Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 21:02)
pasakysiu paslapti, tik neissigask, visos zinutes cia lieka, jas galima paskaityti  biggrin.gif

Nušvito turgaus bobai įgalus protas! Tuo ir baigiu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 21:02)
pasakysiu paslapti, tik neissigask, visos zinutes cia lieka, jas galima paskaityti  biggrin.gif

TAip, taip, zinau, problemyte skaitovams, kad jie turi specifinius skaityno sugebejimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 21:02)
na zinoma, kai tavo nieksybeles, tai nei geras, nei blogas... Suprantama.
Na ne uardos lygmens, ji gi tau gera psichologe. Cia bent jau, baige mokslus.

mano nieksybele si viena palygunus su tavo visom, tai tik gelytes mirksiukas.gif biggrin.gif

na va cia pvz taip niekad nesakiau biggrin.gif Tu tiek apie mane prisimelavusi, kad jau pati manau, nebeatsimeni. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 21:04)

Pastininke, patikekit, ji jusu nepaleis, sia tema sulauksite ne viena ir ne dvi demaskuojancias zinutes.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 21:04)

tu vis baigi ir baigi ir niekaip nepabaigi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 21:05)
mano nieksybele si viena palygunus su tavo visom, tai tik gelytes  mirksiukas.gif  biggrin.gif

na va cia pvz taip niekad nesakiau  biggrin.gif Tu tiek apie mane prisimelavusi, kad jau pati manau, nebeatsimeni. biggrin.gif

O taip, kokia as bebuciau niekse, bet as zinuciu niekieno nefabrikavau...

Zmones, akivaizdi amnezija, pati neperseniausiai gire uarda, net raske gal mielai pas tokia gydytoja gydytusi. BEt zinoma, tu gi neatsimeni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugsėjo 2021 - 20:09
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 21:04)
TAip, taip, zinau, problemyte skaitovams, kad jie turi specifinius skaityno sugebejimus  biggrin.gif

na gal paklausiam Burbos ar ne taip as jos parasyma supratau?

O va is kur pastinike imigrantus istrauke, tai jau man paslaptis, kausiu bet nesako biggrin.gif tu gal zinai?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 21:08)
O taip, kokia as bebuciau niekse, bet as zinuciu niekieno nefabrikavau...

Zmones, akivaizdi amnezija, pati neperseniausiai gire uarda, net raske gal mielai pas tokia gydytoja gydytusi. BEt zinoma, tu gi neatsimeni.

na taip nes nesugebi , tu tik meluoji biggrin.gif

tai apsispresk ar sakiau, kad gera gydytoja, pas kuria gydyciausi, ar gera psichologe? susimaisiai tarp savo melu ? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 21:06)
Pastininke, patikekit, ji jusu nepaleis, sia tema sulauksite ne viena ir ne dvi demaskuojancias zinutes.

seniai jau vsikas "demaskuota", tik labai juokingas jusu avrtymasis, po eilinio nusisnekejimo...
anot jusu migrantai tokio termino nera apimancio imigrantus ir emigrantus lotuliukas.gif

ir va tokei mzone sbalsuoja ir uz pilietybe emigrantam, va su tokiu supratimu, nestebina dabar ir rezultatai, nenorejimas duoti tos dvigubos pilietybes, manet, kad subegs nemokamai gydytis ar ko bijojot?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 21:12)
na gal paklausiam Burbos ar ne taip as jos parasyma supratau?

O va is kur pastinike imigrantus istrauke, tai jau man paslaptis, kausiu bet nesako  biggrin.gif tu gal zinai?
Papildyta:

na taip nes nesugebi , tu tik meluoji  biggrin.gif

tai apsispresk ar sakiau, kad gera gydytoja, pas kuria gydyciausi, ar gera psichologe? susimaisiai tarp savo melu ? bigsmile.gif
Papildyta:

seniai jau vsikas "demaskuota", tik labai juokingas jusu avrtymasis, po eilinio nusisnekejimo...
anot jusu migrantai tokio termino nera apimancio imigrantus ir emigrantus lotuliukas.gif
ir va tokei mzone sbalsuoja ir uz pilietybe emigrantam, va su tokiu supratimu, nestebina dabar ir rezultatai, nenorejimas duoti tos dvigubos pilietybes, manet, kad subegs nemokamai gydytis ar ko bijojot?

