Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 20:22)
Ai, vel manipuliacijos svetima geda...
Kalbejausi su savo psichologe apie tai.

Iki ko mes kartu prisidiskutavom.

Jausti geda, net del svetimo amsnes yra normalu. Tai skatina mokytis is kito klaidu, nekartoti to, kas nepatiko tarkim elgesyje.

ESme yra ne jauciamame jausme, esme yra kaip mes sugebam su tuo jausmu tvarkytis.

Nenormalu, bijoti jausti, kad ir ta svetima geda, jei tu ja jauti.

Mylimuke, rase apie perteklini jausma, kuri negeba suvaldyti zmogus, todel jausmas itakoja zmogaus gyvenimo kokybe.

Tai parasyk mylimukei, ne man, ji cia kele istrauka. biggrin.gif ne, ji nerase apie joki perteklini jausma, ji ikele istrauka apie ispaniska geda is neaiskaus saltinio ir tiek, as dar tada pasijuokiau is to, na bet jum tada tiko biggrin.gif

O as manau, kad visus jausmus jausti yra normalu, mes zmones ir turim visokiu jausmu. Sutinku svarbiausia moekti tvarkytis su jausmais, pirmiausia juos suprasti bent. Tavo jausmai del kito zmogaus tera tavo, jie nusako tik tave, ne kita zmogu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 20:30)
Puiku. Zinau, esu pedofile.

Gal.. jums geriau žinoti
Bet esat melage... Patologine
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 20:27)
Nebutu, nes jis mastantis  biggrin.gif
Taip as labai geras pavzydzys mastancio zmogaus  tongue.gif
[SIZE=7]
manau del to ir nemegsti manes, nes pagaunu daznai tave nusisnekant.

Oi, tada tavo akivaizdoj aš tikrai turiu psichinę negalią, kaip sakei unsure.gif
Ne, dar nė karto nepagavai mirksiukas.gif

Atsakyti

Taip, tas šiek tiek keista, keli balsavo prieš (gal du, nepamenu tiksliai), bet LS nebuvo ta partnerystė pagrindinė įdėja, pas juos jų daug. Nebalsavau už Laisvės partiją, nes jie tik dviejų klausimų partija. Man asmeniškai neaktualu partnerystė, man svarbios aplamai visos liberalios įdėjos, tame tarpe ir Laisvės partijos įdėjos. Džiaugiuosi, kad dauguma konservatorių liberalėja. Vieną žmogų LS narį pažįstu (aišku ne Seime jis), tai sakau koks tu liberalas, tu tikras konservatorius, keisk partiją biggrin.gif. Jis irgi prieš partnerystę, taip kad žmonių įvairovė partijose yra, bet pagrindinėmis liberalizmo įdėjomis jie vadovaujasi.

O kokias kitas liberalias idejas jie atstovauja? Darbais?

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 13, 20:32)
Gal.. jums geriau žinoti
Bet esat melage... Patologine

TAi zinoma, nekitaip.
Parase ta, kuri neva susiradusi veiseja paskunde virtualu nika, kad ja, nabagele izeide. Taip ir matau, veisyklos paieksas. Ir tariama laikso skaityma, ir rekacija veisejo i turini.

Uarda, man irodymu nereikia, as jumis tikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugsėjo 2021 - 19:34
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 20:23)
Kokios jūs šlykštynės, o prisimenu kaip verkšlenot dėl antivakserių kur tik plalakatų užrašai pakeisti buvo. Bet nesugeba niekaip įkasti, tai nors ūsus ptipaišo. Menkystos.

Tu vel nesurpatai skirtumo? Leisiu pastinikei del taves pajausti gedos jausma biggrin.gif

Politiku karikaturos yra vsisiaki normalus ir populiarus dalykas pasaulyje. Jie politikai viesi asmenys, zinantys kur ejo ir karikaturos piesiamos pagal ju veiksmus atininkamai, kaip ir si. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 20:26)
Apie ka as galvoju apie tai ir rasau.

TAvo teise tai sivartyti kaio nori.
Papildyta:
Mano samoningas pasirinkimas, neziureti ju itepriamos informacijos.

ka matau, ta dainuoju lotuliukas.gif
zinau, kaip ir tavo teise ir ka?

o gali buti nesamoningas toks pasirinkimas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 20:34)
Tu vel nesurpatai skirtumo?  Leisiu pastinikei del taves pajausti gedos jausma  biggrin.gif

Politiku karikaturos yra vsisiaki normalus ir populiarus dalykas pasaulyje. Jie politikai viesi asmenys, zinantys kur ejo ir karikaturos piesiamos pagal ju veiksmus atininkamai, kaip ir si. mirksiukas.gif

As suprantu, kad tu negebi jausti geods jaumos, kad jaus pastininke, nieko nepasikeis. Gyvenimo pamokas turi ismokti tu, ne ji.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 20:34)
Tu vel nesurpatai skirtumo?  Leisiu pastinikei del taves pajausti gedos jausma  biggrin.gif

man pvz. labai baisiai atrodo visokios Dvyyyračio žynios. Kaip debilai jie ten. Dedasi perukus, maivosi, iškraipo pavardes. O kai kam jie elitas. Tai palyginus su jais koks vienas paveikslėlis kur juokas grynas. Ypač kai pajuokiamas žmogus, kuris pats kitus pajuokinėja. Ji gi žalstiečiais vadindavo valstiečių partiją ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 20:33)
TAi zinoma, nekitaip.
Parase ta, kuri neva susiradusi veiseja pakunde virtualu nika, kad ja, nabagele izeide. Taip ir matau, veisyklos paieksas. Ir tariama laikso skaityma, ir rekacija veisejo i turini.

tongue.gif
Matau užkabino lb ta veisėja. Kartoju, surasiu ir dar. Jeigu taip nuspręsiu smile.gif
lb lengva surasti. Nėra jų daug Lt.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 20:35)

ka matau, ta dainuoju lotuliukas.gif
zinau, kaip ir tavo teise ir ka?

o gali buti nesamoningas toks pasirinkimas?  bigsmile.gif

Tai elementaru, buna zmones itakoti bandos. tuomet veiksmuose samoningumo nulis.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 20:32)
Oi, tada tavo akivaizdoj  aš tikrai turiu psichinę negalią, kaip sakei unsure.gif
Ne, dar nė karto nepagavai mirksiukas.gif

kuo toliau tuo labiau i tai nesi...na moonte siek tiek lenkia...tu labiau siaip piktybine torle ir tiek biggrin.gif

na kaip gi, neiskuklink, isaiskinau visgi kas yra migrantai, meigrantai, imigrantai, kad pilietybe nieko deta su medicininime paslaugom, jei esi emigrantas ar nedasilo?
Atsakyti
Ne, apti istorija labai linksmina savo kvailumu ir daug apie pacia pasakanti. Svarbiausia, visai nesvarbu, ar tai buvo istikro.
Atsakyti