Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 13, 17:05)
Bet, kad kamarades pradedi irasineti i utopinių  priešų sarašus, tai jau cia negerai. Jau turi susimastyti kas su tavimi darosi.

Ne as ja irasiau, o ji...
Atsakyti

As perskaiciau tai ka parasei, sia tema as su tavimi niekada nediskutuosiu. Puikiai pamenu, kaip tu del panasios situacijos buvai, jei neklystu su mylimuke susikirtusi. Del to, visom isgalem vengiau polemikos. Pirma karta atsisakius, pajauciau kad tave izeidziau, kad nediskutavau, si karta, atsakiau, bet vel izeidziau. Todel, viskas, as pass. Galvok ka nori. Viskas.

Nu kaip gaila. Nesidomejau iš tikrųjų kiek imigrantai įneša ir kiek gauna. Galvojau sužinosiu naujų dalykų, komentarą ilgą ta tema buvai parašius, bet tik konkrečiai klausi ir jau nebėr diskusijos. Kitai narei būtum atsakius, ar ne? :)

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 16:12)
O kokią tu Lietuvos menininkų parodą norėtum (jei galėtum) surengti Londone?

Gqaėciau strength? biggrin.gif As ju jau desimtyse dalyvavus ir surengus . biggrin.gif
As neateinu gi i mamkas pasigirti biggrin.gif , atwinu cia patampyti katėms ūsų. biggrin.gif
Atsakyti

Atsakysiu tau tavo pačios žodžiais :D:

Neamtau prasmes paneigineti, tavo jausenu, del mano rasymo intenciju.

Po va tokio parasymo, ir akivaizdu, kad visa, pries tai buvusi diskusija ir mano pastabos del to, buvo neisgalvotos.

Paskutini posta, kaip minejau, istryniau, nes jis buvo isties, ganetinai agresyvus is mano puses, bet ne emigrantam, o tau, kuri mane bando spausti ir grusti i tariamos neapykantos remus.

Sveikinu, radai priesa 4u.gif

Patarimas, atsiriboti nuo emigracijos temos, nes tai blokuoja tavo prota, vertinimuose vadovaujiesi emocijom.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 16:13)

Tai kad tu uzsisikai, ne ji.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 13, 17:14)
Gqaėciau strength?  biggrin.gif  As ju jau desimtyse dalyvavus ir surengus .  biggrin.gif
As neateinu gi i mamkas pasigirti  biggrin.gif , atwinu cia patampyti katėms ūsų.  biggrin.gif

Na, tai aš net su savo psichine negalia suprantu.

O bent trys pavardės?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 16:16)
Na, tai aš net su savo psichine negalia suprantu.

O bent trys pavardės?

Tu turi omenyje tris lietuvius menininkus? Komercininku neimu duomen, nes man nepatinka, kai kurinius daro keli zmones, o visa garbe sau prisiima galerijos savininkas/ė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugsėjo 2021 - 16:19
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 13, 17:18)
Tu turi omenyje tris lietuvius menininkus? Komercininku neimu duomen, nes man nepatinka, kai kurinius daro keli zmones, o visa garbe sau prisiima galerijos savininkas/ė.

Ne, noriu išgirsti tau Lietuvoje patikusius bent tris menininkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 16:22)
Ne, noriu išgirsti tau Lietuvoje patikusius bent tris menininkus smile.gif

biggrin.gif
Ju yra daugiau, nei trys, , su kuriais susirasom, kai reikia patarimų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 13, 17:08)
Kur montekrista jai kažko linkėjo? Tu gi dievini Nidą, kuri užlipus ant bačkos aiškino, kad nori numirti laisva. Tai valio, antivakserių valia. Šiandien skaičiau, kad infekciniai skyriai vėl atiduoda lovas kovidiniams, kitomis ligomis gydomiems sumažėja vietų. Tu dar nesuvoki, kad lovų galima pristatyti, o med personalo nėra. Dėl egoistų antivakserių kiti ligoniai netenka gydymo. Kirpėja pasakojo, turi klientę gydytoją, kuri sako kad pastatytų visus antivakserius prie palatų durų, kad jie savo akimis pamatytų žmonių agoniją.

pala. Bet jei pagal ją tenais guli tik antivakseriai, tai kam čia dar ką rodyti? Tipo gi taip ir turi būti, gavo ko norėjo ar ne? Ar visgi vakserių irgi yra tenais? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasakykit ką manot apie tuos 5 afganistaniečius, nieko aš ten nesuprantu. Jei jie LT, ko ta jų advokatė juos slepia biggrin.gif
https://www.delfi.lt...172313#cxrecs_s
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 13, 17:25)
biggrin.gif
Ju yra daugiau, nei trys, , su kuriais susirasom, kai reikia patarimų.

Tas gerai wub.gif O ko trūksta, kad surengtum jų parodą Londone?
Atsakyti