Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 20:10)
Mylimuko cia buvo kelusi gera istrauka apie svetimas gedas...vertetu tau pasidoemeti, sakei domiesi psichologija.  mirksiukas.gif
O as tai dziaugiuosi tokiais zmonem, labai , sirdis dziaugiasi klausantis, skaitant. Kiekveinas mastantis zmogus- gyvas zmogus, tikria vertas zmogaus vardo, ne zombis koks.

Ai, vel manipuliacijos svetima geda...
Kalbejausi su savo psichologe apie tai.

Iki ko mes kartu prisidiskutavom.

Jausti geda, net del svetimo amsnes yra normalu. Tai skatina mokytis is kito klaidu, nekartoti to, kas nepatiko tarkim elgesyje.

ESme yra ne jauciamame jausme, esme yra kaip mes sugebam su tuo jausmu tvarkytis.

Nenormalu, bijoti jausti, kad ir ta svetima geda, jei tu ja jauti.

Mylimuke, rase apie perteklini jausma, kuri negeba suvaldyti zmogus, todel jausmas itakoja zmogaus gyvenimo kokybe.
Atsakyti
Kokios jūs šlykštynės, o prisimenu kaip verkšlenot dėl antivakserių kur tik plalakatų užrašai pakeisti buvo. Bet nesugeba niekaip įkasti, tai nors ūsus ptipaišo. Menkystos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 20:19)

O nuo musės įkandimo kaip?

Nezinau tu man papasakok.
man palamai toks mzoniu jausmu nuvertinimas nepriimtinas, kai nurasoma vyram, seksui, musem, menesinem, vien del to, kad eisi moteris ir t.t.
Jei zmogus liudi, pyksta, rekia klausti kas jam yra, tokie posakiai manau parazitiniai, isisaknije pas kai kuriuos zmones... Taip nejauciant zeminamas zmogus, nesisiklausoma i ji ir vaikas augdamas pratinasi neivarditni savo jausmu, nes jam pasakys ar tau muse ikando ir pan...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 20:19)
prie ko cia tai? taip kai kas kainuoja gyvenime, bet ne VISKAS. tau zmogus uzuojata issako, tu sakai duok pinigu doh.gif

na kaip ir autOriaus teksta reiktu suprasti, taip kai raso, nefanatzuoti  biggrin.gif

Apie ka as galvoju apie tai ir rasau.

TAvo teise tai sivartyti kaio nori.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 20:23)
Kokios jūs šlykštynės, o prisimenu kaip verkšlenot dėl antivakserių kur tik plalakatų užrašai pakeisti buvo. Bet nesugeba niekaip įkasti, tai nors ūsus ptipaišo. Menkystos.

Mano samoningas pasirinkimas, neziureti ju itepriamos informacijos.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 20:22)
Tu geriausias to pavyzdys. Pažiūrėčiau, ką rašytum, jei Idomucia būtų už Šimonytę. Iš to ką čia choru man rašot: aiškiau nei aišku.

Bet smaginamės toliau. Kai laiko turim.

Nebutu, nes jis mastantis biggrin.gif
Taip as labai geras pavzydzys mastancio zmogaus tongue.gif
manau del to ir nemegsti manes, nes pagaunu daznai tave nusisnekant.
tai kaip su ta pilietybe vakar, ka ja norejai irodyti? turi galimybe reabilituotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 13, 20:21)
Pabusiu cambala, Irodykit smile.gif

Nors Monteverte...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 20:27)
Nors Monteverte...

Viskas aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 20:22)
Tu geriausias to pavyzdys. Pažiūrėčiau, ką rašytum, jei Idomucia būtų už Šimonytę. Iš to ką čia choru man rašot: aiškiau nei aišku.

Bet smaginamės toliau. Kai laiko turim.

Butent.
Atsakyti

Lietuvoje yra kelios liberalu partijos, viena is ju Armonaites biggrin.gif

Akivaizdu, kad tiek Maja Di, tiek as kalbejome apie Cmilytes liberalus.

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 13, 20:28)
Viskas aišku smile.gif

Puiku. Zinau, esu pedofile.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 20:19)

O pasikeitė kas? Gal praleidau?

Praleidai smile.gif
Valdžia pasikeitė.
Dabar tavo teisės kaip?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 13, 20:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72871597" data-time="1631551094"><div><p>Lietuvoje yra kelios liberalu partijos, viena is ju Armonaites vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Akivaizdu, kad tiek Maja Di, tiek as kalbejome apie Cmilytes liberalus.
</p>

As balsavau uz juos.
Atsakyti