QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 17:08)
Ne kaltinai, bet sakei, kad tie, kurie nevažiavo lai kaltina save? Kuo kaltinti, kad durniaus vietoj nepabuvo? Kada tie žmogeliai supras, kad jais tik naudojasi...
Nu dabar pacituok nors vieną mano žinutę kur kalbėjau apie tavo šeimą ir vaikus, kur kažką kaip cambala skleidžiau kad tavo vyras alkoholikas ar kad tau teka kažkokios išskyros
? Tik kai čia pikta atlėkei paklausiau gal vyras nepamylėjo, tas pats būtų jei būčiau paklausus kokia musė įkando
. Čia ne tas pats kai klausinėjama ar tu vieniša ar vyras paliko, ar 5 vyrai paliko, ar tave muša alkoholikas, kokiu seksu užsiimi ir pan... O dar baisiau, kai kažkokios medicininės problemos tampomos. Užtat paskutiniu metu stengiuosi nieko nepasakot apie svo artimuosius kad nebūtų benenkaip išvartyta
Man tai ne tik kad tinka, bet neįsivaizduoju kas galėtų būti geriau. Jei dabar rinkimai būtų tai ant karštųjų tiek marginalų pakliutų, o paskui spjaudytųsi naivuoliai, ne tuos išsirinkę.
.
Kur montekrista jai kažko linkėjo?
na lai nenori nekaltina, gi neverciu, ko taip uzsikabinai uz to? Kam patinka diktatura ir represijos manau kaifuoja dabar pagaliau vel sulauke savo zvaigzdziu valandos... Gales dirbti tikrintojais GP arba skusti ka....As labiau turejau omenyje, tuos, kas dabar nukentes be GP.
Tikrai nieko nepulsiu cituoti, bet manymas kad
moters nuotaika priklauso nuo sekso buvimo ar ne, tai ne maziau gailu, kaip ir manymas, kad viena moteris be vyro yra maziau verta,tai pirma, antra lindimas i temas apie mano gyvenima tikrai buvo ne vienas pats tave, pasalpu prirasymas nesenas buvo
ne toks daznas ir ikyrus ir absurdiskas kaip kai kuriu, bet kad nebutu tai irgi gi negali salyti
Tai visgi asmeniskumai. Ziuriu su terminais jusu planetai kazkaip sunkoka
Man tai dzin, kas ka cia kuria ir sneka, zmones gi parodo savo graudu vidu ir tiek, mano gyevnimas gi nuo to nepasikeicia...
tai net ne tariamoji nuosaika, jei susirgtu...
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 13, 15:32)
<p>nu nzn, šiaip jau vyresnio amžiaus žmonės skiepijasi, kad nemirtų. Tikiuosi ji bent nesugalvos
susirgusi į ligoninę varyt ir oriai liks namie? ....Neužims lovos ligoninėj.</p>