Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 19:16)
DIDELIS. Pati skaityk, ką cituoji.
Papildyta:

Leidot sau mano atžvilgiu bet tokį palyginimą numesti unsure.gif

Tai jie taip pat elgiasi...
Jūsų foto platinimas... Gal jums su moonte tai priimtina. Visokių žmonių būna. Bet tai neteeeeeeeeseita ir taškas. Kaip norit, taip vartykites.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 13, 19:21)
Cia kazkuri mini "duomenu mokslininka" tai juk bemokslis nieko nesusigaudantis gyvenime apart matematikos. Jo isvados yra niekines... Reikia zinot kokius duomenis apdprot ir kip juos interpretuot..

Cia panasiai, kaip kos laborantas skirtu gydyma...

Oo jei rimtai tai ziuriu, kad skiepytoms kazkas atsitiko ir matau, kad ju smegenu fonkcionavimas ryskiai pablogejo. Dar iki tokiu primityvumu nebuvo puolusios.
Pradedu tiket visokiomis teorijomis

O gal geriau ne teorijom, o faktais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 18:31)
Žiauriai bjauraus charakterio - traukitės iš kelio, seniai sakyta!

prakalbo šventa karvė biggrin.gif pvz. Ašaka niekada iki tamstos lygio nenusirito.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 18:46)
ne, abrozdėlis  flirt.gif

Archangelo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 13, 19:21)
Kaip norit, taip vartykites.

Neturiu iš ko vartytis. Aš Jums viską pasakiau. Kartoju: pykstu. Bet tai nesvarbu.
IKI.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 13, 19:24)
prakalbo šventa karvė biggrin.gif pvz. Ašaka niekada iki tamstos lygio nenusirito.

Dėl to ji ir Ašaka!
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 17:08)
Ne kaltinai, bet sakei,  kad tie, kurie nevažiavo lai kaltina save? Kuo kaltinti, kad durniaus vietoj nepabuvo? Kada tie žmogeliai supras, kad jais tik naudojasi...
Nu dabar pacituok nors vieną mano žinutę kur kalbėjau apie tavo šeimą ir vaikus, kur kažką kaip cambala skleidžiau kad tavo vyras alkoholikas ar kad tau teka kažkokios išskyros biggrin.gif ? Tik kai čia pikta atlėkei paklausiau gal vyras nepamylėjo, tas pats būtų jei būčiau paklausus kokia musė įkando biggrin.gif . Čia ne tas pats kai klausinėjama ar tu vieniša ar vyras paliko, ar 5 vyrai paliko, ar tave muša alkoholikas, kokiu seksu užsiimi ir pan... O dar baisiau, kai kažkokios medicininės problemos tampomos. Užtat paskutiniu metu stengiuosi nieko nepasakot apie svo artimuosius kad nebūtų benenkaip išvartyta biggrin.gif
Man tai ne tik kad tinka, bet neįsivaizduoju kas galėtų būti geriau. Jei dabar rinkimai būtų tai ant karštųjų tiek marginalų pakliutų, o paskui spjaudytųsi naivuoliai, ne tuos išsirinkę.
.
Kur montekrista jai kažko linkėjo?

na lai nenori nekaltina, gi neverciu, ko taip uzsikabinai uz to? Kam patinka diktatura ir represijos manau kaifuoja dabar pagaliau vel sulauke savo zvaigzdziu valandos... Gales dirbti tikrintojais GP arba skusti ka....As labiau turejau omenyje, tuos, kas dabar nukentes be GP.

Tikrai nieko nepulsiu cituoti, bet manymas kad moters nuotaika priklauso nuo sekso buvimo ar ne, tai ne maziau gailu, kaip ir manymas, kad viena moteris be vyro yra maziau verta,tai pirma, antra lindimas i temas apie mano gyvenima tikrai buvo ne vienas pats tave, pasalpu prirasymas nesenas buvo biggrin.gif ne toks daznas ir ikyrus ir absurdiskas kaip kai kuriu, bet kad nebutu tai irgi gi negali salyti biggrin.gif Tai visgi asmeniskumai. Ziuriu su terminais jusu planetai kazkaip sunkoka biggrin.gif
Man tai dzin, kas ka cia kuria ir sneka, zmones gi parodo savo graudu vidu ir tiek, mano gyevnimas gi nuo to nepasikeicia... biggrin.gif

tai net ne tariamoji nuosaika, jei susirgtu...
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 13, 15:32)
<p>nu nzn, šiaip jau vyresnio amžiaus žmonės skiepijasi, kad nemirtų. Tikiuosi ji bent nesugalvos susirgusi į ligoninę varyt ir oriai liks namie? ....Neužims lovos ligoninėj.</p>

