Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 09 12, 19:20)
Bet Anglijoje tokias pat paslaugas, itariu, tau sudetingiau apsimoketi. Tik tiek. Todel ir vaziuoji i Lietuva.

Siandien jau supranti iki kokio lygio vakar nusišnekėjai?
Atsakyti

Baraska, tu baraska...
LR pieliciams, net komercinese istaigose, ypac kai jie yra pasirinke tas klinikas, kaip nuolatines, ju tyrimus ir t.t. kompensuoja ligoniu kasos.

Bijo...
Kada tu paskutni karta buvai Lietuvoje ir laneiksi medistaigose?
Lietuvoje kisa pakisas senos bobutes, niekaip negeba atsiriboti nuo atavizmo.

Siaip tai ta pati tvarka visiems legaliai gyvenantiems ir turintiems PSD, o ne LT pilieciams. :D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 12, 19:20)

Labai komiskai atrodo tavo nora pasistaipyti, kad neva isgali apsmoketi komercine kaina. Juokinga ir tiek.

Tu man siandien, blaiva neišburgzta savo galva, gali paaiskinti sita savo raštą?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 13, 12:29)
O tu domejaisi imigrantai daugiau sumoka ar daugiau gauna? Tai ka tu cia sakai, kaip suprantu yra nuomone tiesiog, negrista jokiais faktais.

O tai priklauso nuo emgiranto, jo atvikymo i sali intencijas. TArkim, emigrantas begantis is konfliktines zonos, ir emigrantas besitikintis pasalpu pagalba pagerinti savo gyvenimo salygas, ar tarkim norintis tobuleti, siekiantis ziniu, keliantis savo kvalifikacija ir t.t. jie tarpusavyje labai skiraisi, bet jie vadinami vienu zodziu emigrantai.

Blogai supratai, kaip visada, kai kalbama sia tema, tendencigai ir sakyciau karingai mirksiukas.gif
Del sios priezasties as vengiu kalbeti sia tema su tavimi.
Atsakyti
Galiu isduoti jums paslapti - mažai tokių, kaip as, kurie atsiima pinigus is savo draudimo, sumokeje Lietuvoje savais pinigais. Ligonines nedaro jokio nusikaltimo, jos tai gerai isstudijave biggrin.gif , jei nepriima europinio draudimo korteles. Prierase yra parasyta...smulkiomis raidemis, kad tik pati ligonine sprendzia gqlioja pas ja ED ar ne. Buvau labai nustebus, skaitydama lietuviska ligoniu kasu (lygtais, dabar jau neatsimenu) oficialu puslapi, kai norejau issiaiskinti kodel ne vienas gydytojas nepaima is manes mano ED korteles, kai as jiems kišu jaI rankas biggrin.gif Man buvo sakoma - tai sumokek grynais, o pinigus atsiimsi Anglijoje.

Bet cia tai gelytes. Didziausia valakita prasideda, kai reikia pildyti formas atgaunant pinigus. As pirma karta gal keturis kartus trenkiau von tą formą susinervinusi ir praradusi kantrybe ir sakiau, kad nenubiednesiu...bet...buvo mano principo reikalas daeiti iki galo. Sukastais dantimis ir sakant sau 'tai - principo reikalas'. O dauguma spjauna i visa tai ir moka is savo kisenes.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 13, 12:34)
Aciu, Moonte, kad rupiniesi. Mociute ne mano, pavartojau kaip pagyvenusios moters apibudinima.
Jie ne per intelektualiai komunikuoja, o is pradziu skelbia tvarka, paskui suvokia, kad taip neveiks, galvoja is naujo ir tada skelbia vel.
GP isdavimo tvarka, patekimas i viesa transporta, poliklinikas, kalbos apie nedarbingumo nekompensavima. Jeigu tikslas gasdinti zmones, kad skiepytusi, tai tada suprantu. Is pradziu pagrasina, tada paneigia, o jei cia jiems netycia gaunasi (kas manau ir yra), tai prastai atrodo. smile.gif

TAi visiskai normalu, esant naujai situacijai. Skirtumas tik tame, kaip visuomene reaguoja. Man asmeniskai tai priimtiniau, kad isiklausoma i zmones, ju reikmes, nei bruktu per prievarta savo derektyvas, kaip aksioma.

Viskas priklauso nuo poziurio.

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 09 13, 12:50)
Siaip tai ta pati tvarka visiems legaliai gyvenantiems ir turintiems PSD, o ne LT pilieciams. biggrin.gif

Taigi, tuomet tai bus puikus atsakymas burbanciai.

Kai as nesu emigrante, as kalbu apie tai, kokiomis paslaugomis naudojasi mokescius mokantys ir gyvenantys salyje, net neva komerdinese istaigose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 12:26)
Taigi, tuomet tai bus puikus atsakymas burbanciai.

Kai as nesu emigrante, as kalbu apie tai, kokiomis paslaugomis naudojasi mokescius mokantys ir gyvenantys salyje, net neva komerdinese istaigose  biggrin.gif

Ką?
Ką?
Tai gi tu vakar visas vakaras pleseisi bliuske ir aiskinai, jog as esu LR piliete ir gydyma gaunu Lietuvoje dykai, tik is savo nysusvietno mandrumo taskausi pinigais komerciniam gydymui apmoketi.

biggrin.gif biggrin.gif

Oi Moonte Moonte, kokia tu esi ežiukas rūke šiuo klausimu.

