Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 22:05)
Detalizuok, gal net atsiprašysiu smile.gif

taip turėjai padaryti iš karto, pasiklausti kodėl vienokia ar kitokie nuomonė, o ne po šitiek metų atsibusti. Žinai gi posakį apie vėluojančius turbūt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 08, 22:03)
Tau gatveje buduliai pasakys saziningai, kad viska ka turi atims, visi pereis...
Prievartavimas yra nepriimtinas, saziningas ar ne. Jokio skirtumo.

Jie turetu pasakyt, kas jiems isake toki durna dalyka kaip 70 proc paskiepijimas... Kokia organizacija isake ir kuo santazuoja.
Tokio nori atvirumo?
Jei zinos, kad 40 proc nesiskiepys nors uzmusk, va tada ir baigsis nesamones, bent jau laikinai pereis ant kitu saliu, o jei nusileisi tai dulkins iki issitycios, koll nenoresi gyvent

geriau karti tiesa, nes tas jų melas vis tiek nesaldus. Bent jau saldžiai pateikinėtų, liūliuotų žmones. Nesugeba net to, nevykėliai
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 22:26)
sutinku, kad šis forumas tokiom atvirtom išpažintim nesaugus. Bet Montevertė tokių nerašė - net sporto temoj. Ten ji buvo faina, pasiutus mergiotė - na, jau poroj gyvenati, bet vis tiek. Kuri nebijojo viešai aprašyti savo kūno +-, kuri palaikė kitas Skaičiau ir galvojau: na, ši Montevertė man patinka. Viena, kas neramino: kraštutinumai. Ir kas atsitiko jai, pradėjus būti sveikuole, vadinti apkūnias "kiaulėmis", tyčiotis iš visų, net iš neįgalių vaikų tėvų, onkoligonių. Pažeidinėti KET ir rašyti, kad "vredna invalidė" tiesiog bjauraus charakterio, kad apie tai pranešė ir ji gavo baudą... Iš tos nusižudyti norėjusios merginos, bet likusios, kaip  šiandien rašė, su viena koja... Ir vaidinančios, kad ji gali, turi teisę kalbėti apie kažkieno karmas... Taip gali kalbėti žmogus, kuris apie tai nežino absoliučiai nieko.

atleisk, bet kadangi tu daug meluoji, tai tavo tokie rasymai apie kita nari, man visiskai nulio verti.
Vien jau tai, ka pati atsimenu ir skaiciau ka ji rase, tai jau is kart nesutampa, ji nesiskaipe niekad is jokiu ligoniu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 22:40)
O tave keikiau dėl ko? Dėl to, kad Supermamoj (sąmoningai rašau visą forumo pavadinimą, nes toks įspūdis, kad pamiršai tu ir ne tik tu, kokioje viešoje erdvėje rašai) su pasimėgavimu rašei kaip mušei išsiskirti neorėjusią savo draugę (sceną sustiprindamas epizodu su kate, kurią į ežerą vis nusviesdi, o ji vis išplaukia), ar pirmą žmoną, kurią mušdamas gydei? Tai ne, už tai neatsiprašysiu. Tik paklausiu, už ką dabartinę žmoną muši? Nes netikiu, kad tam nesuradai rimtos, giliamintiškos (na, tos, kurios buka paštininkė nesuprastų) priežasties. Netikiu.

Tavo atvirą ir agresyvų fašistavimą prieš neįgalius žmones skaitė visi - nesikartosiu.

Bet atsiprašau, jei ko nesupratau. Paaiškink.

kur ta iziurejai?

melas,

melas

jis ir sako, kad geriau lai keikia, nei kokia uzuojauta reiskia... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 22:26)
sutinku, kad šis forumas tokiom atvirtom išpažintim nesaugus. Bet Montevertė tokių nerašė - net sporto temoj. Ten ji buvo faina, pasiutus mergiotė - na, jau poroj gyvenati, bet vis tiek. Kuri nebijojo viešai aprašyti savo kūno +-, kuri palaikė kitas Skaičiau ir galvojau: na, ši Montevertė man patinka. Viena, kas neramino: kraštutinumai. Ir kas atsitiko jai, pradėjus būti sveikuole, vadinti apkūnias "kiaulėmis", tyčiotis iš visų, net iš neįgalių vaikų tėvų, onkoligonių. Pažeidinėti KET ir rašyti, kad "vredna invalidė" tiesiog bjauraus charakterio, kad apie tai pranešė ir ji gavo baudą... Iš tos nusižudyti norėjusios merginos, bet likusios, kaip  šiandien rašė, su viena koja... Ir vaidinančios, kad ji gali, turi teisę kalbėti apie kažkieno karmas... Taip gali kalbėti žmogus, kuris apie tai nežino absoliučiai nieko.

kisieliau tu kisieliau tirštas, sutirštintas biggrin.gif
tokia neva intelektualė, o net nesupranti kaip veikia forumai? taigi su ta pačia cambaline kažkada sutarėm. Bet ji man žodį, aš jai, ji vėl man, aš vėl jai ir kas gavosi? taip ir kitose temose. Jei žmonės adekvatūs pasitaiko, tai ir diskusijos adekvačios, net ir aštresnėmis temomis, o jei neadekvatūs, tai ir einama į kraštutinumus.
Čia kaip su tuo sūnum kurvinyku. Iš karto galėjo viską išsiaiškinti, bet tai ne, geriau užsišikti amžiams ir išvartyti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 22:45)
taip turėjai padaryti iš karto, pasiklausti kodėl vienokia ar kitokie nuomonė, o ne po šitiek metų atsibusti. Žinai gi posakį apie vėluojančius turbūt mirksiukas.gif

