Valioooooo!!!!
Pagaliau dašilo teletabėms, kad MIGRUOTI reiskia vazineti is vietos i vieta, is salies i sali, is kontinento 8 kontinenta, is planetos ii planeta.
Valio, dašilo pagaliau!!!!

Kitaip tariant, istatymu kurime, ar sprendzia klausimus del tolimesnes salies raidos, emigrantai nedalyvauja.
Cia panasiai kaip nuomininkai, turintys galimybe pasirinkti ir nusidazyti norima spalva sienas, bet siukstu perplanuoti patalpas.
Zinok ne pirma Lietuvoje gyvenanti lietuve esi, kuri tik ziuri kaip cia emigrantams igelus. Kiekvienas savo atpirkimo ozi suranda. Kas gejus, kas skiepus, kas - emigrantus.
Kas tvirtai apsisprendes kitoje salyje gyventi, tas gali prasyti pilietybes.
Neamtau prasmes paneigineti, tavo jausenu, del mano rasymo intenciju.
Po va tokio parasymo, ir akivaizdu, kad visa, pries tai buvusi diskusija ir mano pastabos del to, buvo neisgalvotos.
Paskutini posta, kaip minejau, istryniau, nes jis buvo isties, ganetinai agresyvus is mano puses, bet ne emigrantam, o tau, kuri mane bando spausti ir grusti i tariamos neapykantos remus.
Sveikinu, radai priesa
Tu taip bendrauti gali su durneliais, gal jie patikes, o su manim - nesivargink. Kalba apie pilieciu-ne pilieciu teises, sveikatos apsauga, o tu issauni pastraipas kaip emigrantai lyg nuomininkai. Gi tikslas - igelti ir tiek.