Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 21:43)
sakai cambala laimingai gyvena ir nieko jai neatsitiko? tik nutare cia nebebendrauti taip staiga?

TAIP. Ir ką? Aš irgi taip nutarsiu, kai matysiu, kad nebeverta. O jūs sakysit, kad mane Montevertės siųsta karma ištiko? Na, jūsų valia taip sakyti ir galvoti biggrin.gif Nenoriu segreguoti jūsų įsitikinimų, bet...
Atsakyti
tęsiant toliau nuo studentų. O kiek žmonių subalamutintų dėl tarpmiestinių autobusų. Kiek gąsdino, o dabar staiga jau leis važiuoti. O jei kas nepasidomėjo, neišgirdo ir po šiai dienai nervinasi? Ir čia sąžininga vyriausybė? parazituojanti, o ne sąžininga.
Ar ne geriau sąžiningai pasakyti, kad jei norite, kad nebeliktų karantino, viskas būtų atidaryta, tai reikia 70 proc. populiacijos suskiepyti. Darykit ką nori, kitaip nebus. Tai ne, visaip manipuliuoja, meluoja, gąsdina. Laiko žmones idiotais. Patys tokie!
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 21:42)
Slyskti melage lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:48)
TAIP. Ir ką? Aš irgi taip nutarsiu, kai matysiu, kad nebeverta. O jūs sakysit, kad mane Montevertės siųsta karma ištiko? Na, jūsų valia taip sakyti ir galvoti biggrin.gif Nenoriu segreguoti jūsų įsitikinimų, bet...

tu ne cambala ir taip cia retai pasirodai, seniau dar reciau... tai tau nelabai tinka.
prie ko cia Montevertes siusta, karma yra karma, tik mes patys ja uzsidirbam, ka darom, ta ir turim....
As nieko negalvoju, tik sakau, akd as bent nezinau, nei tu nezinai, kas ir kaip jai, keista ir tiek, kad taip staigai dingo. bet paskutiniu metu tikrai matesi, kad blogai moteriskei.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 21:49)
tęsiant toliau nuo studentų. O kiek žmonių subalamutintų dėl tarpmiestinių autobusų. Kiek gąsdino, o dabar staiga jau leis važiuoti. O jei kas nepasidomėjo, neišgirdo ir po šiai dienai nervinasi? Ir čia sąžininga vyriausybė? parazituojanti, o ne sąžininga.
Ar ne geriau sąžiningai pasakyti, kad jei norite, kad nebeliktų karantino, viskas būtų atidaryta, tai reikia 70 proc. populiacijos suskiepyti. Darykit ką nori, kitaip nebus. Tai ne, visaip manipuliuoja, meluoja, gąsdina. Laiko žmones idiotais. Patys tokie!

jo sakiau as jau seniai, kad tik meluoja ir gasidna, kad tik daugiau sussiskiepytu, ens nelabai turi teisiniu svertu tam, na bet zmoens labai ibauginti Lietuvoje.... liudna del ju, mama kai pripasakoja, tai graudu...
Papildyta:
sitas gerulis prajuokino
Po S.Skvernelio išmonės visos Lietuvos partijos galėtų vadintis gabalais iš Tautiškos Giesmės.
Vardan (tos) Lietuvos -- Sauliaus Skvernelio nauja chebra
Lietuva, Tėvyne mūsų -- Tėvynės sąjunga
Takais dorybės -- Krikščionių sajunga
Tegul dirba -- Darbo partija
Tegul meilė -- Laisvės partija
Tavo naudai -- Liberalų sąjūdis
Tu Žeme - Valstiečiai
Iš praeities -- Nacionalinis susivienijimas
Tegul saulė tamsumas prašalina -- atiduoti Socialdemokratams su referansu, kad Saulė -- tai V.Blinkevičiūtė paliubomu.
Lenkai krikščionys negauna nieko, nes himne nėra anei lenkų, anei Dievo.
Žmonių gėrybei -- užkonservuoti ir laukti. Gal kada pravers Gitanui Nausėdai kai Gerovės valstybė išsikvėps.
Šviesa ir Tiesa - lieka laisvai rinkoje konvertuojami ir mainomi simboliai.

Mikutavicius
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 22:49)

Tau gatveje buduliai pasakys saziningai, kad viska ka turi atims, visi pereis...
Prievartavimas yra nepriimtinas, saziningas ar ne. Jokio skirtumo.

