Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Tavo gi irgi nei aukstas, nei pasizymi placiais peciais.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 10, 17:00)
<p>Oi matėm tadicinių vyrų. Sėdim lauko kavinėj, viršuj, žmonės atsipūtę pietauja, dtaiga girdi visi: ėėė alio, alioo. Aliooo. Visų galvos į įėjimą, kas ten staugia. Ogi mitinguotojas kvietė draugus užeit į kavinę paėst. Ir įplaukė penki gražuoliai- visi nėšti 8 mėnesy ir su papais 😅😅😅 apranga atitinkama. </p><p></p>

bijau jau klaust tavo vyras netradicinis? del to tokia nelaiminga, per bernus eina? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 10, 16:11)
bijau jau klaust tavo vyras netradicinis? del to tokia nelaiminga, per bernus eina?  unsure.gif

As tau papasakociau koks jos vyras biggrin.gif tik bijau, kad tai bus tokia pati tiesa, kaip ir swingavimas biggrin.gif

Nors...siais laikais nieko nenustebinsi biseksualumu.

Ai nu jo! Bet tai kaip nepagalvojau. Gi del to Montekrista ir juokiasi is tradiciniu. Kaip as buvau pamiršus šią smulkmeną doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 rugsėjo 2021 - 16:16

Tavo gi irgi nei aukstas, nei pasizymi placiais peciais.

Nu man 187 cm gana. Liekno, sportuojančio vyro ☺

Atsakyti

bijau jau klaust tavo vyras netradicinis? del to tokia nelaiminga, per bernus eina? unsure.gif

Nebijok.visai netradicinis. Nepilvotas. Sportuoja.nerūko. nesmurtsuja.per bobas neina. Vaikais moka rūpintis taip pat, kaip aš. Žodžiu, baisu, taip ir vargstam 😅😅😅

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 10, 13:53)
Kai as nesu menulio itakota......

sakau androidai, ju neveikia tai, kas veikia visa gamta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 10, 16:22)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72870204" data-time="1631283094"> Tavo gi irgi nei aukstas, nei pasizymi placiais peciais.</blockquote>
<p> </p>
<p>Nu man 187 cm gana. Liekno, sportuojančio vyro ☺</p>

Nuo kada jis pasidarė 187? biggrin.gif vel bulšetą varai? biggrin.gif

As tai irgi 1.78m ir mano liemens apimtis -60cm.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 10, 16:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72870205" data-time="1631283113"><div><p>bijau jau klaust tavo vyras netradicinis? del to tokia nelaiminga, per bernus eina? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nebijok.visai netradicinis. Nepilvotas. Sportuoja.nerūko. nesmurtsuja.per bobas neina. Vaikais moka rūpintis taip pat, kaip aš. Žodžiu, baisu, taip ir vargstam 😅😅😅</p>

Baik cia nusisneketi, papasakok geriau kokius pričindalus sau ant strenu segiesi, kai tavo diedas rakum stovi pries tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 10, 15:09)
Čia labai geras atsakymas lutukei apie jos garbinamus egZpertus

Apie koki konkreciai eksperta is anos konferencijos kalba, tigiu skaityti briedus tavo ikeltus....pavarde sunku parasyti?
ar vel kas susivaideno apsirukius?
Atsakyti
Man rodos Montekristos vyras nesmagiai nustebtu, perskaitęs kokius vejus ji rašo čia apie jį biggrin.gif
Atsakyti

Nu tu geriau žinai, koks jis 😅

O šiaip liūdna, kad tai vyras be pilvo neįsivaizduojamas:(

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 10, 17:23)
Nebijok.visai netradicinis. Nepilvotas. Sportuoja.nerūko. nesmurtsuja.per bobas neina. Vaikais moka rūpintis taip pat, kaip aš. Žodžiu, baisu, taip ir vargstam 😅😅😅</p>

Nu tai parasiau, per bernus eina, nes netradicinis, daugiau kitu prasmiu tradiciniam vyrui pas mane nera...Liudna aisku, jei tavo tetis toks apsleides, nesportuojantis, muse tavo mama, kad tau tai asocijuojasi su lietuviskom tradicijom, mano aplinkoje tai laikoma ne tradicijom, o nusiklaitmu ir apisleidimu, bet kaip kam matyt...... nu bele jum gerai, nors atrodo, kad tau gerai butu...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 10, 16:34)
<p>Nu tu geriau žinai, koks jis 😅</p><p>O šiaip liūdna, kad tai vyras be pilvo neįsivaizduojamas:(</p>

As rasiau qpie pilvą? As rasiau qpie ugį, glušiuke biggrin.gif

Ar jis zino kokias fantazijas cia rasei apie jį ir vyriskus pricindalus ant tavo strenu? biggrin.gif
Atsakyti