Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2021 09 11, 12:27)

o kam jam eit? tu gi pati bobas jam į namus atvedi biggrin.gif
Papildyta:

kokia Šimonytė? Čia jos tekstas?
Sąnkloda ??? Beraštė, wtf biggrin.gif

Kaip tu viską žinai....
Nežinau, seku ją fb, gal kas kitas parašė, dabar tingiu ieškot, patiko tekstas tai ir pasidalinau. O jei ir ji, tai ką, ji niekada lituaniste nesiskelbė ir neoficialus raštas čia, nepasitikrinti galėjo klaidų, ekspromtu parašė ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 10, 21:50)

Vis tik gera vienišai būti- nei kojinių plauti, nei knarkimo klausytis. Kada reikia, meilužį gali pasikviesti biggrin.gif

Aišku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 11, 12:00)
Kaip tu viską žinai....
Nežinau, seku ją fb, gal kas kitas parašė, dabar tingiu ieškot, patiko tekstas tai ir pasidalinau. O jei ir ji, tai ką, ji niekada lituaniste nesiskelbė ir neoficialus raštas čia, nepasitikrinti galėjo klaidų, ekspromtu parašė ir tiek.

O kodel tu tekstą mėlynu padarei?
Bijai, kad postų marioje tu pasimesi, prapulsi, nesulauksi norimo dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 14:02)
Aišku  4u.gif
Papildyta:

O kodel tu tekstą mėlynu padarei?
Bijai, kad postų marioje tu pasimesi, prapulsi, nesulauksi norimo dėmesio?

Gerai, kad tau aišku 4u.gif. Svarbu, dabar esi patenkinta 4u.gif . O jei rimtai, pavydžiu vienišoms, niekas proto neknisa bigsmile.gif
Todėl, kad tekstas ne mano, kartais šriftą pakeičiu, kartais spalva kai kažką cituoju 4u.gif
Atsakyti

Montekrista, tu klaidingai galvoji, kad lutukė yra silpnesnė už tave biggrin.gif
Anksciau weakest link buvo babune su cambala dabar - tu 4u.gif

Ji tiesiog buka. Ir tiek

Atsakyti
Bet rimtai, burbe, jei būčiau vieniša, ką nuo to kasa nors keičiasi. Ar vienišas (ta prasme gyvenantis be vyro) kuo nors blogesnis? Seksiste, tu seksiste biggrin.gif ... Gerai, gana, kugelį su vištiena kepu, bijau kad nepridegtų čia pezant. Orelis pas mus nuostabus, tik ant šeznongo ir gulėt. Et, baigiasi šiluma, reiks iki Ispanijos, kol dar ten nešalta, palėkt.... Ryanairas nebrangiai skraidina dabar wub.gif
Atsakyti
Bitė Maja net du kartus atsakė I vieną mano trumputį postą. Reiškiasi užkabino
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 11, 12:56)
O jei rimtai, pavydžiu vienišoms, niekas proto neknisa bigsmile.gif

Skirkis, gi niekas nelaiko rankų surakinęs.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 11, 13:11)
Bet rimtai, burbe, jei būčiau vieniša, ką nuo to kasa nors keičiasi. Ar vienišas (ta prasme gyvenantis be vyro) kuo nors blogesnis? Seksiste, tu seksiste biggrin.gif ... Gerai, gana, kugelį su vištiena kepu, bijau kad nepridegtų čia pezant. Orelis pas mus nuostabus, tik ant šeznongo ir gulėt. Et, baigiasi šiluma, reiks iki Ispanijos, kol dar ten nešalta, palėkt.... Ryanairas nebrangiai skraidina dabar wub.gif

Paziurek namu kainas ten nuskridus. Tiesa, kur skrisi, nepaklausiau biggrin.gif . Mes dairysimes NT Grand Kanarijoje arba Tenerifeje
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 11, 13:09)
Ji tiesiog buka. Ir tiek

Na gerai...tarkim..tik tarkim, kad ji buka, kaip tu sakai. Tau garbės nedaro šaipymasis is neprotingo zmogaus. Tu susirask savo arba aukstesnio lygio oponentą ir su juo badykis.

