Tavo gi irgi nei aukstas, nei pasizymi placiais peciais.
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 10, 17:00)
<p>Oi matėm tadicinių vyrų. Sėdim lauko kavinėj, viršuj, žmonės atsipūtę pietauja, dtaiga girdi visi: ėėė alio, alioo. Aliooo. Visų galvos į įėjimą, kas ten staugia. Ogi mitinguotojas kvietė draugus užeit į kavinę paėst. Ir įplaukė penki gražuoliai- visi nėšti 8 mėnesy ir su papais 😅😅😅 apranga atitinkama. </p><p></p>
bijau jau klaust tavo vyras netradicinis? del to tokia nelaiminga, per bernus eina?
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 10, 16:11)
bijau jau klaust tavo vyras netradicinis? del to tokia nelaiminga, per bernus eina?
As tau papasakociau koks jos vyras tik bijau, kad tai bus tokia pati tiesa, kaip ir swingavimas
Nors...siais laikais nieko nenustebinsi biseksualumu.
Ai nu jo! Bet tai kaip nepagalvojau. Gi del to Montekrista ir juokiasi is tradiciniu. Kaip as buvau pamiršus šią smulkmeną
Tavo gi irgi nei aukstas, nei pasizymi placiais peciais.
Nu man 187 cm gana. Liekno, sportuojančio vyro ☺
Nebijok.visai netradicinis. Nepilvotas. Sportuoja.nerūko. nesmurtsuja.per bobas neina. Vaikais moka rūpintis taip pat, kaip aš. Žodžiu, baisu, taip ir vargstam 😅😅😅
QUOTE(Moonte @ 2021 09 10, 13:53)
Kai as nesu menulio itakota......
sakau androidai, ju neveikia tai, kas veikia visa gamta
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 10, 16:22)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72870204" data-time="1631283094"> Tavo gi irgi nei aukstas, nei pasizymi placiais peciais.</blockquote>
<p> </p>
<p>Nu man 187 cm gana. Liekno, sportuojančio vyro ☺</p>
<p> </p>
<p>Nu man 187 cm gana. Liekno, sportuojančio vyro ☺</p>
Nuo kada jis pasidarė 187? vel bulšetą varai?
As tai irgi 1.78m ir mano liemens apimtis -60cm.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 10, 16:23)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72870205" data-time="1631283113"><div><p>bijau jau klaust tavo vyras netradicinis? del to tokia nelaiminga, per bernus eina? </p></div></blockquote><p>Nebijok.visai netradicinis. Nepilvotas. Sportuoja.nerūko. nesmurtsuja.per bobas neina. Vaikais moka rūpintis taip pat, kaip aš. Žodžiu, baisu, taip ir vargstam 😅😅😅</p>
Baik cia nusisneketi, papasakok geriau kokius pričindalus sau ant strenu segiesi, kai tavo diedas rakum stovi pries tave
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 10, 15:09)
Apie koki konkreciai eksperta is anos konferencijos kalba, tigiu skaityti briedus tavo ikeltus....pavarde sunku parasyti?
ar vel kas susivaideno apsirukius?
Man rodos Montekristos vyras nesmagiai nustebtu, perskaitęs kokius vejus ji rašo čia apie jį
Nu tu geriau žinai, koks jis 😅
O šiaip liūdna, kad tai vyras be pilvo neįsivaizduojamas:(
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 10, 17:23)
Nebijok.visai netradicinis. Nepilvotas. Sportuoja.nerūko. nesmurtsuja.per bobas neina. Vaikais moka rūpintis taip pat, kaip aš. Žodžiu, baisu, taip ir vargstam 😅😅😅</p>
Nu tai parasiau, per bernus eina, nes netradicinis, daugiau kitu prasmiu tradiciniam vyrui pas mane nera...Liudna aisku, jei tavo tetis toks apsleides, nesportuojantis, muse tavo mama, kad tau tai asocijuojasi su lietuviskom tradicijom, mano aplinkoje tai laikoma ne tradicijom, o nusiklaitmu ir apisleidimu, bet kaip kam matyt...... nu bele jum gerai, nors atrodo, kad tau gerai butu...
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 10, 16:34)
<p>Nu tu geriau žinai, koks jis 😅</p><p>O šiaip liūdna, kad tai vyras be pilvo neįsivaizduojamas:(</p>
As rasiau qpie pilvą? As rasiau qpie ugį, glušiuke
Ar jis zino kokias fantazijas cia rasei apie jį ir vyriskus pricindalus ant tavo strenu?