Bet zinant tavo charakteri, tu isvertusi akis aiskinsi, jog esi pati teisiausia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 rugsėjo 2021 - 12:31
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 13:26)
TAi visiskai normalu, esant naujai situacijai. Skirtumas tik tame, kaip visuomene reaguoja. Man asmeniskai tai priimtiniau, kad isiklausoma i zmones, ju reikmes, nei bruktu per prievarta savo derektyvas, kaip aksioma.

kokiai dar naujai situacijai? kad nebe nauja. galėjo mokytis iš Verygos klaidų, o ne tik kritikuoti. Niekšiški bjaurybės.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 10, 22:50)
Nesuprantu kodėl kaltinti? Džiaugiuosi, kad nebuvau biggrin.gif
Na ir šaunu. Nieko tas tavo maršas nepasiekė biggrin.gif
Jei paklausimas ko tokia pikta gal vyras nepamylėjo reiškiasi knaisiojimas, tada ką aš žinau....Nes jei su vyru miegi, tai logiška, kad tai darai.

Vis tik gera vienišai būti- nei kojinių plauti, nei knarkimo klausytis. Kada reikia, meilužį gali pasikviesti biggrin.gif

ka kaltinu, akis prasikrapstyk, kai skaitai biggrin.gif

Kalbejiams apie seima, vaikus, darba, net seksa su vyru tau nera knaisiojimas, zinosiu. biggrin.gif
O kas yra tada? sekso pozu aptarimas? lotuliukas.gif

Man dar geriau ir vyra turiu ir siu nemaloniu momenu nera tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 10, 23:12)
Ka tie mitingai, kai dauguma arba avys ar bailiai.
Net mitinge girdisii gailus inkstimas....

Del pinigu, tai nebus problemu, kaip ir del rimtu darbu nebus problemu.
Jei norite suzinot, pries ka cia veikiama tai paziurekit kam bus problemos oo kam ne.
Laisve tiems, kas turi nuosava turta nevazineja transportu visuomeniniu, kas nesliauzioja po paprastas parduotuves ir kas turi nuosavus virejus

jo is tikro sis mitingas buvo siek tiek gailus, su atsiprasymais, galvos nulenkimais is kai kuriu sneketoju, bet ta retorija, jau rpies mitinga nuskambejo, matyt kazkas su kazkuo susitare, bet ne visi tokie buvo, suzavejoNidos kalba, saunuole... jei daugiau tokiu zmoniu butu, neparklupdytu niekad tokiso tautos, o dabar Lietuva tokia kaip nusivalkiojusi merga panasu niekam nebereikalinga...
Jei Bidenas sugebejo pasitraukti is Afganu, sukise teik milijardu ten, palike zmones likimo valiai, tai del Lietuvos bus jiem nusisikt is vis... Jis man primena Jelcena, toks nelabai veiksnus ir neaisku, kas uz ji priimineja sprendimus ir ko laukti...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 13, 14:13)
O tai priklauso nuo emgiranto, jo atvikymo i sali intencijas. TArkim, emigrantas begantis is konfliktines zonos, ir emigrantas besitikintis pasalpu pagalba pagerinti savo gyvenimo salygas, ar tarkim norintis tobuleti, siekiantis ziniu, keliantis savo kvalifikacija ir t.t. jie tarpusavyje labai skiraisi, bet jie vadinami vienu zodziu emigrantai.

Blogai supratai, kaip visada, kai kalbama sia tema, tendencigai ir sakyciau karingai  mirksiukas.gif
Del sios priezasties as vengiu kalbeti sia tema su tavimi.

Moonte,
aapie tuos dalykus nieko nesuvoki, o gincijiesi su zmonemis, kurie su tuo susiduria gyvenime.

Dar baisiau, kad sneki tarybinio chinovniko mentalitetu apie kazhkokias pilietybes ir ju reiksme. Tas siurpina ir rezhia aki skaitant
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 11, 07:41)
<p>Kam vyras tik dėl pinigų, o kam dėl visko. 
</p><p>Lutuke, tai jei tavo mama tokia sunkiai jau begyvenanti, turiu galvoj galimas ligas, sentavę, vien dėl to ji neturi būti viena LT</p>

Tau nesinori savaitgaliais pabuti su savo idealiu vyru ir vaikais, vietoj to kad rupintis svetimais zmonemis? bigsmile.gif
Bet gerai tu ten uzsiavdinai zyvyte Dora, labai tau tinka. Ne karta esu sakiusi, kad mano mamos sveikata kuo puikiausia, jauciu ir uz tavo geresne, net akiniu nereikia tongue.gif ir ne viena ji ten , bet jauciu vel neisidemesi ir uz menesio ta pati parasysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 13, 13:44)
Moonte,
aapie tuos dalykus nieko nesuvoki, o gincijiesi su zmonemis, kurie su tuo susiduria gyvenime.

Dar baisiau, kad sneki tarybinio chinovniko mentalitetu apie kazhkokias pilietybes ir ju reiksme. Tas siurpina ir rezhia aki skaitant

Itariu, suvokiudaugiau, nei tau noretusi, todel ir sulakiau tavo mano minciu menkinimo, nes negalejai paneigti argumentuotai mano izvalgu.

Nesugebi konstruktyviai diskutoti, nelisk.
Atsakyti