Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 12, 21:38)
Viespati, na negali visko partvarkyt jei gyveni pusgalviu ir vagiu valstybeje.
Sakysim mano mieste kur apsiperku parduotuvese saldytuvuose temperatura tokia kad produktai gali tapti nuodingi. Na uzskundziu pora parduotuviu, paskambinau kur reikia. Pirmiausia pasakiau, kodel nesidomi, po to pasakiau kur, ir pasakiau kad sekanti karta jau suprasiu, kad tame dalyvaujat.
Nu sutvarke.

Bet gi tos jau parduotuves dabar netoli tarybiniu. Dar aisku asiortimentas yra. bet jau aptarnavimo kokybe, tai tapo sovietine... Manau su laiku bus problemu su viskuo... Jau dabar atsiranda deficitai eileje sriciu

Idomucia, as neturiu problemu. Mane visi supranta, kai kreipiuosi, visada gaunu to ka prasau.

Antra, labai saunu, kad buvai pilietiskas ir pranesei apie nusizengimus. TAip pagerinai visu savo krasto, miestelio zmoniu gyvenimo salygas.

Institucijos, gi negali kasdiena stoveti prie saldytuvu. Kita vertus, jei tai butu, itariu, pats pirmasis pradetum piktintis, kad institucijos perzengia sveiko proto ribas, savo pertekline iniciatyva terorizuoja, trukdo dirbti verslininkams.

Tavo atveju, viskas puikiai susitvarke, manau kaimynai labai tau dekingi del tavo neabejingumo. O ir institucijos darbuotojai, saunuoliai, operatyviai sureagavo.
Atsakyti
Pas mane dar yra nesibaigusi UK sveikatos kortele. kuri po Brexito jau tinka tik pacioms butiniausioms pagalboms... Tiesa as jau ne UK gyventojas. Bet visa sita zinau, nes ir MB buvau paemes
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 12, 21:45)

Kokia tu neišprususi is tikruju  blink.gif  blink.gif

Uztat tavo isprusimas per krastus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 12, 21:50)
Ji nemoka PSD ir kitu mokesciu, todel ji yra kaip turistas. Jei kas atsitiks, aisku ja nuves i ligonine jei reikes, bet po to reikes susimoket. Aisku siuo metu dar galioja susitarimas su UK del butiniausios pagalbos.
Kitaip jai tektu susimoket.

Na, taip. Ji yra nedrausta, Lietuvoj negyvenanti. Bet Lietuvoj ji su LR pasu - ne migrantas. (Kabinuosi tiesiog prie leksikos).
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 12, 20:50)
Ji nemoka PSD ir kitu mokesciu, todel ji yra kaip turistas. Jei kas atsitiks, aisku ja nuves i ligonine jei reikes, bet po to reikes susimoket. Aisku siuo metu dar galioja susitarimas su UK del butiniausios pagalbos.
Kitaip jai tektu susimoket.

Nepriima lietuvos ligonines europinio draudimo biggrin.gif , kratosi, kaip velnias kryziaus. Nwina net i kalbas, kad jie privalo jas priimti. As susimoku pati, paskui beveik viska atsiimu is savo draudimo anglijoje. Dalies nesumoka del to, kad ne visi vaistai yra patvirtinti anglijoje, kuriyos naudoja lietuvoje.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 12, 20:53)
Na, taip. Ji yra nedrausta, Lietuvoj negyvenanti. Bet Lietuvoj ji su LR pasu - ne migrantas. (Kabinuosi tiesiog prie leksikos).

Eik, eik..kalbejom apie komercinius mokejimus ligoninese.
Man vienas lovadienis vien kainuoja (uz gydyma atskiras mokejimas) €50 valstybineje lietuvos ligon8ieje.

Nekalbek spie tai, ko nezinai. Paprasciausiai pratylėk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 rugsėjo 2021 - 21:10
QUOTE(Moonte @ 2021 09 12, 22:51)
Institucijos, gi negali kasdiena stoveti prie saldytuvu. Kita vertus, jei tai butu, itariu, pats pirmasis pradetum piktintis,

Noretum pirkti zalia mesa kuri laikoma prie 25 laipsniu?

