Ne as ja irasiau, o ji...
As perskaiciau tai ka parasei, sia tema as su tavimi niekada nediskutuosiu. Puikiai pamenu, kaip tu del panasios situacijos buvai, jei neklystu su mylimuke susikirtusi. Del to, visom isgalem vengiau polemikos. Pirma karta atsisakius, pajauciau kad tave izeidziau, kad nediskutavau, si karta, atsakiau, bet vel izeidziau. Todel, viskas, as pass. Galvok ka nori. Viskas.
Nu kaip gaila. Nesidomejau iš tikrųjų kiek imigrantai įneša ir kiek gauna. Galvojau sužinosiu naujų dalykų, komentarą ilgą ta tema buvai parašius, bet tik konkrečiai klausi ir jau nebėr diskusijos. Kitai narei būtum atsakius, ar ne?
Gqaėciau strength? As ju jau desimtyse dalyvavus ir surengus .
As neateinu gi i mamkas pasigirti , atwinu cia patampyti katėms ūsų.
Atsakysiu tau tavo pačios žodžiais :
Neamtau prasmes paneigineti, tavo jausenu, del mano rasymo intenciju.
Po va tokio parasymo, ir akivaizdu, kad visa, pries tai buvusi diskusija ir mano pastabos del to, buvo neisgalvotos.
Paskutini posta, kaip minejau, istryniau, nes jis buvo isties, ganetinai agresyvus is mano puses, bet ne emigrantam, o tau, kuri mane bando spausti ir grusti i tariamos neapykantos remus.
Sveikinu, radai priesa
Patarimas, atsiriboti nuo emigracijos temos, nes tai blokuoja tavo prota, vertinimuose vadovaujiesi emocijom.
Tai kad tu uzsisikai, ne ji.
As neateinu gi i mamkas pasigirti , atwinu cia patampyti katėms ūsų.
Na, tai aš net su savo psichine negalia suprantu.
O bent trys pavardės?
Tu turi omenyje tris lietuvius menininkus? Komercininku neimu duomen, nes man nepatinka, kai kurinius daro keli zmones, o visa garbe sau prisiima galerijos savininkas/ė.
Ne, noriu išgirsti tau Lietuvoje patikusius bent tris menininkus
Ju yra daugiau, nei trys, , su kuriais susirasom, kai reikia patarimų.
pala. Bet jei pagal ją tenais guli tik antivakseriai, tai kam čia dar ką rodyti? Tipo gi taip ir turi būti, gavo ko norėjo ar ne? Ar visgi vakserių irgi yra tenais?
https://www.delfi.lt...172313#cxrecs_s
Tas gerai O ko trūksta, kad surengtum jų parodą Londone?