Mano nuomone ji nera buka, ji tik kitokios nuomones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2021 - 13:33
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 14:29)
Mano nuomone ji nera buka, ji tik kitokios nuomones.

Čia mes apie Lutukę, kuri man vytele, kaip neįgaliai viešoj erdvėj atgrasinimo "priemone" švaistosi? biggrin.gif
Mano nuomone, Lutukė yra moralinė ir intelektualinė ŠACHTA. Burbe, ir tu kalbi iš ten???

O Ingrida Šimonytė tai peudo filosofei Nidai atsakė taikliai: vien jei pagal "mes" vartojimą paradigmą pažiūrėsi.

Taip, aš taip pat laukiau kol bus dvikova Nida Vasiliauskaitė vs Alvydas Jokubaitis biggrin.gif Va čia būtų įdomu. Bet Nida krito vakar. Gailu. Gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 rugsėjo 2021 - 14:03
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 11, 15:11)
Bet rimtai, burbe, jei būčiau vieniša, ką nuo to kasa nors keičiasi. Ar vienišas (ta prasme gyvenantis be vyro) kuo nors blogesnis?

Skirtumas nedidelis. Vienisi zmones paprastai turi savybe, kad jiee nesugeba apie kitus galvoti, nesugeeba suprasti nieko isskyrus save. Is tokiu faktu galima spresti apie bendravimo problemas.

Tos problemos kazkiek atsispindi ir bendram gyvenime. Sugeebejimas suprasti tik save reiskia ribotuma.

O kas ten turi vyra ar ne man tai vienodai... Tik tusciai pasikandziot nebent priezhastis.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 15:59)

Šimonytė - perfekt 4u.gif

Prisimenu kai TSKP suvaziavime ALijevas meilinosi Breznevui. Taip garbino ir lizinosi, kad daresi bloga ir sleikstu, po to idomu, kaip taip imanoma...
Cia gal pavaldiniai taip lisdavo i uzpakalius karaliams ir carams?

Jums dar toli, reikia vykti i Azija pasimokint.
Bet stengiates nuosirdziai, uzskaitau.

Alijevas gavo dovanu Azebaidzana po SSSR isirimo... Jus nieko negausit...
Tiesa to dar maza:

"ИТАК. КОГДА БРЕЖНЕВ ПРИЕХАЛ В БАКУ, Алиев подарил ему золотое кольцо с огромным бриллиантом и ковер ручной работы, да такого размера, что он уместился только в вагоне-ресторане поезда. Плюс портрет генерального секретаря, в который были вправлены редкие самоцветы.

1982 год. Брежнев снова приезжает в Баку. Алиев распоряжается построить ко дню прибытия высокого гостя дворец, роскошное здание, не уступающее Кеннеди-центру в Вашингтоне. Но в вашингтонском Кеннеди- центре на выступления выстраиваются очереди, а в бакинском дворце Брежнев провел две ночи и отбыл. Дворец закрыли на замок.

Заодно Алиев подарил Брежневу еще одно кольцо: в центре - большой бриллиант, он символизировал генсека как короля Солнца, пятнадцать камней поменьше обозначали пятнадцать союзных республик, Армения, разумеется, в их числе. Пояснение Алиева: "Как планеты, вращающиеся вокруг Солнца".

Баснословной цены побрякушка называлась "Союз нерушимый республик свободных". Выслушав разъяснение Алиева, Брежнев залился перед телекамерами слезами благодарности, вспоминает журналист. Ничего особенного - генсек был уже в том возрасте, когда плакал при виде проходящего на военном параде танка.

