Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 15:59)
Vauzas...

Kartoju nezinau kelantan karta - tik silpniems personazams cia reikia  psiaudo draugų...kad buti krūvoje, prisiplakus prie kažkieno šlaunies.
As po siai dienai lankau soc parengties kursus, tobulinuosi psichologijoje  4u.gif . Dabat lankau kursus susijusius su hiperaktyviu vaiku psichologija. Visdelto hiperaktyvumas yra psichinės ligos atšaka.

Aš, kaip matai, esu viena ir be draugų, kurie rimtai suprastų, apie ką kalbu.

Linkiu studijuojant atrasti ir kryptį, dėl ko mane kaltini wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 rugsėjo 2021 - 15:03
Vauzas...

Kartoju nezinau kelantan karta - tik silpniems personazams cia reikia  psiaudo draugų...kad buti krūvoje, prisiplakus prie kažkieno šlaunies.
As po siai dienai lankau soc parengties kursus, tobulinuosi psichologijoje 4u.gif . Dabat lankau kursus susijusius su hiperaktyviu vaiku psichologija. Visdelto hiperaktyvumas yra psichinės ligos atšaka.

O tavo atvejis labai paprastas - yra tokia rusis zmoniu, kurie savo liga iskeliau auksciau sveiko proto.

Tu pastoviai, mirksti SM mirksiukas.gif
Melagele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 15:01)
Aš, kaip matai, esu viena ir be draugų.

Kas tave kuo cia kaltino?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 16:01)
Aš, kaip matai, esu viena ir be draugų.

Ne tas zmogus, joje atjautos artimo skausmui, kaip ciurkoje (skiedroje).
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 11, 15:01)
Tu pastoviai, mirksti SM  mirksiukas.gif
Melagele  biggrin.gif

Juokiasi puodas, kad katilas juodas 4u.gif

Matau visiskai nebaraskini apie kursu laika dirbantiems zmonems. Kada paskutini karta dirbai ir mokinaisi?

Tu grwiciausiai galvoji, kad jie vyksta po 8 val per diena metus laiko? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 11, 15:03)
Ne tas zmogus, joje atjautos artimo skausmui, kaip ciurkoje (skiedroje).

Silpni zmones.. ar personazai. .man neimponuoja. Jie dazniausiqi buna pirmi, suvarantys peili i nugara, po to, kai juos apgini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2021 - 15:07
Pastininke, spjaukit i tos nuo baronkos skylutes rasliava. Juk akivaizdu, kad raso seksulaliai susirupinusi, pagiezinga bobele. Atgijanti tik kai prasideda asmeniskaumai, jos gi arkliukas knisimasis svetimuose pataluose ar triusikuose, ir nulylanti kai kalbama intelektualiomis temomis.

Na pasiziurekite paskutiniuosius jos postus... SAvo idotizmu nustelbe isties rimtas temas, kuriomis butu idomu padiskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 11, 15:07)
Pastininke, spjaukit i tos nuo baronkos skylutes rasliava. Juk akivaizdu, kad raso seksulaliai susirupinusi, pagiezinga bobele. Atgijanti tik kai prasideda asmeniskaumai, jos gi arkliukas knisimasis svetimuose pataluose ar triusikuose, ir nulylanti kai kalbama intelektualiomis temomis.

Na pasiziurekite paskutiniuosius jos postus... SAvo idotizmu nustelbe isties rimtas temas, kuriomis butu idomu padiskutuoti.

Ups...uzmyniau mazolį?
Atsakyti

O tavo atvejis labai paprastas - yra tokia rusis zmoniu, kurie savo liga iskeliau auksciau sveiko proto.

Taip šešerius apie mano neįgalumą niekas nežinojo, o po to per pusmetį - tas neįgalumas "aukščiau proto": labai tikslu. Ką tu ten sakei tobuliniesi - -psichologijos kursus??? Aš tai psichologijos doktorantūros egzaminą išlaikiau, taigi kartoju: tu faniera!
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 14:59)
Čia mes apie Lutukę, kuri man vytele, kaip neįgaliai viešoj erdvėj atgrasinimo "priemone" švaistosi? biggrin.gif
Mano nuomone, Lutukė yra moralinė ir intelektualinė ŠACHTA. Burbe, ir tu kalbi iš ten???

O Ingrida Šimonytė tai peudo filosofei Nidai atsakė taikliai: vien jei pagal "mes" vartojimą paradigmą pažiūrėsi.

Taip, aš taip pat laukiau kol bus dvikova Nida Vasiliauskaitė vs Alvydas Jokubaitis biggrin.gif Va čia būtų įdomu. Bet Nida krito vakar. Gailu. Gaila.

Man butu irgi labai idomu paklausyti.

Kaip ir L. Meskauskaites diskusija su D. Zalimu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 11, 16:13)
Man butu irgi labai idomu paklausyti.

Kaip ir L. Meskauskaites diskusija su D. Zalimu.

Ne, nu jei lygint Vasiliauskaitę ir Meškauskaitę, tai aš UŽ Meškauskaitę, be abejo. Apskritai labai seku ką ji šneka, nes, man atrodo, jos kai kurios pastabos būna tikslios.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 16:09)
Ups...uzmyniau mazolį?

O tau taip reikia ant jo uzminti, ispaskutiniuju stengiesi, tik taip jau gebi pajausti dvasini orgazma, istvirkusi, niekam nereikalinga, sena nagine. Vargeta, tu. Ne tau uzminti, praejo tie laikai, kai as tave laikiau zmogumi, i kurio zodzius verta kreipti demesi. TAigi, bandyk toliau.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 15:10)
Taip šešerius apie mano neįgalumą niekas nežinojo, o po to per pusmetį - tas neįgalumas "aukščiau proto": labai tikslu. Ką tu ten sakei tobuliniesi - -psichologijos kursus??? Aš tai psichologijos doktorantūros egzaminą išlaikiau, taigi kartoju: tu faniera!

As tai ballerinos egzaminą islaikiau biggrin.gif

Tu nenoretum, kad kas zinotu tavo neigalumo rušies- niekas nezinotu. Mano ligos niekas nezino tiksliai ir nesuzinos cia, nes as neateinu cia paverkslenti, kad manes GAILĖTŲ.

Toks vaizdas, jog tu megaujiesi tuo, kad gali paburbeti ta tema. Paziurek I save is sono, jei psichologijoje, sakaisi, baraškini.
Atsakyti