QUOTE(suvaikejusi @ 2017 02 05, 15:55)
as irgi apie tai galvojau...
gal veliau atsirastu prievole priimti giminaiciu pulka, pvz keleta imitusiu broliu. Po to vel man klausimas kyla, kaip tokius vaikus auginti? Ar galima juos aukleti kaip lenku vaikus, galbut kaip itin katalikiskam kraste auginti kaip katalikus, ar jiems butu privaloma sudaryti salygas islaikyti tradicijas ir islamo tikejima. Man atrodo cia daug neaiskumu ir povandeniniu uolu gali sleptis po naslaicio etikete.
Civilizuotose salyse zmones nera baudziami uz tai kas kazkam vaidenasi, ar kas GALIMAI GALI IVYKTI, kai nusikaltimas, nusizengimas net nera ivykdytas, o naslaiciu atveju tai isvis apsurdas. Mane stebina Lenkija, tai salis kuri skelbiasi kad propaguoja krikscioniskas vertybes, viena pagrindiniu ju "MEILE ARTIMAM".
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2017 02 05, 16:14)
Esmė tame, kad keliauti toliau gali tik tie kurie
dabar turi vizas. O naujos vizos kitiems bent jau šiuo metu nelabai išduodamos.
Jei apsiribotų tik 10 vaikų tada turbūt niekaip. Bet čia 10, čia dar 10, dar poto giminaičiai kokie prisidės, čia žiūrėk jau ir 1000+ priėmė, o poto žiūrėk situacija kaip Belgijoje, kur 45% naujagimių musulmonai (ir šis skaičius vis auga).
Beje, kiek tiem našlaičiams metų? Gal vėl kokie 28 metų vyrai apsimetinėja vargšais 15-17-mečiais?
Gi ne vienas toks atvejis buvo.
Is jusu niko matosi, kad jus ne lietuve, o ir siaip mes abi ne karta susidureme diskusijoje, tad zinome kas esame. Savu laiku jusu proseneliai, tevai atklydo i Lietuva ir tapo jos pilieciais. Tai jei vadovautis jusu situacija, esate Lietuvos turtas, ar kenkejai? Etniniai lietuviai turi pagrindo jumis nepasitiketi, abejoti jusu padorumu, lojalumu Lietuvai?