Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2021 09 13, 18:25)
pala. Bet jei pagal ją tenais guli tik antivakseriai, tai kam čia dar ką rodyti? Tipo gi taip ir turi būti, gavo ko norėjo ar ne? Ar visgi vakserių irgi yra tenais? mirksiukas.gif

Dabartinę situaciją duomenų mokslininkas apibrėžia, kad neskiepytų žmonių epidemiją. Dauguma žmonių, kurie užsikrečia COVID-19 ir patenka į ligonines yra neskiepyti.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=88171455

10 proc skiepytų patenka, paskaičiuok.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 16:25)
Pasakykit ką manot apie tuos 5 afganistaniečius, nieko aš ten nesuprantu. Jei jie LT, ko ta jų advokatė juos slepia biggrin.gif
https://www.delfi.lt...172313#cxrecs_s

Gal bylų neturinti advokatė? Gi yra visokio lygio jų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 16:27)
Tas gerai wub.gif O ko trūksta, kad surengtum jų parodą Londone?

Nesupratau apie ka tu cia?
As atsisakiau dalyvauti dviejose parodose dabar, niekaip negaliu. Tau gal atsiusti mano darbo kalendorių? biggrin.gif
Kodel toks rupestis mano gyvenimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugsėjo 2021 - 16:32
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 17:27)
Dabartinę situaciją duomenų mokslininkas apibrėžia, kad neskiepytų žmonių epidemiją. Dauguma žmonių, kurie užsikrečia COVID-19 ir patenka į ligonines yra neskiepyti.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=88171455

10 proc skiepytų patenka, paskaičiuok.

pala. Bet pagal tai kaip jie nušviečia situaciją, tai gautųsi, kad praktiškai tų antivakserių jau turėjo nelikti. Vienas kitas gal sportininkas, kuris nenori kūno terštis. O visi kiti jau turėjo būti bent kartą persirgę, su antikūniais. O likę gi pasiskiepiję, nes jau tikrai daug priversti pasiskiepijo, o likę patys norėjo. Tai kaip čia yra? Iš kur vis tokie skaičiai ir tokie mirčių skaičiai? Kartais nebus taip, kad vis iš naujo serga tie patys, kurie ir sirgo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 13, 18:31)
pala. Bet pagal tai kaip jie nušviečia situaciją, tai gautųsi, kad praktiškai tų antivakserių jau turėjo nelikti. Vienas kitas gal sportininkas, kuris nenori kūno terštis. O visi kiti jau turėjo būti bent kartą persirgę, su antikūniais. O likę gi pasiskiepiję, nes jau tikrai daug priversti pasiskiepijo, o likę patys norėjo. Tai kaip čia yra? Iš kur vis tokie skaičiai ir tokie mirčių skaičiai? Kartais nebus taip, kad vis iš naujo serga tie patys, kurie ir sirgo?

O tai marsiečiai kaip biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 17:25)
Pasakykit ką manot apie tuos 5 afganistaniečius, nieko aš ten nesuprantu. Jei jie LT, ko ta jų advokatė juos slepia biggrin.gif
https://www.delfi.lt...172313#cxrecs_s

Kaip suprantu, jie čia ginčijasi dėl teisėto ir neteisėto migranto statuso, nors galiu klyst mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 17:33)
O tai marsiečiai kaip biggrin.gif ?

taigi žurnaliūgos sakė, kad jų labai mažai. Mitingi vos tūkstantis koks buvo. Nu tai turėjo va per dieną iškristi visi 1000. Tai kitas dienas jau 0 šalyje turi būti, niekas nebesikrėsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 13, 15:21)
<p>Kada bepateiktų partnerystės įstatymo projektą - bus ne laikas tiems, kuriems iš principo nervinį tiką kelia tokia mintis. Ir liberalų grupė ir YRA, BUVO renkama TŲ, kurie nori, kad tam tikros idėjos būtų įgyvendintos. NEGALI būt išrinkta liberali (arba bet kokia kita politinė partija) ir po rinkimų nevykdyti bent dalies konkrečių pažadų. Laisvės partija ėjo su l konkrečiais punktais. Ir jie turi būti bandomi įgyvendinti, nesvarbu, karas maras.</p>

O as manau, kad svarbu Lietuvos gerove.

Nezinau, kaip jums, bet mane baugina tie marginalai, ta jega... Ir tas akivaizdziai deklaruojamas noras sugristi, kelti piketus. Man neduoda ramybes, jauciama Lietuvoje agresija. Juk ja, karbauskininkai puoselejo, augino budami valdzioje ir dabar, is tos puses sklinda visur agresija. Kaip taikiai jie islydejo atskalunus. Musu grqazus prezidentas, baisiai noredamas buti populiarus, isikiso, ireiske "palaikyma", marginalam sukele euforija. Prispirtas intelektualios visuomenes pozicijos, pasitrauke, taip dar sukeldamas ir taip tvyrojancia agresija...

Zmones nuvarge nuo pandemijos, nuo pabegeliu...

As abejoju, ar liberalai, drastiskai, be skrupulu verzdamiesi, ka nors pasieks. Agresija sukelia agresija, o jei dar ta visuomene agresyviai nusiteikusi.