Manau, kad pastininke ir burba, be tavo kisalo issiaiskino.

TAi zinoma, bet as neketinu toliau degraduoti, apsisotosiu ties jau igytais.

Ai sakai tai ne tas pats, kai isrieski susizavejima "kad gydytumeisi pas sarlatana". Na zinoma, tai labai didelis skirtumas. Kap man be patiktu pastininke, bet nesikreipciau i ja psichloginiu paslaugu.

Itariu, sioje situacija kiekviena musu juokiasi del skirtingu dalyku. Siaip, pastininke, kaip ir nesivarto, is esmes kartoja ta pati, per tapati, susipazink su terminais. Bet pati nesugebi jos suprasti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugsėjo 2021 - 20:28

Paskaiciau vakarykste diskusija. Pasirodo emigrantas yra tik zmogus atsisakes pilietybes. Tai mes LT emigrantu beveik neturime. :D

Klausykites, kaip statistika pagerejo iskart. :D :D :D

O tai kaip vadinasi zmogus deklaraves gyvenamaja vieta kitoje salyje ir issideklaraves is gimtosios, bet neatsisakes pilietybes? Iskeliautoju? Ilgalaikiu turistu? :D

Made my day, rimtai.

Ir tos kalbos, kad mol atvaziuoji i LT ligonine su LR pasu, pamojuoji ir gauni kazka kaip piliete, nors PSD neturi. :D :D :D Gi cia tas pats, kas koks portugalas turistas LT ligonineje lankytusi. :D  :D  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 13, 21:35)
<p>Paskaiciau vakarykste diskusija. Pasirodo emigrantas yra tik zmogus atsisakes pilietybes. Tai mes LT emigrantu beveik neturime. biggrin.gif
</p><p>Klausykites, kaip statistika pagerejo iskart. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
</p><p>O tai kaip vadinasi zmogus deklaraves gyvenamaja vieta kitoje salyje ir issideklaraves is gimtosios, bet neatsisakes pilietybes? Iskeliautoju? Ilgalaikiu turistu? biggrin.gif
</p><p>Made my day, rimtai.

</p><p>Ir tos kalbos, kad mol atvaziuoji i LT ligonine su LR pasu, pamojuoji ir gauni kazka kaip piliete, nors PSD neturi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gi cia tas pats, kas koks portugalas turistas LT ligonineje lankytusi. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
</p>

O rimtai, kaip jus vadina? Ne, nu nuoširdžiai klausiu. Emigrantu. Jis vasarai sugrįžęs pas tėvus imigrantu netampa. Ar tampa? Migrantu ES?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 rugsėjo 2021 - 20:52

O rimtai, kaip jus vadina? Ne, nu nuoširdžiai klausiu. Emigrantu. Jis vasarai sugrįžęs pas tėvus imigrantu netampa. Ar tampa? Migrantu ES?

Atostogų grįžęs emigrantas yra emigrantas. :) Gi klausimas kur gyveni, o ne kur atostogauji. :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 20:57)
Man labai patiko pagauk kampa laida ir ta kompanija aktoriu, dar kazkokia kita jie turejo ir dar zinoma Kazlas, tas tai genijus.

Aplamai  nematau gal jau , bet tikrai neziau ryskiu tokiu naujos kartos aktoriu , menininku, daininku, kazoks posas smegenu pigus visur vyrauja, pigi komercija...
kaip pamenu pvz keistuoliu teatra, na kas panasaus yra dabar?

jo, atsimenu, kai tete mane pirmą kartą nuvedė gyvai į Keistuolius, žiūrėjau išsižiojus biggrin.gif dar ir dabar kokią frazę pavartojam būna, pvz. varna Albertina smile.gif
Atsakyti