Institucijos neturi stovet prie saldytuvu. Tokias institucijas, kurios masto, kad milicininko prie kiekvieno stulpo nepastatysi, reikia isformuoti.
Uztenka karts nuo karto paziuret ir radus toki pazeidima uzdeti ispudinga bauda, gal net baudziama byla.
Tada atpuls noras taipp elgtis...

Bet viskas jau per daug supuve.
Dabartinia konstiucijos lauzymai to geriausias pavyzdys...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 12, 21:55)
Nepriima lietuvos ligonines  europinio draudimo  biggrin.gif , kratosi, kaip velnias kryziaus. Nwina net i kalbas, kad jie privalo jas priimti. As susimoku pati, paskui beveik viska atsiimu is savo draudimo anglijoje. Dalies nesumoka del to, kad ne visi vaistai yra patvirtinti anglijoje, kuriyos naudoja lietuvoje.
Papildyta:

Wik, eik..kalbejom apie komercinius mokejimus ligoninese

Bet vis tiek su LR pasu - esi ne migrantė. Tad nemanipuliuok!
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 12, 21:55)
Nepriima lietuvos ligonines  europinio draudimo  biggrin.gif , kratosi, kaip velnias kryziaus. Nwina net i kalbas, kad jie privalo jas priimti. As susimoku pati, paskui beveik viska atsiimu is savo draudimo anglijoje. Dalies nesumoka del to, kad ne visi vaistai yra patvirtinti anglijoje, kuriyos naudoja lietuvoje.
Papildyta:

Eik, eik..kalbejom apie komercinius mokejimus ligoninese.
Man vienas lovadienis vien kainyoja €50 valstybineje lietuvos ligon8ieje.
Nekalbek qpie tqi, ko nezinai. Paprasciausiai pratylėk  biggrin.gif

Bet tu vis tik ne migrantė.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 12, 22:53)

Ji yra pastoviai gyvenanti uzsienyje. MIGRAVO. Tai kad pasiliko pilietybe, nieko nereiskia.
Ji turi visas UK gyventojos teises, tokias kaip kiti, nes ji ANglijos gyventoja. Tik negali balsuoti, ir ja gali deportuoti uz sunkius nusikaltimus.

Kad grizti i Lietuvoa ji turetu migruoti atgal. Na aisku, vizos nereiketu, uztektu deklaracijos...
Tarp kitko, jei turi LT banke saskaita tai ja gali apmokestinti kaip uzsieniete, ji ne rezidente
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 12, 20:57)
Bet vis tiek su LR pasu - esi ne migrantė.  Tad nemanipuliuok!

Prie ko pass ir europinis mano draudimas? Ka cia nori pasakyti????? Mano paso niekas neprase, praise pinigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 12, 21:58)
Ji yra pastoviai gyvenanti uzsienyje. MIGRAVO. Tai kad pasiliko pilietybe, nieko nereiskia.
Ji turi visas UK gyventojos teises, tokias kaip kiti, nes ji ANglijos gyventoja. Tik negali balsuoti, ir ja gali deportuoti uz sunkius nusikaltimus.

Kad grizti i Lietuvoa ji turetu migruoti atgal. Na aisku, vizos nereiketu, uztektu deklaracijos...
Tarp kitko, jei turi LT banke saskaita tai ja gali apmokestinti kaip uzsieniete, ji ne rezidente

na kaip tai nereiskia...
Nuo kada turintis pilietybe toje valstybeje yra vadinamas emigrantu?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 12, 21:59)
Prie ko pass ir europinis mano draudimas? Ka cia nori pasakyti????? Mano paso niekas neprase, praise pinigu  biggrin.gif

Tu pati apsispręsk, ką čia nori pora valandų pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 12, 20:58)

Kas sake, kad negaliu balsuoti? As jau nezinau kiwk metu balsuoju vietines valdzios rinkimuose. Cia as apie elections kalbu.

As pries 2 metus anuliavau banko saskaita Lietuvoje - nenormalūs mokesciai.
Atsakyti