QUOTE(Maja Di @ 2021 09 10, 22:50)
Nesuprantu kodėl kaltinti? Džiaugiuosi, kad nebuvau
Na ir šaunu. Nieko tas tavo maršas nepasiekė
Jei paklausimas ko tokia pikta gal vyras nepamylėjo reiškiasi knaisiojimas, tada ką aš žinau....Nes jei su vyru miegi, tai logiška, kad tai darai.
Vis tik gera vienišai būti- nei kojinių plauti, nei knarkimo klausytis. Kada reikia, meilužį gali pasikviesti
ka kaltinu, akis prasikrapstyk, kai skaitai
Kalbejiams apie seima, vaikus, darba, net seksa su vyru tau nera knaisiojimas, zinosiu.
O kas yra tada? sekso pozu aptarimas?
Man dar geriau ir vyra turiu ir siu nemaloniu momenu nera
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 10, 23:12)
Ka tie mitingai, kai dauguma arba avys ar bailiai.
Net mitinge girdisii gailus inkstimas....
Del pinigu, tai nebus problemu, kaip ir del rimtu darbu nebus problemu.
Jei norite suzinot, pries ka cia veikiama tai paziurekit kam bus problemos oo kam ne.
Laisve tiems, kas turi nuosava turta nevazineja transportu visuomeniniu, kas nesliauzioja po paprastas parduotuves ir kas turi nuosavus virejus
jo is tikro sis mitingas buvo siek tiek gailus, su atsiprasymais, galvos nulenkimais is kai kuriu sneketoju, bet ta retorija, jau rpies mitinga nuskambejo, matyt kazkas su kazkuo susitare, bet ne visi tokie buvo, suzavejoNidos kalba, saunuole... jei daugiau tokiu zmoniu butu, neparklupdytu niekad tokiso tautos, o dabar Lietuva tokia kaip nusivalkiojusi merga panasu niekam nebereikalinga...
Jei Bidenas sugebejo pasitraukti is Afganu, sukise teik milijardu ten, palike zmones likimo valiai, tai del Lietuvos bus jiem nusisikt is vis... Jis man primena Jelcena, toks nelabai veiksnus ir neaisku, kas uz ji priimineja sprendimus ir ko laukti...