QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 13, 20:05)
Aš skaičiau kažkokia liberalu rinkeju analize. Tai jie jokie liberalai. Ir gal tada pasidomek kaip liberalai balsavo del partnerystes. As neuzfiksavau skaiciu, bet ju gana daug pries buvo. Suprantu, kad tu neturi uz ka balsuoti, bet ar tikrai liberalai taip jau gerai tavo paziuras atstovauja.
Taip, tas šiek tiek keista, keli balsavo prieš (gal du, nepamenu tiksliai), bet LS nebuvo ta partnerystė pagrindinė įdėja, pas juos jų daug. Nebalsavau už Laisvės partiją, nes jie tik dviejų klausimų partija. Man asmeniškai neaktualu partnerystė, man svarbios aplamai visos liberalios įdėjos, tame tarpe ir Laisvės partijos įdėjos. Džiaugiuosi, kad dauguma konservatorių liberalėja. Vieną žmogų LS narį pažįstu (aišku ne Seime jis), tai sakau koks tu liberalas, tu tikras konservatorius, keisk partiją
. Jis irgi prieš partnerystę, taip kad žmonių įvairovė partijose yra, bet pagrindinėmis liberalizmo įdėjomis jie vadovaujasi.
QUOTE(uarda @ 2021 09 13, 20:06)
O dabar, kaip? Viskas gerai? Bandau suprasti...
O pasikeitė kas? Gal praleidau? Kiek pamenu anoj sesijoj buvo norėta kažkokį pakeitimą padaryti, bet nesurinko reikiamų balsų, ar kažką maišau?
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 20:27)
bet manymas kad moters nuotaika priklauso nuo sekso buvimo ar ne, tai ne maziau gailu.
O nuo musės įkandimo kaip?