Aš ne apie tai. Aš apie tai, kad prieš kažkiek metų, kai jau ten beveik kelias forumo temas savo samprotavimais apie neįgalius žmones ir onkoligonius sukėlei, aš pirma pasakiau, kad tau reikia rimtos pagalbos. Manau, kad gavai, nes su recidyvais, bet keitiesi.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 22:51)
Aš ne apie tai. Aš apie tai, kad prieš kažkiek metų, kai jau ten beveik kelias forumo temas savo samprotavimais apie neįgalius žmones ir onkoligonius sukėlei, aš pirma pasakiau, kad tau reikia rimtos pagalbos. Manau, kad gavai, nes su recidyvais, bet keitiesi.

pati ir sukėlei. Tu gi jas ir tampei. Aš pasakiau nuomonę ir išėjau biggrin.gif Būtų viskas tuo pasibaigę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 22:50)
kisieliau tu kisieliau tirštas, sutirštintas biggrin.gif
tokia neva intelektualė, o net nesupranti kaip veikia forumai?

Rimtai? O ką kelis postus aukščiau parašei apie traukinį... Na, tai tik forumas.

Visi mes jautrūs savo personom ir savo patirtim - sunku tai pripažint? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 22:54)
Rimtai? O ką kelis postus aukščiau parašei apie traukinį... Na, tai tik forumas.

Visi mes jautrūs savo personom ir savo patirtim - sunku tai pripažint? bigsmile.gif

čia tik tau sunku. Tau neįgalieji vos ne Dievai. Ne, kartok tai kaip maldą, tikrai ne. Jie visokie. Būna net labai piktnaudžiaujantys. Pvz. pavyzdys iš vienos namo pirmininkės gyvenimo. Viena neįgali susimoka už viską, ką reikia dėl bendro namo, visų gerbūvio, o kita piktybiškai ne, nori, kad už ją kiti dengtų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 22:53)
pati ir sukėlei. Tu gi jas ir tampei. Aš pasakiau nuomonę ir išėjau biggrin.gif Būtų viskas tuo pasibaigę biggrin.gif

Nemėtyk pėdų. Apie onkoligonius aš DAR tavo postų nesukėliau. Aš kalbu apie tą buvusią reakciją, kurioje pirmą kartą apskritai tavo niką įsidėmėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 22:57)
Nemėtyk pėdų. Apie onkoligonius aš DAR tavo postų nesukėliau. Aš kalbu apie tą buvusią reakciją, kurioje pirmą kartą apskritai tavo niką įsidėmėjau mirksiukas.gif

kam iš viso įdomūs tavo galvos baubai? ar kas tau rodosi? nemoki gyventi čia ir dabar? diskutuoti naujomis, įdomiomis temomis, eiti į priekį? esi tikra nuoboda. Keiskis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 22:56)
čia tik tau sunku. Tau neįgalieji vos ne Dievai. Ne, kartok tai kaip maldą, tikrai ne. Jie visokie. Būna net labai piktnaudžiaujantys. Pvz. pavyzdys iš vienos namo pirmininkės gyvenimo. Viena neįgali susimoka už viską, ką reikia dėl bendro namo, visų gerbūvio, o kita piktybiškai ne, nori, kad už ją kiti dengtų.

Tai kad visai ne Dievai - tik LR piliečiai, kuriems priklauso tokios pat teisės kaip ir tau. Nemaišyk kategorijų. Dėl tokio elgesio reikia pranešti - vienareikšmiškai. Ar pranešei?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 23:40)
Paaiškink.

Tiee visi dalykai, tai FORMA, turinio nematai...

Na pamastyk... Sakysi pas pacia ateitu vyras ir pradetu reikalauti kad su juo gyventum, o tu aiskiai pasakytum, kad nenori.
Jam isipareigojimu neturi, nieko bendro nera.
Jus risa tik jo reikalavimai ir pretenzijos.
Pradetumm musti ir reikalauti kad jis iseitu.
O jis neiseitu, pasakytu kad tave myli ir turi su juo buti, privalai...
Pamastyk? Kodel is neiseina? Turi savo busta... Turi pragyvenimo saltini.

Matai tik emocine forma, kuri atrodo baisi. As ta uzryskinu... ZMones kurie mato turini, mato kita paveiksla.
Del neigaliu irgi nesupratai, sureagavai i ta momenta, kai pasakiau, kad nedora reikalauti is zmoniu privilegiju, Jie moka mokescius, vadzia turi rupintis.

Sureagavai neadekvaciai.

Bet as specialiai taip rasau... Zmones ipranta galvot oo ne pasiduot emocinei rasymo nuotaikai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 23:00)
kam iš viso įdomūs tavo galvos baubai? ar kas tau rodosi? nemoki gyventi čia ir dabar? diskutuoti naujomis, įdomiomis temomis, eiti į priekį? esi tikra nuoboda. Keiskis smile.gif

Ar tikrai? biggrin.gif
Bet rimtai - infantiliškai tik čia ir dabar, nemoku. Profesija mano tokia: saugoti, atsiminti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 22:50)
atleisk, bet kadangi tu daug meluoji, tai tavo tokie rasymai apie kita nari, man visiskai nulio verti.
Vien jau tai, ka pati atsimenu ir skaiciau ka ji rase, tai jau is kart nesutampa, ji nesiskaipe niekad is jokiu ligoniu. mirksiukas.gif
Papildyta:

kur ta iziurejai?

melas,

melas
jis ir sako, kad geriau lai keikia, nei kokia uzuojauta reiskia... mirksiukas.gif

gi pats rašė - 0prieš kelias savaites, savo smurtą argumentuodamas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti