Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 09, 00:07)

gi pats rašė - 0prieš kelias savaites, savo smurtą argumentuodamas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ta drauge, kuri mane tikrai artimai pazinojo apie manee stai ka pasake:
Nemate dar tokio gero zmogaus, ir nemate dar tokio ziauraus zmogaus.
Viskas viename.

O paciai turi buti juoda ar balta...
Tai ir neitelpu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 08, 23:10)
Ta drauge, kuri mane tikrai artimai pazinojo apie manee stai ka pasake:
Nemate dar tokio gero zmogaus, ir nemate dar tokio ziauraus zmogaus.
Viskas viename.

O paciai turi buti juoda ar balta...
Tai ir neitelpu

Aha, prosta Sigitas Geda.
Atsakyti

tegu Idom,ucia geriau pasako, ką apie jį mano jo muštos bobos.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 09, 09:27)
<p>tegu Idom,ucia geriau pasako, ką apie jį mano jo muštos bobos.</p>

Tai parasiau ka ta ex drauge apie mane mane. Ar jau teksto nesuzlibini? Uzsidek seneles akinius
Papildyta:
Exe pabreze visaii ne fizini, o emocini smurta. Ir MB ta sako.
Bet jus mielosios cia viska zinot, istisai emociskai smurtaujate cia, manau ir seimose. Ir tai jums NORMU NORMA.
Daugelis moteru net nesupranta, kad tai blogai.
Tik va kai susiduria su analogisku atsaku, tai tada... kai kurios, tos kurios dar galvot sugeba, supranta, kad tai negerai. Bando tartis, gal abiejoms taip nereikia elgtis... Bet labai sunku moterims nesmurtaut, tai iauge i ju krauja.
Jei gyvenat su vyru, tai jums viskas OK, bet kaip ganat grazos, tai jau liudna.

Cia kaip vyras buna, galvoja turintis teise dauzytis, bet kai gauna atgal, tada jau biski pradeda galvot.

Manau yra zmoniu, kurie nesmurtauja ir be grazos gavimo, bet tokiu manau vienetai.

Saziningos moterys sako: "Tureciau jegos, tai vyrus dauzyciau"
Atsakyti
Paštininkė, skaičiau ir galvojau ŠAUNUOLE 4u.gif

O šiaip, eilinį kartą zovada vieną užpuolė, is serijos, paneik, kas man vaidenasi.

Aš vis nesuprantu, kodėl pastoviai į keldinamos klastotės.
Antra. Vakar vyriausybė pakeitė nuostatas, dėl studentų...

Na bet SM fauna, dar senienomis kratys, kaip faktais ir bandys šiurpinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 09, 08:48)
Tai parasiau ka ta ex drauge apie mane mane. Ar jau teksto nesuzlibini? Uzsidek seneles akinius
Papildyta:
Bet jus mielosios cia viska zinot, istisai emociskai smurtaujate cia, manau ir seimose. Ir tai jums NORMU NORMA.
Tik va kai susiduria su analogisku atsaku, tai tada... kai kurios, tos kurios dar galvot sugeba, supranta, kad tai negerai. Bando tartis, gal abiejoms taip nereikia elgtis... Bet labai sunku moterims nesmurtaut, tai iauge i ju krauja.

Cia kaip vyras buna, galvoja turintis teise dauzytis, bet kai gauna atgal, tada jau biski pradeda galvot.

Manau yra zmoniu, kurie nesmurtauja ir be grazos gavimo, bet tokiu manau vienetai.

Santykis, sadistas ir mazochistas, nėra sektinas. Kad ir žmonai nusibodo būti kriauše. Jei išėjo, tai ne dėl gero gyvenimo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 09, 09:59)
Kad ir žmonai nusibodo būti kriauše.

Nesugebi suvokti lietuviu kalbos teksto manau.
Ga tau rusiskai ar lenkiskai rasyti, jei tokia analfabete? Nors manau supranti tik prievarta
Atsakyti

Papildyta:

apie bobas klausiau, ne "tą draugę"

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 09, 09:10)
Nesugebi suvokti lietuviu kalbos teksto manau.
Ga tau rusiskai ar lenkiskai rasyti, jei tokia analfabete? Nors manau supranti tik prievarta

Naftalinini, kodėl gi ne. Rašyk, kas tau draudžia. Durniuk, negi manai, kad dar gali mane tuo įžeisti... Tai veikia tik vieną, pirmą kartą, kai nesitiki...

Bet mano parašymas, nuo kalbos pakeitimo, nesiskirs. Esmė yra ne tavo pezalai, norint išsivartyti ir pasiteisinti. O reali situacija, moteris tave, neva tokį nuostabų, paliko. Ir paliko tave taip, kad tu iki šiol putojiesi, meiliai, tėviškai, vadindamas savo vaikus šiukšlėmis, nes jie palaikė motinos, prieš kurią tu smurtavai, pasirinkimą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 rugsėjo 2021 - 08:50

Idomuciai buvo smūgis, kaip čia jį tokį šaunuolį...paliko...O moteris gyventi pagaliau pradėjo.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 09, 09:49)
Idomuciai buvo smūgis, kaip čia jį tokį šaunuolį...paliko...O moteris gyventi pagaliau pradėjo.

Čia matyt moterys neatlaikė jo "nuostabumo"... biggrin.gif
Atsakyti
Jaučiantys nostalgiją sovietmečiui- visgi buvo geras vienas dalykas- nepakantumas antivakseriams, suskiepydavo ir net neleisdavo pareikšti nuomonės nori ar nenori biggrin.gif . Kažin kaip dabar situacija š. Korėjoj, kažkada nebuvo sergančių, o dabar turėtų būti 100-procentinė vakcinacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 09, 10:44)
apie bobas klausiau, ne "tą draugę"

Kokias bobas? Ka cia sapalioji?
Su diedais as negyvenau...
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 09, 10:58)
Jaučiantys nostalgiją sovietmečiui- visgi buvo geras vienas dalykas- nepakantumas antivakseriams, suskiepydavo ir net neleisdavo pareikšti nuomonės nori ar nenori biggrin.gif . Kažin kaip dabar situacija š. Korėjoj, kažkada nebuvo sergančių, o dabar turėtų būti 100-procentinė vakcinacija biggrin.gif

Ka cia sapalioji apie tai ko nezinai.
Mane kazkuo skiepijo gal 6 klaseje o veliau nuo nieeko nesiskiepijau. Tai jau neaiskink del tvarkos.
Visas pazymas galeejai nusipirkti uz 5 rublius, tai yra uz geros degtines bonka.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 09, 10:49)
<p>Idomuciai buvo smūgis, kaip čia jį tokį šaunuolį...paliko...O moteris gyventi pagaliau pradėjo.</p>

Nu jo... Emocinis smurtas baigesi, nuo naujo gavo I DANTIS konkreciai...
Vaikai papasakojo...

Yra patarle, durna boba ir baznycioje musa, o kai jau ten vyrai
Atsakyti