Возвращаясь к Алиевым - к чему слово? К тому, что клан остается кланом, даже если некоторые его продолжатели с дипломом МГИМО. В семье, где старший ставил власть, богатство и подкуп выше всего, вырасти порядочным младший не может. А сделать национальным героем вурдулака, убивающего топором спящего офицера, как оказалось, может.

Проще говоря, хочешь рассмешить Бога, удивись образованностью и интеллектом Ильхама Гейдаровича Алиева"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 11, 15:10)
Skirtumas nedidelis. Vienisi zmones paprastai turi savybe, kad jiee nesugeba apie kitus galvoti, nesugeeba suprasti nieko isskyrus save. Is tokiu faktu galima spresti apie bendravimo problemas.

Gaila, gailu, kad tik tiek teprisimeni, smurtautojau prieš moteris ir atvirai fašistuojantis prie neįgalius žmones unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 11, 15:10)

Tos problemos kazkiek atsispindi ir bendram gyvenime. Sugeebejimas suprasti tik save reiskia ribotuma.

O kas ten turi vyra ar ne man tai vienodai... Tik tusciai pasikandziot nebent priezhastis.
Papildyta:
Prisimenu kai TSKP suvaziavime ALijevas meilinosi Breznevui. Taip garbino ir lizinosi, kad daresi bloga ir sleikstu, po to idomu, kaip taip imanoma...
Cia gal pavaldiniai taip lisdavo i uzpakalius karaliams ir carams?

Jums dar toli, reikia vykti i Azija pasimokint.
Bet stengiates nuosirdziai, uzskaitau.

Alijevas gavo dovanu Azebaidzana po SSSR isirimo... Jus nieko negausit...
Tiesa to dar maza:

"ИТАК. КОГДА БРЕЖНЕВ ПРИЕХАЛ В БАКУ, Алиев подарил ему золотое кольцо с огромным бриллиантом и ковер ручной работы, да такого размера, что он уместился только в вагоне-ресторане поезда. Плюс портрет генерального секретаря, в который были вправлены редкие самоцветы.

1982 год. Брежнев снова приезжает в Баку. Алиев распоряжается построить ко дню прибытия высокого гостя дворец, роскошное здание, не уступающее Кеннеди-центру в Вашингтоне. Но в вашингтонском Кеннеди- центре на выступления выстраиваются очереди, а в бакинском дворце Брежнев провел две ночи и отбыл. Дворец закрыли на замок.

Заодно Алиев подарил Брежневу еще одно кольцо: в центре - большой бриллиант, он символизировал генсека как короля Солнца, пятнадцать камней поменьше обозначали пятнадцать союзных республик, Армения, разумеется, в их числе. Пояснение Алиева: "Как планеты, вращающиеся вокруг Солнца".

Баснословной цены побрякушка называлась "Союз нерушимый республик свободных". Выслушав разъяснение Алиева, Брежнев залился перед телекамерами слезами благодарности, вспоминает журналист. Ничего особенного - генсек был уже в том возрасте, когда плакал при виде проходящего на военном параде танка.

Возвращаясь к Алиевым - к чему слово? К тому, что клан остается кланом, даже если некоторые его продолжатели с дипломом МГИМО. В семье, где старший ставил власть, богатство и подкуп выше всего, вырасти порядочным младший не может. А сделать национальным героем вурдулака, убивающего топором спящего офицера, как оказалось, может.

Проще говоря, хочешь рассмешить Бога, удивись образованностью и интеллектом Ильхама Гейдаровича Алиева"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 rugsėjo 2021 - 14:27
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 13:59)
Čia mes apie Lutukę, kuri man vytele, kaip neįgaliai viešoj erdvėj atgrasinimo "priemone" švaistosi? biggrin.gif
Mano nuomone, Lutukė yra moralinė ir intelektualinė ŠACHTA. Burbe, ir tu kalbi iš ten???

O Ingrida Šimonytė tai peudo filosofei Nidai atsakė taikliai: vien jei pagal "mes" vartojimą paradigmą pažiūrėsi.