Na pasiziurekime i konservatorius. Bukim saziningi su savimi, nemaza ju dalis yra konservatyvus, religingi, pagyvene zmones. Dziaugiuosi, kad partija jauneja, bet ne tokiais tempais, kaip noretusi. Konservatoriu rinkejai yra labai lojalus partijai, bet nors tai neafisuoajma, partijos viduje, itariu, yra skilimas, del partnerystes istatymo. Kaip su tuo tvarkosi jaunasis Lansbergis, nezinau, bet manau, tam reikia dideliu pastangu.
KOnservatoriai moka didele kaina, tam kad issaugotu koalicija, kad vyriausybe butu gyvibinga. Armonaitei, nesvarbu kitu partiju projektai, valdzios darbas Lietuvos gerovei, ateiciai, jai nera vertybe, ji santazuoja konservatorius. Su visa pagarba, Lietuvos gerove nesibaigia ties mazumu teisemis. Yra zymiai daugiau projektu, kuriuos butina bent jau pradeti, kad kiti uzbaigtu, tam kad uztikrinti tolimesne Lietuvos raida. Karbauskis, isnaudojes Butkeviciaus palikima, stabilia ekonomika, jos augima, Simonytei paliko pandemini nestabiluma.

O dabar islenda Skvernelis su savo nauja partija...
TAi gali buti rimti konkurentai Armonaites liberalams.
O ateityje, kai bus rinkimai, bus rimti konkurentai valdantiesiams.

Pagaliau, Montekrista, jei tektu rinktis, is dvieju blogybiu, tokia jau ta politika, ka rinktumeisi tu, issaugoti Simonytes vyriausybe, ateiciai, ar partnerystes istatyma, zinant, kad ateityje Simonyte greitai negales formuoti vyriausybe... Kad i valdzia ateis homofobai ir Lietuva vel bus valdoma populistu.

Simonyte, is esmes dirba tik pandemijai ir pabegeliams, ji neturi galimybiu realiai atsideti Lietuvos geroves statymui, igyvendinti savo vizijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugsėjo 2021 - 17:00
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 17:35)
Nezinau, kaip jums, bet mane baugina tie marginalai, ta jega... Ir tas akivaizdziai deklaruojamas noras sugristi, kelti piketus. Man neduoda ramybes, jauciama Lietuvoje agresija. Juk ja, karbauskininkai puoselejo, augino budami valdzioje ir dabar, is tos puses sklinda visur agresija.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 13, 17:37)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As tau priminsiu, kvailute.
„Revoliucija it Saturnas ryja savo vaikus“ – pasake bendrazygiu myriop nuteistasis Zh. Zh. Dantonas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 13, 17:30)
Gal bylų neturinti advokatė? Gi yra visokio lygio jų  biggrin.gif
Papildyta:

Nesupratau apie ka tu cia?
As atsisakiau dalyvauti dviejose parodose dabar, niekaip negaliu. Tau gal atsiusti mano  darbo kalendorių?  biggrin.gif
Kodel toks rupestis mano gyvenimu?

Na, ne. Tik empatija Lietuvai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 18:33)
Kaip suprantu, jie čia ginčijasi dėl teisėto ir neteisėto migranto statuso, nors galiu klyst mirksiukas.gif

Tai aš tą irgi suprantu, bet ar jie buvo patekę į Lietuvą. Labai suvelta viskas. Man ta advokatė kažkokia netikra biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 09 13, 18:34)
taigi žurnaliūgos sakė, kad jų labai mažai. Mitingi vos tūkstantis koks buvo. Nu tai turėjo va per dieną iškristi visi 1000. Tai kitas dienas jau 0 šalyje turi būti, niekas nebesikrėsti biggrin.gif

Tai fiziškai tiek buvo, bet kiek jų širdimi biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 09 13, 18:37)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš irgi bijau biggrin.gif , aplamai bijau tokių agresyvių žmonių, man tie marsiečiai vienas prie vieno niaringos patvoriniai. Pasakytum ne pagal juos ir plyta žiūrėk lekia link tavęs. Ir veidai kai kurie tie patys. Pasinaudos žmoneliais, sukurs partiją kad pinigų iš biudžeto pasiiimti, pasibaigs kaip su niaringos partija...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 17:41)
As tau priminsiu, kvailute.
„Revoliucija it Saturnas ryja savo vaikus“ – pasake bendrazygiu myriop nuteistasis Zh. Zh. Dantonas

Aš tau priminsiu, durniuke, kad neapykantą kursto ir antikonstituciniais veiksmais ne Karbauskis dabar užsiiminėja, o Šėtonytė ir Ko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 17:55)
Tai fiziškai tiek buvo, bet kiek jų širdimi biggrin.gif
Aš irgi bijau biggrin.gif , aplamai bijau tokių agresyvių žmonių, man tie marsiečiai vienas prie vieno niaringos patvoriniai. Pasakytum ne pagal juos ir plyta žiūrėk lekia link tavęs. Ir veidai kai kurie tie patys. Pasinaudos žmoneliais, sukurs partiją kad pinigų iš biudžeto pasiiimti, pasibaigs kaip su niaringos partija...

Rimtai? Tiek daug? Tai kaip čia išeina? Vos ne dauguma? Tai jūs mažuma čia jau gaunatės? biggrin.gif
Truputį nesusimaišei? Kas dabar prie lovių sėdi ir siurbia Lietuvą, žmones priešina, skirsto? O kad ateis nauji kada, tai ką negalima? šitie padlos amžinai likt turi ar ką?
Atsakyti