CITATA!
Neprisimenu, kad apie migrantus mudvi kalbėjom. Na, taip, galbūt jiems nuolaidos... Ir ką?
Tu LR pilietė!
Nagi, ką įdedi, tą gauni, jei nedrausta. Bet dėl to su LR pasu netampi migrante - nemanipuliuok
TU ne migrantė, tu LR pilietė, turinti tai įrodantį dokumentą.
O ko čia negalėt: taip! Todėl moki už sveikatos paslaugas gal daugiau nei tūlas Lietuvoj gyvenantis ir čia dirbantis arba apdraustas. Bet tu ne migrantė! Taip kad nemanipuliuok!
Bet vis tiek su LR pasu - esi ne migrantė. Tad nemanipuliuok!
Papildyta:
Bet tu vis tik ne migrantė.
Migrantams gal nuolaidos, Burbanti ne migrante, moka gal ( ) daugiau nei LT gyvenantys, bet gi ji ne migrante.
?
butent, baisu, ziauri patirtis moteriai, bet ka paseji ta ir pjauni....
As vengiu ginekologiu, kurios daro abortus...labai jauciasi visai skirtingi darbo metodai...
Papildyta:
cia ne retorika, ir ne as tave taip vadinau o tavo drauge moonte, as tik sakiau, kad panasi man i komuniste esi, panasi i tas mokytojas, kurios sarasus dare vaiku, kurie i baznycias eidavo, dabar va galesi skanuoti GP kur tarpduryje, sirdis atsigaus po visos tos betvarkes be diktaturos ir represiju ar ne?
Papildyta:
ne?
Papildyta:
tai visgi normalu jum kad vaikus skiepyja Lietuvoje be tevu zinios, kai sake, nei testuotis negali be tevu sustikimo? adekvatumo krize salyje sakyciau....
butent, baisu, ziauri patirtis moteriai, bet ka paseji ta ir pjauni....
As vengiu ginekologiu, kurios daro abortus...labai jauciasi visai skirtingi darbo metodai...
Papildyta:
cia ne retorika, ir ne as tave taip vadinau o tavo drauge moonte, as tik sakiau, kad panasi man i komuniste esi, panasi i tas mokytojas, kurios sarasus dare vaiku, kurie i baznycias eidavo, dabar va galesi skanuoti GP kur tarpduryje, sirdis atsigaus po visos tos betvarkes be diktaturos ir represiju ar ne?
Papildyta:
ne?
Papildyta:
tai visgi normalu jum kad vaiksu skeipyja Lietuvoje be tevu zinios, kai sake, nei testuotis negali be tevu sustikimo? adekvatumo krize salyje sakyciau....
aš tik primenu, kad tu nevaikščiodavai pas gines, nes "nėra ko gi". Ir berods tik neseniai nutempei savo sėdimąją ten.