Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Dašilo!!!!
Valioooooo!!!!
Pagaliau dašilo teletabėms, kad MIGRUOTI reiskia vazineti is vietos i vieta, is salies i sali, is kontinento 8 kontinenta, is planetos ii planeta.

Valio, dašilo pagaliau!!!! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 13, 16:18)
Dašilo!!!!
Valioooooo!!!!
Pagaliau dašilo teletabėms, kad MIGRUOTI reiskia vazineti is vietos i vieta, is salies i sali, is kontinento 8 kontinenta, is planetos ii planeta.
Valio, dašilo pagaliau!!!!  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai čia tu mus su tarptautiniu žodžių žodynu norėjai supažindint, ar su tau, gyvenančiai UK ir lankančiai Lietuvą, kurioje tau iškilo sveikatos problemų, "baisumais"? Statusų ir juos apibrėžiančių terminų klausimas, Burbe mirksiukas.gif
Atsakyti

Kitaip tariant, istatymu kurime, ar sprendzia klausimus del tolimesnes salies raidos, emigrantai nedalyvauja.

Cia panasiai kaip nuomininkai, turintys galimybe pasirinkti ir nusidazyti norima spalva sienas, bet siukstu perplanuoti patalpas.

:D Zinok ne pirma Lietuvoje gyvenanti lietuve esi, kuri tik ziuri kaip cia emigrantams igelus. Kiekvienas savo atpirkimo ozi suranda. Kas gejus, kas skiepus, kas - emigrantus.

Kas tvirtai apsisprendes kitoje salyje gyventi, tas gali prasyti pilietybes. :)

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 15:23)
Tai čia tu mus su tarptautiniu žodžių žodynu norėjai supažindint, ar su tau, gyvenančiai UK ir lankančiai Lietuvą, kurioje tau iškilo sveikatos problemų, "baisumais"? Statusų ir juos apibrėžiančių terminų klausimas, Burbe mirksiukas.gif

Tai tu cia mane isvadinai LR piliete, gaunancia nemokama gydyma Lietuvoje biggrin.gif

Kartoju paskutini karta - mokescius moku ten, kur gyvenu ir dirbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugsėjo 2021 - 15:27
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 13, 16:25)
Tai tu cia mane isvadinai LR piliete, gaunancia nemokama gydyma Lietuvoje  biggrin.gif

NE. Tik LR piliete, nes sakei, kad turi LR pasą. Nefantazuok.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 13, 15:27)
NE. Tik LR piliete, nes sakei, kad turi LR pasą. Nefantazuok.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Burbančią ištinka aparpolis.
Ale buk tu , zmogus, taip su kiaules akimis. Ziuri I akis, meluoja ir ne nemirksi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugsėjo 2021 - 15:32
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 13, 16:24)
biggrin.gif Zinok ne pirma Lietuvoje gyvenanti lietuve esi, kuri tik ziuri kaip cia emigrantams igelus. Kiekvienas savo atpirkimo ozi suranda. Kas gejus, kas skiepus, kas - emigrantus.
Kas tvirtai apsisprendes kitoje salyje gyventi, tas gali prasyti pilietybes. smile.gif 

Neamtau prasmes paneigineti, tavo jausenu, del mano rasymo intenciju.

Po va tokio parasymo, ir akivaizdu, kad visa, pries tai buvusi diskusija ir mano pastabos del to, buvo neisgalvotos.

Paskutini posta, kaip minejau, istryniau, nes jis buvo isties, ganetinai agresyvus is mano puses, bet ne emigrantam, o tau, kuri mane bando spausti ir grusti i tariamos neapykantos remus.

Sveikinu, radai priesa 4u.gif

Patarimas, atsiriboti nuo emigracijos temos, nes tai blokuoja tavo prota, vertinimuose vadovaujiesi emocijom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugsėjo 2021 - 15:35
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 15:33)

Po va tokio parasymo, ir akivaizdu, kad visa, pries tai buvusi diskusija ir mano pastabos del to, buvo neisgalvotos.

Paskutini posta, kaip minejau, istryniau, nes jis buvo isties, ganetinai agresyvus is mano puses, bet ne emigrantam, o tau, kuri mane bando spausti ir grusti i tariamos neapykantos remus.

Sveikinu, radai priesa  4u.gif

Eik tu, durne. Tau negana esamu issigalvotu priešų mamkose?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 13, 16:31)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Burbančią ištinka aparpolis.
Ale buk tu , zmogus, taip su kiaules akimis. Ziuri I akis, meluoja ir ne nemirksi  biggrin.gif

Klausyk, Burbe, tu į kontrastinį dušą nueik, mėtų arbatos išgerk ir jau man kaip liuuuobk TĄ citatą, kur aš taip rašiau bigsmile.gif
Gi tik prie terminų kabinausi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 16:33)
Sveikinu, radai priesa  4u.gif

eik tu? jau priešai forume atsirado? pameni kaip teletabynas kaltindavo, jei kas priešais forumiečius vadina mirksiukas.gif kodėl jūs taip greitai degraduojate? net nebeįdomu. Mažu skiepai realiai taip jus veikia? biggrin.gif
Atsakyti

Sveikinu, radai priesa 4u.gif

Tu taip bendrauti gali su durneliais, gal jie patikes, o su manim - nesivargink. Kalba apie pilieciu-ne pilieciu teises, sveikatos apsauga, o tu issauni pastraipas kaip emigrantai lyg nuomininkai. Gi tikslas - igelti ir tiek. :) 

Atsakyti

Patarimas, atsiriboti nuo emigracijos temos, nes tai blokuoja tavo prota, vertinimuose vadovaujiesi emocijom.

Tegul nuo emigracijos temos atsiriboja tie, kurie nezino kas tai yra, kaip atrodo emigranto gyvenimas, kokios priezastys, kokie istatymai ir t.t. :) 

Atsakyti