QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 14:43)
ka kaltinu, akis prasikrapstyk, kai skaitai
Kalbejiams apie seima, vaikus, darba, net seksa su vyru tau nera knaisiojimas, zinosiu.
O kas yra tada? sekso pozu aptarimas?
Ne kaltinai, bet sakei, kad tie, kurie nevažiavo lai kaltina save? Kuo kaltinti, kad durniaus vietoj nepabuvo? Kada tie žmogeliai supras, kad jais tik naudojasi...
Nu dabar pacituok nors vieną mano žinutę kur kalbėjau apie tavo šeimą ir vaikus, kur kažką kaip cambala skleidžiau kad tavo vyras alkoholikas ar kad tau teka kažkokios išskyros
? Tik kai čia pikta atlėkei paklausiau gal vyras nepamylėjo, tas pats būtų jei būčiau paklausus kokia musė įkando
. Čia ne tas pats kai klausinėjama ar tu vieniša ar vyras paliko, ar 5 vyrai paliko, ar tave muša alkoholikas, kokiu seksu užsiimi ir pan... O dar baisiau, kai kažkokios medicininės problemos tampomos. Užtat paskutiniu metu stengiuosi nieko nepasakot apie svo artimuosius kad nebūtų benenkaip išvartyta
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 13, 15:17)
Man is esmes dabartine valdzia tinka, bet as neuzsimerkiu aklai pries ju klaidas ir ju nevadinu pernelyg intelektualia komunikacija arba visiskai normaliu dalyku.
Man tai ne tik kad tinka, bet neįsivaizduoju kas galėtų būti geriau. Jei dabar rinkimai būtų tai ant karštųjų tiek marginalų pakliutų, o paskui spjaudytųsi naivuoliai, ne tuos išsirinkę.
.
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 13, 16:21)
<p>Kada bepateiktų partnerystės įstatymo projektą - bus ne laikas tiems, kuriems iš principo nervinį tiką kelia tokia mintis. Ir liberalų grupė ir YRA, BUVO renkama TŲ, kurie nori, kad tam tikros idėjos būtų įgyvendintos. NEGALI būt išrinkta liberali (arba bet kokia kita politinė partija) ir po rinkimų nevykdyti bent dalies konkrečių pažadų. Laisvės partija ėjo su l konkrečiais punktais. Ir jie turi būti bandomi įgyvendinti, nesvarbu, karas maras.</p>
Būtent. Jie pakliuvo į valdančią daugumą, jie deklaravo savo įdėjas. Jei dabar atsitrauktų, ką apie juos manytų jų rinkėjas? Kaip apie eilinius populistus...
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 13, 16:32)
<p>nu nzn, šiaip jau vyresnio amžiaus žmonės skiepijasi, kad nemirtų. Tikiuosi ji bent nesugalvos susirgusi į ligoninę varyt ir oriai liks namie? ....Neužims lovos ligoninėj.</p>
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 13, 16:43)
kodle tu linki susirgti mano mamai?????
Ji nesinaudoja mediku paslaugom 30m kazkur, manai sumokejusi mokescius Lietuvoje su virs 30 m darbo stazo, dabar per prekes ir pasalugas, ji neturi teises kreiptis i medikus, jei prireiktu pagalbos?
Kodel manai, kad tos lovos tu labiau nusiplenai?
Kur montekrista jai kažko linkėjo? Tu gi dievini Nidą, kuri užlipus ant bačkos aiškino, kad nori numirti laisva. Tai valio, antivakserių valia. Šiandien skaičiau, kad infekciniai skyriai vėl atiduoda lovas kovidiniams, kitomis ligomis gydomiems sumažėja vietų. Tu dar nesuvoki, kad lovų galima pristatyti, o med personalo nėra. Dėl egoistų antivakserių kiti ligoniai netenka gydymo. Kirpėja pasakojo, turi klientę gydytoją, kuri sako kad pastatytų visus antivakserius prie palatų durų, kad jie savo akimis pamatytų žmonių agoniją.