Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Kam vyras tik dėl pinigų, o kam dėl visko. 

Lutuke, tai jei tavo mama tokia sunkiai jau begyvenanti, turiu galvoj galimas ligas, sentavę, vien dėl to ji neturi būti viena LT

Atsakyti

Ka tie mitingai, kai dauguma arba avys ar bailiai.
Net mitinge girdisii gailus inkstimas....

Del pinigu, tai nebus problemu, kaip ir del rimtu darbu nebus problemu.

Jei norite suzinot, pries ka cia veikiama tai paziurekit kam bus problemos oo kam ne.

Laisve tiems, kas turi nuosava turta nevazineja transportu visuomeniniu, kas nesliauzioja po paprastas parduotuves ir kas turi nuosavus virejus

Nepatogumų bus tik mažai daliai, dauguma pasiskiepiję, prasirgę. 

Atsakyti
KAI SAKOMA, KAD "REIKIA MOKYTIS iš DANIJOS ir ŠVEDIJOS"...
Nematau priežasties jaudintis dėl mitingo dalyvių reikalavimų "atsistatydinti". Ir atmetų priekaištus, kad "valdžia negirdi, bijo, nenori kalbėtis".Pasakyta ir kalbėta daug - tik nėra noro išgirsti. Ir kaip parodė reportažai iš mitingų - tokie ir nesugebės išgirsti... Gatvių kalba - kitokia. Tai ne LRT kalba, ne mūsų inteligentijos... Reiškia ignoruoti ją daugiau negalima, - reikia mokytis, kad išmušti iš visokiausių skvernų ir talkininkų, penktos kolonos norą pilti alyvos į ugnį. Ar man pasivaideno, kad ir prezidentas antrina opozicijai?
Kada valstybei - ne valdžiai - prasideda sunkumų metai, visada atsiranda norinčiųjų laimėti už kitų sąskaitą. Ir lengviausiai tai padaryti - pulti į politikus. Mane prajuokina pasiūlymas valdžiai mokytis iš Danijos ir Švedijos. Gerai, kad apskritai žmonės išmokė skaityti... Bet jiem dar reikės suvokti, kad jie, ir mes, ir tie kiti - nesame nei danai, nei švedai. Kiek metų mums iki tol kad taptų Danija ir Švedija - aš nežinau. Tiesiog suprantu ir užjaučiu kad jums norisi, bet neišeina gyventi kaip danai ir švedai. Bet reikalauti padaryti jus danais ir švedais čia ir dabar - galite.
Bet galbūt suprasite, kad švedai ar danai - tai nėra prekė. Kurį galima atvežti. Arba įtvirtinti įstatymų. Tai kultūra. Tautų istorija. Psichologija. Sąnkloda. Galų gale geopolitika. Ir tai, kas galima ten, negreitai galės įsitvirtinti Lietuvoje.
Visam savo laikas. Mes nesame blogesni.

Ingrida Šimonytė. Super reisingai pasakyta.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 10, 21:10)
Aisku. Nesugwbejai sukurti normalios seimos, tai galvoji, kad ir visi kiti tokie patys.

Taip, taip, burbe, tu visiškai teisi 4u.gif . Esu nesukūrus normalios šeimos, neturiu vyro, darbo, namų, sėdžiu ant pašalpų. Net nesavanoriauju biggrin.gif . Patenkinta? Tikiuosi, pasijutai geriau 4u.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 10, 22:13)
Oi, turek tu ta savo vyra, kuriam reikia kaisioti dirbtinę birką I šikną ir dziaukis, o as gyvensiu normalioje  seimoje, kur vyras yra vyras  biggrin.gif

Mes labai džiaugiamės už tave, gyvenančią normalioje biggrin.gif šeimoje 4u.gif . Tai džiaukis gyvenimu, ko vis nepatenkinta? Laimingam žmogui aplinkui viskas gražu, o nelaimingas tik šudmuses aplink save temato 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 11 rugsėjo 2021 - 08:25
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 11, 10:20)
Super reisingai pasakyta.

Taip, nususe podchalujai tai ne shvedai, jie naivus ir juos galima valdyti kaip gyvulius. Buve baudziauninkai, po to sovietu podchalujai... Ir tai nesikeis.

Tai shvedus padarys podchalujus ir ta linkme akyviai dirbama, bet va dar reikia laiko... MIgrantu jau privaryta sociai... Shvedijos miestai jau kaip dvokancios skyles, su laiku viskas bus kaip neomarksistai planavo. tada ir ten visus gales valdyti kaip gyvulius.

Jus gi dar ne tokios senos... Nusimato labai liudna jusu ateitis, o jus dziaugiates... Man tai nereiketu skustis. Pagyvenau gerai, laisvame pasaulyje...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 11, 10:38)

Jus gi dar ne tokios senos... Nusimato labai liudna jusu ateitis, o jus dziaugiates... Man tai nereiketu skustis. Pagyvenau gerai, laisvame pasaulyje...

Mes ir pagyvenom ir pasidžiaugėm, ir dabar gyvenam. Džiaukis ir tu kiekviena diena, lyg ji būtų paskutinė 4u.gif O jei vis sau sakysi busblogaibusblogaibusblogai, tai taip ir bus. Kitiem nuo to nebus blogiau, tik tau ir tavo artimiesiems.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 11, 10:54)
Mes ir pagyvenom ir pasidžiaugėm, ir dabar gyvenam. Džiaukis ir tu kiekviena diena, lyg ji būtų paskutinė 4u.gif O jei vis sau sakysi busblogaibusblogaibusblogai, tai taip ir bus. Kitiem nuo to nebus blogiau, tik tau ir tavo artimiesiems.

