Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 16:16)
Ne, nu jei lygint Vasiliauskaitę ir Meškauskaitę, tai aš UŽ Meškauskaitę, be abejo. Apskritai labai seku ką ji šneka, nes, man atrodo, jos kai kurios pastabos būna tikslios.

Man taip buvo liudna, kad per Tapinienes laida, nepavyko rimtos, turiningos diskusijos tarp zmoniu gebanciu pateikti kitoki poziuri, vertinima.
As vis viliuosi, kad gal, kas surinks tuos zmones i kokia kita laida, ir leis jiems padiskutuoti is esmes, sulyginti skirtingas nuomones.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 16:17)
Toks vaizdas, jog tu megaujiesi tuo, kad gali paburbeti ta tema. Paziurek I save is sono, jei  psichologijoje, sakaisi, baraškini.

Taip - ir man tai toks kaifas rolleyes.gif Sugalvok, kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 11, 15:17)
O tau taip reikia ant jo uzminti, ispaskutiniuju stengiesi, tik taip jau gebi pajausti dvasini orgazma, istvirkusi, niekam nereikalinga, sena nagine. Vargeta, tu. Ne tau uzminti, praejo tie laikai, kai as tave laikiau zmogumi, i kurio zodzius verta kreipti demesi. TAigi, bandyk toliau.

Ups...tikrai mazoli uzmyniau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 15:20)
Taip - ir man tai toks kaifas rolleyes.gif Sugalvok, kodėl?

Per daug laisvo laiko turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2021 - 15:22
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 16:17)
As tai ballerinos egzaminą islaikiau  biggrin.gif

Būtų smagu apsikeisti tai patvirtinančiais dokumentais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 15:23)
Būtų smagu apsikeisti tai patvirtinančiais dokumentais mirksiukas.gif

As tau savo liemens foto atsiusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 16:22)
Ups...tikrai mazoli uzmyniau  biggrin.gif
Papildyta:

O koks tavo reikalas? Vyras tavęs neužima, ar ką?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 16:24)
As tau savo liemens foto atsiusiu  biggrin.gif

aš tau doktorantūros studijų kortelę
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 16:22)

Ne daugiau už tave.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 15:26)
O koks tavo reikalas? Vyras tavęs neužima, ar ką?
Papildyta:

aš tau doktorantūros studijų kortelę

Pala pala..gi tu manes klausei ''sugalvok kodel', tada as tau 'laisvo laiko per daug?'. O tu man 'ne tavo reikalas'.

Kodel toks atsakymas tavo baisus? biggrin.gif

Rodyk!
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 15:30)

Ne daugiau už tave.

Kodel tu I vieną mano postą parasai du skirtingus atsakymus?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 16:31)
Pala pala..gi tu manes klausei ''sugalvok kodel', tada as tau 'laisvo laiko per daug?'. O tu man 'ne tavo reikalas'.

Kodel toks atsakymas tavo baisus?  biggrin.gif

Rodyk!

Ot vat ir sugalvok: ne veltui psichologijos kursus lankai mirksiukas.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 16:32)
Kodel tu I vieną mano postą parasai du skirtingus atsakymus?

Galvok!
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 15:34)
Ot vat ir sugalvok: ne veltui psichologijos kursus lankai mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Galvok!

Gerai...galvoju, kad esu teisi, todel atsakei labai greitai ir trumpai, kaip noredama paneigti..na zinai, kaip vaikas nori pameluoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 16:40)
Gerai...galvoju, kad esu teisi, todel atsakei labai greitai ir trumpai, kaip noredama paneigti..na zinai, kaip vaikas nori pameluoti... mirksiukas.gif

Neišlaikyta. Galvok toliau.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 17:10)
Taip šešerius apie mano neįgalumą niekas nežinojo,

Na as tamstos nepazistu ir nematau, kad kazkaip neigalumai ar dar kas butu kazkoks akcentas.
Gal to net nera.

Ka matau, tai poltini fanatizma. Nesenai skaiciau, kad zudyti vardant jo nebuvot pasiruosus, gal tai tiesa, bet zmones juk keiciasi.

Gal nesiskiepijancius reiktu naikinti, kaip jus manot?

Su neigaliais neturiu nieko bendro, bat maciau isprotejusiu podruzkiu, kurioms smegenis isplove LGBT.
Tai vel neturejo nieko bendro su ju problemomis, tiesiog tomis problemomis pasinaudojo tam tikri zones, kad prastumti savo. idejas.
Islamas irgi, kazkam praplauna smegenis ir tie zmones pasiruose zudyti. Jei ka tai katalikai pries kelis simtus metu irgi ejo i kryziaus zygius.

Taii universalu.
Kokiu problemu zmogus beturi, religiniu sveikatos, ismete is darbo, nepasiseke su seima, toki zmogu galima itraukti i negatyvia veikla promotinant baisias idejas.

Mes cia interntetee visi neigalus apriboti interneto galimybemis, kai kas tiesa turi greitesni interneta, bet SM tai nesvarbu
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 15:44)
Neišlaikyta. Galvok toliau.

Cia tau ne vynas, kad butu islaikytas ir tu ne egzaminatorė, nes nesi praktikuojanti psichologė biggrin.gif nes azkada tai...pries 30 metu turejai pusmecio bendrosios psichologijos paskaitas. Per didelė skylė.
Atsakyti