Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

susidubliavo
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 17:10)
Skaitom. Pradedam nuo termino "imigrantas". Jis kas? Vasarai atostogų atvažiuojantis, ar žmogus į Lietuvą grįžtantis ir čia deklaruojantis savo gyvenamąją vietą? Imigrantas skiriasi nuo turisto. Taškas. Daugiau mano komentarų nebus, nes neįdomu.

Geriau apie parodas.

ne jis ne imigranats, jis tebera migrantas, emigrantas ir turistas.
taip zinoma skiriasi, tik kam man tai rasai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 rugsėjo 2021 - 18:45
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 19:43)
Ne nedievinu, bet jos pasisakymai man paitnka. Ar tu klauseisi jos kalbos ir taip nesugebejai suprasti ar tik tisioji ziniasklaidos pletkus?Geriau Dieva laikyti jo veitoje, ne zmones  mirksiukas.gif [/url]

Klausiau - ne vieną kartą - ir buvo gėda. Dėl filosofės totalaus neatsakingumo. Lyg ir išsilavinęs žmogus...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 13, 17:14)
Nu kaip gaila. Nesidomejau iš tikrųjų kiek imigrantai įneša ir kiek gauna. Galvojau sužinosiu naujų dalykų, komentarą ilgą ta tema buvai parašius, bet tik konkrečiai klausi ir jau nebėr diskusijos. Kitai narei būtum atsakius, ar ne? smile.gif

Moonte apsies, kad nemato, bet faktai deja tokie, kad emigrantai labai padeda salim ir kurias paliko ir i kuria atvaziavo. biggrin.gif

The report found that migrants helped increase economic growth, eased labour market shortages, improved output and contributed to reducing earnings inequality. Migration to Ireland has also benefited countries of origin.
https://publications...onomic-analysis
Atsakyti
https://www.facebook...936691786581640
Liausėdienė realiai yra tokia Klaipėdoje ir dirba tokį darbą
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 19:47)
susidubliavo
Papildyta:

ne jis ne imigranats, jis tebera migrantas, emigrantas ir turistas.
taip zinoma skiriasi, tik kam man tai rasai?

Išsiaiškink terminus, tada į mane kreipkis. Visiems jau aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 19:42)
ji man ją ir toliau pripaišinėja - subtiliai...

Ana tai vadina pajuokavimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 17:33)
Kaip suprantu, jie čia ginčijasi dėl teisėto ir neteisėto migranto statuso, nors galiu klyst mirksiukas.gif

jie gincyjasi kuri salis turi juos priimti, kaip pabegelius Lietuva ar Baltarusija.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 17:55)
Aš irgi bijau biggrin.gif , aplamai bijau tokių agresyvių žmonių, man tie marsiečiai vienas prie vieno niaringos patvoriniai. Pasakytum ne pagal juos ir plyta žiūrėk lekia link tavęs. Ir veidai kai kurie tie patys. Pasinaudos žmoneliais, sukurs partiją kad pinigų iš biudžeto pasiiimti, pasibaigs kaip su niaringos partija...

visi tikrai? buvai ten? as keik maciau video ir nuotraukas, tai itkria dauguma labai grazus zmones, su seimom, su vaikai sateje, sviesiasi veidais. O budulius ar ssustabdysi, jeim bele riausias iskelt bele kur ir del bele ko, kas pvz tuos maisus su akmenim atitempe, jei visu dlayviu tikrino kuprines? kaip tks keikis policijos nepamate tempiant tokio maiso?

gali buti, as jau nuo pat pradzios sakiau, akd skeptiksai ziuriu i seimu sajudi, ir mekenimas ju buvo apgailetinas....
bet tai nekeicia faktio, kad dabartines valdzios veiksmai yra nusiklastami.klaip Is svieos spastebejo nuolat kintantys nurodymai, zmones nebespeja susigaudyti, laikomi nuolat baimeje ir pergyvenimuose, taip ir nuo streso susirgti galima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 rugsėjo 2021 - 18:58
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 19:50)
Moonte apsies, kad nemato, bet faktai deja tokie, kad emigrantai labai padeda salim ir kurias paliko ir i kuria atvaziavo. biggrin.gif

As puikai matau, ir visada skaitau ka raso is Svieos, bet emigrantu tema su ja nediskutuosiu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 18:14)
Atšok! Aš su Moone niekad rimtai nesipykau - taip, aistringai diskutavau.

Gal nori pasakyt, kad aš dabar su Burbe pykstuosi? Žinok, ne.

O su tavim, Lutuke, Monteverte - taip. Taip kad sklaidyk savo psichologijos užrašus toliau...

tu pykstiesi su manim? lotuliukas.gif as tai su niekuom cia nesipykstu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 18:31)
Žiauriai bjauraus charakterio - traukitės iš kelio, seniai sakyta!

kokio kelio? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 18:32)
O prie ko čia aš? Neatsimenu kada iš viso pirkau LT. Geriu tik vyną, bet jį perku ne LT. O ką jau bet kada parduoda?

Ne tu piktinaisi Karbauskio ribojimais, jau panaikino ?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 19:42)
Cia ta etiskoji, kuri oponentui pedofilija sugebejo pripaisyti...

Moonte, užuojauta. Nežinau kas jums darosi... Rimtai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 13, 19:50)
https://www.facebook...936691786581640
Liausėdienė realiai yra tokia Klaipėdoje ir dirba tokį darbą

Pagooglink rasi apie ja viska...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 19:57)
As puikai matau, ir visada skaitau ka raso is Svieos, bet emigrantu tema su ja nediskutuosiu.

apie istrauka sneku ne paei is sviesos zinutes doh.gif , kuria ikeliau va kaip graziai paignoravai apie migrantu indeli i saliu ekonomika biggrin.gif anot jusu mes gi tk ant svetimo gero sedim . salies niekaip neitakojam biggrin.gif deja, faktai sako , ka kitka.
Atsakyti