As turiu patirties gyvenant issigimeliu valstybeje.
Jus dar patirsit ir paziuresim jusu "dziaugsma" greitai.
Atsakyti
Ale tai uzsiburbejo is pat ryro netradicinės teletabės biggrin.gif

Matosi bais anos laimingos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 11, 11:34)
Ale tai uzsiburbejo is pat ryro netradicinės teletabės  biggrin.gif

Matosi bais anos laimingos  biggrin.gif

Ruoskis ir tu naujiems dulkinimams... Jei nepersigalvojo

"Tens of millions of adults in England will be told to wear masks indoors if cases surge dramatically this autumn, The Telegraph understands.
....
Vaccine passports might be needed beyond nightclubs

Vaccine passports could be required in venues beyond nightclubs, Oliver Dowden said on Friday as ministers pushed ahead with preparations.

Whitehall is drafting plans for how the requirement for people to show proof of having had two Covid vaccines would work and exactly which places would have to adopt it.

Downing Street is braced for a Covid-19 case surge this autumn as people spend more time indoors as the weather cools."
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 11, 09:35)
Ruoskis ir tu naujiems dulkinimams... Jei nepersigalvojo

"Tens of millions of adults in England will be told to wear masks indoors if cases surge dramatically this autumn, The Telegraph understands.
....
Vaccine passports might be needed beyond nightclubs

Vaccine passports could be required in venues beyond nightclubs, Oliver Dowden said on Friday as ministers pushed ahead with preparations.

Whitehall is drafting plans for how the requirement for people to show proof of having had two Covid vaccines would work and exactly which places would have to adopt it.

Downing Street is braced for a Covid-19 case surge this autumn as people spend more time indoors as the weather cools."

Esu exempt. Kol kas dar jokiu represiju dar nejauciu.
Siyolaikiniu technologies laikais I parduotuves eiti nereikia, I klubus atsivaiksciojau, kai jauna buvau, vaiku nečiuciavau budama 20+ - atsilaksciau po juos uz visa gyvenimą savo laiku biggrin.gif . Sunkiau gali buti su darbu. Bet tada galiu daryti dvejopai - bandyti skiepintis ir melstis, kad nenumirosiu arba is principo darytis invalidumą ir nedirbti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 10, 16:12)
tai toks neįdomus tas mitingas, kad jo metu paštininkės užrašais domiesi? Na jo, čia aš tave suprantu biggrin.gif 
Na, nevėjuota - teisybė. Bet ir tavo pranašystė neišsipildė - žmonių gi tik sauja...

sauja tu sauja, šunauja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 10, 17:23)
Nebijok.visai netradicinis. Nepilvotas. Sportuoja.nerūko. nesmurtsuja.per bobas neina. Vaikais moka rūpintis taip pat, kaip aš. Žodžiu, baisu, taip ir vargstam 😅😅😅</p>

o kam jam eit? tu gi pati bobas jam į namus atvedi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 11, 09:20)
KAI SAKOMA, KAD "REIKIA MOKYTIS iš DANIJOS ir ŠVEDIJOS"...
Nematau priežasties jaudintis dėl mitingo dalyvių reikalavimų "atsistatydinti". Ir atmetų priekaištus, kad "valdžia negirdi, bijo, nenori kalbėtis".Pasakyta ir kalbėta daug - tik nėra noro išgirsti. Ir kaip parodė reportažai iš mitingų - tokie ir nesugebės išgirsti... Gatvių kalba - kitokia. Tai ne LRT kalba, ne mūsų inteligentijos... Reiškia ignoruoti ją daugiau negalima, - reikia mokytis, kad išmušti iš visokiausių skvernų ir talkininkų, penktos kolonos norą pilti alyvos į ugnį. Ar man pasivaideno, kad ir prezidentas antrina opozicijai?
Kada valstybei - ne valdžiai - prasideda sunkumų metai, visada atsiranda norinčiųjų laimėti už kitų sąskaitą. Ir lengviausiai tai padaryti - pulti į politikus. Mane prajuokina pasiūlymas valdžiai mokytis iš Danijos ir Švedijos. Gerai, kad apskritai žmonės išmokė skaityti... Bet jiem dar reikės suvokti, kad jie, ir mes, ir tie kiti - nesame nei danai, nei švedai. Kiek metų mums iki tol kad taptų Danija ir Švedija - aš nežinau. Tiesiog suprantu ir užjaučiu kad jums norisi, bet neišeina gyventi kaip danai ir švedai. Bet reikalauti padaryti jus danais ir švedais čia ir dabar - galite.
Bet galbūt suprasite, kad švedai ar danai - tai nėra prekė. Kurį galima atvežti. Arba įtvirtinti įstatymų. Tai kultūra. Tautų istorija. Psichologija. Sąnkloda. Galų gale geopolitika. Ir tai, kas galima ten, negreitai galės įsitvirtinti Lietuvoje.
Visam savo laikas. Mes nesame blogesni.

Ingrida Šimonytė. Super reisingai pasakyta.

kokia Šimonytė? Čia jos tekstas?
Sąnkloda ??? Beraštė, wtf biggrin.gif
Atsakyti

Lutuke, tavo draugė mano, kad esi beviltiškiausia beraštė pasaulyje!

Atsakyti
Montekrista, tu klaidingai galvoji, kad lutukė yra silpnesnė už tave biggrin.gif
Anksciau weakest link buvo babune su cambala dabar - tu 4u.gif
Atsakyti