Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 09, 13:57)
Labai gražiai parašė tas pareigūnas smile.gif

Prisiskaiciau tokiu saldziu rasliavu SSSR laikais...

Ir apie chuliganus ir psichinius per Kalantos ivykius... ir veliau net per Atgimima...
Mitingo Vingio parke metu, virs musu skraide sovietinis sraistsparnis ir per megafona aiskino, nepazeidinet SSSR istatymu.

Ala sovietines spaudos - visi dori zmones mylejo kompartija, tik nusikalteliai, uzsienio agentai ir psichiniai - nemylejo... Dar nacionalistai...
Na viskas jau senai zinoma ir nusibode...

Idomiausia yra tikri dalykai...

Patys slyksciausi yra faktai, kad dauguma lietuviu kolaboravo su rezimu, siaip ar kitaip, ir laike, kad priesinimasis rezimui buvo silpnaprotystes zenklas...

Dabar turime to tolesne tasa
Atsakyti

Prisiskaiciau tokiu saldziu rasliavu SSSR laikais...

Ir apie chuliganus ir psichinius per Kalantos ivykius... ir veliau net per Atgimima...
Mitingo Vingio parke metu, virs musu skraide sovietinis sraistsparnis ir per megafona aiskino, nepazeidinet SSSR istatymu.

Ala sovietines spaudos - visi dori zmones mylejo kompartija, tik nusikalteliai, uzsienio agentai ir psichiniai - nemylejo... Dar nacionalistai...
Na viskas jau senai zinoma ir nusibode...

Idomiausia yra tikri dalykai...

Patys slyksciausi yra faktai, kad dauguma lietuviu kolaboravo su rezimu, siaip ar kitaip, ir laike, kad priesinimasis rezimui buvo silpnaprotystes zenklas...

Dabar turime to tolesne tasa

Žinma, viskas blogai ir dar blogiau, nes gerai būt ir negali. todėl blogai viskas blogai blogaiblogaiblogaiblogai

Atsakyti
Permeciau akim, ka priraset, nu liudna, nejau is tikro zmones tokie buki? ar piktybiski? unsure.gif

Del Idomucios, na nemuso jis nei vienos zmonos, bent taip cia nerase, rase muso viena moteri, kuri niekaip atsikabinti nenorejo, na gal ji kaip Montekrista, ja gal uzveda smurtas, kas ten zino.
Bet kiek cia bendraujam, as is tikro neisivaizduoju jo smurtaujancio, jis per daug svelnus ir jautrus, mastantis zmogus.
Kaip bebutu, jei is tikro smurtavo pries moteri zinoma negerai, na bet jau praeityje kaip suprantu, netesia to. O sventuju irgi nera. Manau, kitom formom maziau daugiau smurtaujam tikrai visi, svarbu manau to smurto kiekis ir laipsnis, nes nera tik juoda ir balta viskas....Manau svarbiausia kiek meiles sirdyje.

Del studentu, jau aptarem, kad vakar siek tiek susvelnino del testu padarys nemokamai iki spalio vidurio tai tik tiek, o kur visa vasara gasdinimu? ir kas toliau po spalio?

Cia dar sios dienos naujienos. Na niekur taip pasaulyje nera, niekur, tik Lietuvoje... graudu unsure.gif
Galimybių paso neturintys studentai privalo išsikraustyti iš VU bendrabučių
Dalis aukštųjų mokyklų galimybių paso neturinčių studentų paprašė išsikraustyti, kitos leidžia likti, bet kelia sąlygų

Dar pamasciau del tos tuberkuliozes visgi idomiai palygino montekrista, atvira forma sergancius tuberkulioze su sveikais zmonemis, kurie nesiskiepyja tik nuo vienos ligos, gal net turi skeipus nuo tuberkuliozes biggrin.gif

Labai primena man tokie smegenu plovima kaip ir prie Hitlerio, sake tuo metu skelbe visur kur imanoma, kad zydai kaip ziurkes, platina ligas...Dabar jau sveiki zmones lyginami su sunkiais ligoniais...
Idomu, kokiu reikia buti zmogum, kad sitaip ziniasklaida paveiktu, atrodo nebelike zmogauis tik vaiksciojantis androidas, tai baisiau rimtai nei ligas ar net mirti... unsure.gif
kazkada dar stebejausi, kaip galejo kazkas vesti i tremti zmones, saudyti, vaikus , bet ziuriu savanoriu greit atsirastu, jei tik kas laisve tam duotu... Jau siulosi kai kurie... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 rugsėjo 2021 - 14:00
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 09, 13:39)
Žinma, viskas blogai ir dar blogiau, nes gerai būt ir negali. todėl blogai viskas blogai blogaiblogaiblogaiblogai