Taip, aš taip pat laukiau kol bus dvikova Nida Vasiliauskaitė vs Alvydas Jokubaitis biggrin.gif Va čia būtų įdomu. Bet Nida krito vakar. Gailu. Gaila.

Baik tu verkslenti istisai. Jei as taip buciau kreipus demesi ı ko linki ir ka siūlo man teletabės, tai jau senai būč išprotejus biggrin.gif

Tu pati visiems akis badai su savo neigalumu. Nu c'mon. Tai tiesa, gi. Kaip Moontė su savo nesibaigianciomis ligomis. Ot jus vienodos. Visi cia mes netrykstame sveikata. Vienos nepaeina, kitos be akiniu nemato, trecioms dar bbž kas yra. Bet is to cia , TUSCIOJE ERDVEJE, daryti razborkes yra mažų mažiausiai juokinga.JUOKINGA.
Tau reikia, kad taves visi cia gailetu? Tu butent del to cia ateini? Vis rasai ir rasai ne vienam personazui, tai kitam "mane izeidei del mano neigalumo!!!'. Kas ji cia mato per kompo ekraną? Ar personazai bendrauja su tavo personazu ar su tavo neigalumu? Atsibusk.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 15:39)
Baik tu verkslenti istisai. Jei as taip buciau kreipus demesi ı ko linki ir ka siūlo man teletabės, tai jau senai būč išprotejus  biggrin.gif

Tu pati visiems akis badai su savo neigalumu. Nu c'mon. Tai tiesa, gi. Kaip Moontė su savo nesibaigianciomis ligomis. Ot jus vienodos. Visi cia mes netrykstame sveikata. Vienos nepaeina, kitos be akiniu nemato, trecioms dar bbž kas yra. Bet is to cia , TUSCIOJE ERDVEJE, daryti razborkes yra mažų mažiausiai juokinga.JUOKINGA.
Tau reikia, kad taves visi cia gailetu? Tu butent del to cia ateini?  Vis rasai ir rasai  ne vienam personazui, tai kitam "mane izeidei del mano neigalumo!!!'. Kas ji cia mato per kompo ekraną? Ar personazai bendrauja su tavo personazu ar su tavo neigalumu? Atsibusk.

Nosinaičių nepaskolint, Lutukės draugele mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 15:39)
Tau reikia, kad taves visi cia gailetu? Tu butent del to cia ateini?  Vis rasai ir rasai  ne vienam personazui, tai kitam "mane izeidei del mano neigalumo!!!'. Kas ji cia mato per kompo ekraną? Ar personazai bendrauja su tavo personazu ar su tavo neigalumu? Atsibusk.

TAIP, apsišaukėle, neva UK socialinius kursus baigus - jų abėcėlės nė nežinai. Esi faniera unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 rugsėjo 2021 - 14:47
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 11, 14:45)
Nosinaičių nepaskolint, Lutukės draugele mirksiukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

TAIP, apsišaukėle, neva UK socialinius kursus baigus - jų abėcėlės nė nežinai. Esi faniera unsure.gif

Vauzas...

Kartoju nezinau kelantan karta - tik silpniems personazams cia reikia psiaudo draugų...kad buti krūvoje, prisiplakus prie kažkieno šlaunies.

As po siai dienai lankau soc parengties kursus, tobulinuosi psichologijoje 4u.gif . Dabat lankau kursus susijusius su hiperaktyviu vaiku psichologija. Visdelto hiperaktyvumas yra psichinės ligos atšaka.

O tavo atvejis labai paprastas - yra tokia rusis zmoniu, kurie savo liga iskeliau auksciau sveiko proto. Bringing tu mano, tu niekad neuzmirsk, kad mes nematome tavo ligos (net nezinau kokia ja turi is tikruju), mes matome tik tavo mintis ir susikuriame psichologini tavo veidą is tqvo raštų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 rugsėjo 2021 - 15:02