Kaip dabar ziuresi savo kamaradems I akis tiek prisimelavus metai iš metų?
O ko žiūrėt, bent viena iš jų matė tą mano vyrą gyvai:)
Ne tavo mados . Kai nurašinėju, įkeliu nuorodą, iš telefono rašiau klausydama radiją, tai raidės kai kur susipynė
Tai jos viską žino . Man patinka kaip burbė spėlioja apie mano vyrą , gal pataikys kokį kartą ar aš jį turiu ar ne, pirmas, antras ar nioliktas. Tiesa, sakė, kad aš tokia baisi, jog pas mane tik koks pašlamėkas gali užeiti. Arba toks, kuris mane išlaiko. Ai tiesa, kažkada kažkas pasamprotavo, kad aš lezbė, taigi jokio vyro nė nemačius, vaikai iš mėgintuvėlio Per vidurį negali būti Be lindimo į asmeniškumus niekaip . Lyg nuo to koks tavo vyras ir ar iš viso jį turi kažkas priklauso. Moteris negali būti žmogumi jei ji neturi vyro
Ne tavo mados . Kai nurašinėju, įkeliu nuorodą, iš telefono rašiau klausydama radiją, tai raidės kai kur susipynė
Tai jos viską žino . Man patinka kaip burbė spėlioja apie mano vyrą , gal pataikys kokį kartą ar aš jį turiu ar ne, pirmas, antras ar nioliktas. Tiesa, sakė, kad aš tokia baisi, jog pas mane tik koks pašlamėkas gali užeiti. Arba toks, kuris mane išlaiko. Ai tiesa, kažkada kažkas pasamprotavo, kad aš lezbė, taigi jokio vyro nė nemačius, vaikai iš mėgintuvėlio Per vidurį negali būti Be lindimo į asmeniškumus niekaip . Lyg nuo to koks tavo vyras ir ar iš viso jį turi kažkas priklauso. Moteris negali būti žmogumi jei ji neturi vyro
😅😅tai kai be diedo neišgyventum, ir suktųsi pasaulis aplink jį tik 😅
Na, na, ir ką siūlai?
Na ir ana penktadieni buvo ne marios.
Ka cia siulysi. SIulau ramiai laukti galo, galit atsisveikinti su normaliu gyvenimu... ZIurekit kas USA darosi, Bidenas pradejo puolima pries "blogas" valstijas. Gali buti pilietinis karas. Ten zmones turi ginklu ir nesileis sukishami i narvelius, kaip kokie triushiukai
Ka cia siulysi. SIulau ramiai laukti galo, galit atsisveikinti su normaliu gyvenimu... ZIurekit kas USA darosi, Bidenas pradejo puolima pries "blogas" valstijas. Gali buti pilietinis karas. Ten zmones turi ginklu ir nesileis sukishami i narvelius, kaip kokie triushiukai
Rugpjūčio 10 buvo antradienis Žmonių buvo daugiau. Išsikvėpiat
Prie ko cia nusuki kalba I vyro isvaizda?
As kalbu apie tave - triochalą, apsimelavusią iki ausu UMD
Bet tai tūparikė, nu jeibogu
Papildyta:
As nespelioju, as klausiu. Nedazlibini klaustuko sakinio gale? Jau laikas issirasyti stipresnius akinukus
Poziuris i tradicine seima labai priklauso nuo vyru kiekio. Jei nesugwbejai sukurti normalios seimos ir teko skirtis - is kur tu turesi supratima qpie normalia seima?
Tokios kaip tamsta, bukos uzpakalio rezimui laizytojos, nukentes labiausiai.
Sita siulau tikrai uzsirasyti atminciai.
Nei ten buvo mano bendraminciai, na Nida gal prie bendraminciu, nei matau kazkokiu perspektyvu...
Bet situacija tokia, kad ji tiesiog negali jau baigtis gerai.
NEGALI.
Cia visai ne skiepu, ne segregacijos reikalas. Cia vyksta kazkas tokio. Nezinau... Nespekuliuosiu, bet kazkas kraupaus...
As nespelioju, as klausiu. Nedazlibini klaustuko sakinio gale? Jau laikas issirasyti stipresnius akinukus
Poziuris i tradicine seima labai priklauso nuo vyru kiekio. Jei nesugwbejai sukurti normalios seimos ir teko skirtis - is kur tu turesi supratima qpie normalia seima?
O prie ko čia aš, manęs nereikia ginti -ar tradicinė ar netradicinė būčiau. Jei reiks, apgins policija ir teismai ar kitos institucijos.
Tai kad tie tradicinių šeimų gynėjai dažniausaia ir nėra sukūrę normalių šeimų, susitvarkytų savo namuose, o ne kitus gintų.
Ai dar patinka, kai klausi ką galima būtų valdžios vietoj pasatatyti, tai sako, protingi žmonės į politiką neina. Taip išeina, jie net nežino ką darytų jei valdžią nuverstų
Tai kad tie tradicinių šeimų gynėjai dažniausaia ir nėra sukūrę normalių šeimų, susitvarkytų savo namuose, o ne kitus gintų.
Ai dar patinka, kai klausi ką galima būtų valdžios vietoj pasatatyti, tai sako, protingi žmonės į politiką neina. Taip išeina, jie net nežino ką darytų jei valdžią nuverstų
Aisku. Nesugwbejai sukurti normalios seimos, tai galvoji, kad ir visi kiti tokie patys.
ten net nebuvo klausimas, daugiau teiginys , tik klausimo formoj, situos uzrasytus tavo skainius n kartu maciau kartojamus ivairiu "inluenceriu", delfiu ir kitu zvaigzdunu...
su tavim bendravimas ganasi paskutiniu metu, kaip su radija, tu tik transliuoji...i jokius is tikro klausimus netasakai, smegenu veiklos rezultatu jokiu nesimato, minties neisgimdai savo nei vienos....
eina toks tik scamas skiepykites, skiepykites, skiepykites, uzdarys verslus, neleis keliauti, pramogaut, skiepykites...
na gerai , kad tu nelendi i asmeniskumus
is kur sita veja istraukei?
Aisku. Nesugwbejai sukurti normalios seimos, tai galvoji, kad ir visi kiti tokie patys.
Normali šeima, tokia kaip tavo? Ar lutukės? Tuomet geriau nenormalią šeimą turėt 😆