Viena ranka rasai, kita masturbuojiesi? biggrin.gif
Atsakyti
Mane neramina tas rezimo neapykantos skleidimas ir pratybos ZAPAD. 13 rugsejo gal data parinkta specialiai.
Tikiuosi kad taip nera...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 09, 14:54)
Viena ranka rasai, kita masturbuojiesi?  biggrin.gif

klaikuma jos postai, tekstai, ka ji cituoja sau ir jos tekstai sau, niekaip nesusije, bele ka paraso, tokia tryda gal minciu, ka matau, ta dainuoju?.....
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 09, 15:01)
Mane neramina tas rezimo neapykantos skleidimas ir pratybos ZAPAD. 13 rugsejo gal data parinkta specialiai.
Tikiuosi kad taip nera...

pastebi, kad pamazu, bet desningai, zmonem jau atrodys rusu okupacija, kaip issigelbejimas arba bent jau visiskai px?
kazka tai labai primena...
pries ana okupacija, buvo labai panasu, sake ponu valdzia buvo nezabojama....

dar ne rugsejo 13, dar siek tiek per anksti, dar reika pavriti tame katile, dar prisileisti afganu ir irakieciu, afrikeiciu, dar reikai neramumu, riausiu, nuskurdinimo zmoniu, bankrutuojanciu verslu....bet bresta viskas panasu.

tik va abejoju ar rusam tos Lietuvos bereikia lotuliukas.gif kaip moteris nusivalkiojusi, na niekam nebeidomi apsidaro...viskas gi isvogta , isparduota...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 23:01)
Tai kad visai ne Dievai - tik LR piliečiai, kuriems priklauso tokios pat teisės kaip ir tau. Nemaišyk kategorijų. Dėl tokio elgesio reikia pranešti - vienareikšmiškai. Ar pranešei?

juk ne aš ta pirmininkė ir aš tada iš viso vaikas dar buvau smile.gif
Atsakyti
cia dar protingu zmoniu mintys
Ką vyriausybė darys su ta visuomenės dalimi, kuri paskelbta padugnėmis ir degradais
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 09, 15:11)
juk ne aš ta pirmininkė ir aš tada iš viso vaikas dar buvau smile.gif

o man is vis idomu, kur tokius dlayksu reiktu pranesti? bigsmile.gif
Jai bele pranesti, is inercijos, matyt i krauja iauge... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 09, 12:43)
Jo, jau vakar mačiau fb antivakseriai bauginosi biggrin.gif "PRIEVARTAUJA MŪSŲ VAIKUS"
Matėt, kaip gražiai į protestuotojus kreipėsi pareigūnas, tik ar liks išgirstas
„Patikėkite manimi, aš visiškai nenoriu akis į akį susidurti su kuriuo nors iš Jūsų priešingose barikadų pusėse. Bet jei taip kartais nutiktų ir jei Jūs mesite į mane ar į mano kolegą akmenį, tai bus Jūsų pasirinkimas. Savo pasirinkimą aš jau padariau. Aš pasiruošęs ginti Lietuvos žmones, demokratiškai išrinktą šalies valdžia ir darysiu tai, nors ir pritariu toli gražu ne visiems jų priimtiems sprendimams. Tai yra mano pareiga ir aš ją atliksiu, nesvarbu, ko tai iš manęs pareikalautų“, – aiškino V. Giršvildas.
-----
Apskritai, policija nėra vienalytė. Policijoje yra žmonių, kurie Jūsų idėjoms pritaria ir jas palaiko. Yra tokių, kurie turi kitokią nuomonę ir nesutinka su Jūsų idėjomis. Yra tokiu, kaip aš, kurie pritaria tik kai kurioms Jūsų idėjoms. Tačiau mes, Lietuvai prisiekę pareigūnai, kai to reikia sugebame įsitikinimus ir asmenines pažiūras atriboti nuo pareigos Tėvynei ir jos žmonėms. Mes su Jumis gyvename teisinėje valstybėje, šalyje turime laisvus rinkimus, žodžio laisvę ir turėtumėme suprasti, kad XXI amžiuje demokratiniame pasaulyje aktualiausi visuomenei klausimai jau seniai nebesprendžiami revoliucijomis. Bloga taika visada yra geriau už gerą karą“, – feisbuke rašė policijos pareigūnas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=88144421

ta irštva teisę prisiminė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 09, 15:15)
ta irštva teisę prisiminė biggrin.gif

kaip jie gyne lietuvius, kai pyle i juos asarines dujas, o tuo tarpu diena tuos, kurie mete akmenis niekaip netramde, nesuiminejo?
atrodo, cia kazkoks iskirtinis atvejas, jokiu chuliganu policija niekad nesulaiko doh.gif reikia tam asarines dujas panaudoti i visa minia po keliu valadnu doh.gif

o nuo ko valdzia reikejo ginti, kai kurie isejo ir snekejosi su zmonem ir nieko jiem neatsitiko....
net uzsienio politikai palaiko lietuvius su ju protestais ir tuos politikus, kurie nebijo kalbetis su savo rinkejais.... Jei jau taip isrinkti demokratsikai, ko kavojasi?

Europos valstybių parlamentarai ir politikai nepagailėjo konservatorių vyriausybės: solidorizuojasi su Lietuvos opozicijos nariais ir mitinguotojais
Atsakyti

nu žinoma nelupo, aniuolėlis 

Atsakyti

https://www.supermam...ijau-savo-vyro/

perliukų :)

Atsakyti