Jie turetu pasakyt, kas jiems isake toki durna dalyka kaip 70 proc paskiepijimas... Kokia organizacija isake ir kuo santazuoja.
Tokio nori atvirumo?
Jei zinos, kad 40 proc nesiskiepys nors uzmusk, va tada ir baigsis nesamones, bent jau laikinai pereis ant kitu saliu, o jei nusileisi tai dulkins iki issitycios, koll nenoresi gyvent
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 21:42)
vat būtent. Visi mes čia įvairių patirčių turime, o kiek paštininkė iš to tyčiojasi. Gi nebuvo mūsų batuose! Kokia veidmainė

Detalizuok, gal net atsiprašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 22:05)

kodel kazkas tai turetu daryti, kad daugiau patyciu sulauktu? blink.gif
ziurek as parasiau seniai cia sunkia savo situacija su vyru, po siai dienai tyciojasi....kas nors nori cia dar kazka pasakotis? bigsmile.gif

beja, tu pati niekad nieko nedetalizuoji biggrin.gif
apsimeuoji ir dingsti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 rugsėjo 2021 - 21:11
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 22:10)
kodel kazkas tai turetu daryti, kad daugiau patyciu sulauktu?  blink.gif
ziurek as parasiau seniai cia sunkia savo situacija su vyru, po siai dienai tyciojasi....kas nors nori cia dar kazka pasakotis? bigsmile.gif

beja, tu pati niekad nieko nedetalizuoji  biggrin.gif
apsimeuoji ir dingsti  biggrin.gif

Kur ir kada aš dingstu apsimelavus? Detalizuok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 22:14)
Kur ir kada aš dingstu apsimelavus? Detalizuok bigsmile.gif

nu va siandein apsimelavai ir tuoj dingsi biggrin.gif senesniu atveju tikrai nedetalizuosiu, as failu nerasau is forumo, bet tikrai ne pirmas kartas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 22:10)
kodel kazkas tai turetu daryti, kad daugiau patyciu sulauktu?  blink.gif

beja, tu pati niekad nieko nedetalizuoji  biggrin.gif
apsimeuoji ir dingsti  biggrin.gif

sutinku, kad šis forumas tokiom atvirtom išpažintim nesaugus. Bet Montevertė tokių nerašė - net sporto temoj. Ten ji buvo faina, pasiutus mergiotė - na, jau poroj gyvenati, bet vis tiek. Kuri nebijojo viešai aprašyti savo kūno +-, kuri palaikė kitas Skaičiau ir galvojau: na, ši Montevertė man patinka. Viena, kas neramino: kraštutinumai. Ir kas atsitiko jai, pradėjus būti sveikuole, vadinti apkūnias "kiaulėmis", tyčiotis iš visų, net iš neįgalių vaikų tėvų, onkoligonių. Pažeidinėti KET ir rašyti, kad "vredna invalidė" tiesiog bjauraus charakterio, kad apie tai pranešė ir ji gavo baudą... Iš tos nusižudyti norėjusios merginos, bet likusios, kaip šiandien rašė, su viena koja... Ir vaidinančios, kad ji gali, turi teisę kalbėti apie kažkieno karmas... Taip gali kalbėti žmogus, kuris apie tai nežino absoliučiai nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 08 rugsėjo 2021 - 21:29
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 23:05)

Man patinka, kai mane keikia.
Smurtas pries moteris, vaiku issizadejimas, reikalavimai paklusti "duoti". Uztikrintos priemones, kurios veikia taip pat gerai kaip buliui raudonas skuduras. Buliai juda ten kur numatyta. Jei nejuda tai papurtai raudoa skudura ir veikia vel...Realus pazeidziami dalykai uzsimaskuoja ir nera suvokiami.

O kam? Issijuokimas, tai dar nieko... Uzuojauta kur kas blogiau...

O dabar jokiu tokiu problemu...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 08, 22:26)
Man patinka, kai mane keikia.
Smurtas pries moteris, vaiku issizadejimas, reikalavimai paklusti "duoti". Uztikrintos priemones, kurios veikia taip pat gerai kaip buliui raudonas skuduras. Buliai juda ten kur numatyta. Jei nejuda tai papurtai raudoa skudura ir veikia vel...Realus pazeidziami dalykai uzsimaskuoja ir nera suvokiami.

O kam? Issijuokimas, tai dar nieko... Uzuojauta kur kas blogiau...

O dabar jokiu tokiu problemu...

O tave keikiau dėl ko? Dėl to, kad Supermamoj (sąmoningai rašau visą forumo pavadinimą, nes toks įspūdis, kad pamiršai tu ir ne tik tu, kokioje viešoje erdvėje rašai) su pasimėgavimu rašei kaip mušei išsiskirti neorėjusią savo draugę (sceną sustiprindamas epizodu su kate, kurią į ežerą vis nusviesdi, o ji vis išplaukia), ar pirmą žmoną, kurią mušdamas gydei? Tai ne, už tai neatsiprašysiu. Tik paklausiu, už ką dabartinę žmoną muši? Nes netikiu, kad tam nesuradai rimtos, giliamintiškos (na, tos, kurios buka paštininkė nesuprastų) priežasties. Netikiu.

Tavo atvirą ir agresyvų fašistavimą prieš neįgalius žmones skaitė visi - nesikartosiu.

Bet atsiprašau, jei ko nesupratau. Paaiškink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 08 rugsėjo 2021 - 21:44