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 13, 19:05)
Aš skaičiau kažkokia liberalu rinkeju analize. Tai jie jokie liberalai. Ir gal tada pasidomek kaip liberalai balsavo del partnerystes. As neuzfiksavau skaiciu, bet ju gana daug pries buvo. Suprantu, kad tu neturi uz ka balsuoti, bet ar tikrai liberalai taip jau gerai tavo paziuras atstovauja. smile.gif 

Lietuvoje yra kelios liberalu partijos, viena is ju Armonaites biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 19:25)
Dėl to ji ir Ašaka!

Butent, nors Asaka ne karta ir ne du bande izeisti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 13, 19:24)
Archangelo? bigsmile.gif

Arkangelo? Ne. Tavo.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 09 13, 19:21)
Tai jie taip pat elgiasi...
Jūsų foto platinimas... Gal jums su moonte tai priimtina. Visokių žmonių būna. Bet tai neteeeeeeeeseita ir taškas. Kaip norit, taip vartykites.

Cia ta etiskoji, kuri oponentui pedofilija sugebejo pripaisyti...
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 09 13, 19:08)
Aš nuoširdžiai galvojau, kad jūs trolinat. Nejaugi rimtai taip supratot???

Aaaa...
Cia toks arkliskas humoriukas buvo...
Atsakyti
tai ką, besarabai dabar viskuo kalti ar kiniečiai visgi? biggrin.gif
tai nuo 2012 brandino planą? ko taip ilgai? tikri nevykėliai ax.gif
https://www.facebook...936691786581640
https://www.facebook...936691786581640
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 19:40)
Cia ta etiskoji, kuri oponentui pedofilija sugebejo pripaisyti...

ji man ją ir toliau pripaišinėja - subtiliai...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 17:08)
Tu gi dievini Nidą, kuri užlipus ant bačkos aiškino, kad nori numirti laisva. Tai valio, antivakserių valia.

Šiandien skaičiau, kad infekciniai skyriai vėl atiduoda lovas kovidiniams, kitomis ligomis gydomiems sumažėja vietų. Tu dar nesuvoki, kad lovų galima pristatyti, o med personalo nėra.

Dėl egoistų antivakserių kiti ligoniai netenka gydymo. Kirpėja pasakojo, turi klientę gydytoją, kuri sako kad pastatytų visus antivakserius prie palatų durų, kad jie savo akimis pamatytų žmonių agoniją.

Ne nedievinu, bet jos pasisakymai man paitnka. Ar tu klauseisi jos kalbos ir taip nesugebejai suprasti ar tik tisioji ziniasklaidos pletkus?Geriau Dieva laikyti jo veitoje, ne zmones mirksiukas.gif

JO Lietuvoje dauguma serga tik nesusiskiepyje, kaip visur kitur visai tai pat, na stebuklu salis ne kitaip biggrin.gif
Covid: 54% of hospital patients with virus are fully vaccinated

Pora simtu pacientu per visa Lietuva? doh.gif tai tada tragedija? Ir jau reikia imtis diktaturos?Ar ne jusu mylima valdzia, sveikatos apsaugos ministerija turetu susirupinti rimtai, jei tiek pacientu jau problema, Gal ruosti daugiau mediku ir idarbitni rezidentus, nemanai??????? bigsmile.gif

Pusšimtis medicinos studentų neįstojo į rezidentūrą: laisvų vietų nebėra, lėšų papildomoms vietoms – taip pat
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 19:38)
Arkangelo? Ne.  Tavo.

Tai daugiau melskis. Nesigirdi man kažkaip tavo maldų smile.gif
Atsakyti