Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:02)
Ar įkelt citatą iš sporto temos kaip tu saldumynus mėgsti? Ne, ne apie virtą kiaušinį su cukrum ir pomidorą su cukrum, geresnių esi prirašius biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Dabar tik trumpai sakau: ne tau kalbėt mirksiukas.gif

ėjo laikas ir praėjo. O tu ar stovi vietoje? Aš gi ir mėsą valgiau. Tai ar badysi, kad vis dar valgau? biggrin.gif Keiti cambalą? Nebijai jos karmos? mirksiukas.gif
Ir kur parašyta, kad aš cukraligę turiu, kad man badai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 21:24)
tai  buvau teisi, tai skeikis pazeminti....  biggrin.gif
aha ir kokio pozoiurio i save ir bendravimo tu po to tikiesi, as tave pasiusiu, tu reksi, kad neigaliuosius skriaudziu? kazkosk menotoriiu matymas iskirtinai tavo fantazijos vaisius, as greiciau patieksiu, kad su psichika tau negerai...jei tu toliau ta tesi...

1. dar vis laukiu citatu, kur as izeidineju neigaliuoius del ju neigalumo? bigsmile.gif

2. dar neatsakei i universitetu klausima, kodle reikejo vasara gasdinti studentus, kad neileis be GP ir reiks brnagiu testu arba skeipu? juk sakei ten kazkokia mesa, o ne faktai...neprisipazinsi, kad klydai?

3. dar irgi laukiu konservatoriu darbu per buvima valdzioje visa laikotarpi del neigaliuju.... bigsmile.gif

Baik tu, žeminti: patarti... Ar ne tuo tu čia SM užsiiminėji. O kodėl kitiems negalima?

1. Pati pati pati... Jei labai nesiseks ir matysiu, kad stengiesi (duodu pora mėnesių) užvesiu ant kelio mirksiukas.gif O dabar kaip tam filme: "сама сама сама" - jei bent kiek sąžinės turi rolleyes.gif

2. Nežinau.

3. Aš irgi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:27)
1. Jo, tada sudėtinga su tavim. Pasufleruosiu: neįgalumas yra žmogaus patirtis. Tokia pati kaip ir visos kitos patirtys.

2. Nuo 2015 metų nenorėjau, o dabar panorau. Kur tavo logika? Ar apskritai supranti apie ką aš ir kodėl? BET TAU SAKAU: ne, nenoriu. Neįdomu būtų. Varyk toliau! biggrin.gif

tai zinoma patirtis doh.gif kaip ir daugelis kitu patirciu, mes nei vienas nesam buve kito batuose, as gi ne apie tai sneku, o apie tieisogine itaka, pvz jei zmogus nevaiksto, su juo nepabegiosi, cia bus itaka tiesiogine, o apie gyvenima su juo gali idomiai pasneketi, kiekvienas is savo puses patirciu.
Tik tu iskirit ta neigaluma, kaip sventa karve. Gyvenime niekam nera 100 pr gerai visa gyvenima, kazkur kazko netenki, kazkur kazka gauni. Skaudziu, sunkiu patirciu turim visi.

Tai kodel man aiskini, kad as izeidineju negaliuosius, kai rasau kazka negero butent tau konkreciai ir ne del tavo neigalumo, o del to, kad bjaurei elgiesi? As is vis nelabai suprantu, kaip butu galima izeisti del neigaluimo bendraujant anoniminiam forume?

bet kaip suprantu citatu ir nebus, kaip ir sakiau ateini apsmeizi ir dingsti, na tokia tavo slyskti natura matyt. unsure.gif galiu speti, kad gyvenime mazai turi draugu ar zmoniu, kurie tave megsta, su tokiu charakteriu...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 21:34)
ėjo laikas ir praėjo. O tu ar stovi vietoje? Aš gi ir mėsą valgiau. Tai ar badysi, kad vis dar valgau? biggrin.gif Keiti cambalą? Nebijai jos karmos? mirksiukas.gif 
Ir kur parašyta, kad aš cukraligę turiu, kad man badai? ax.gif

Dėl to ir badau, ką ne visi mėgstantys saldumynus turi cukraligę biggrin.gif

Iš kur žinai apie Cambalos karmą, apsišaukėle mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 21:24)
2. dar neatsakei i universitetu klausima, kodle reikejo vasara gasdinti studentus, kad neileis be GP ir reiks brnagiu testu arba skeipu? juk sakei ten kazkokia mesa, o ne faktai...neprisipazinsi, kad klydai?

ne tik vasarą. Ji meluoja. Arba nieko neraukia, o tik rėkauja garsiai. Ne vienas ir ne du studentai gavo jau nuo šio rugsėjo raštus, kad negalės studijuoti. GP arba pastovus testavimas. Jie teisininkų ieškosi. Įdomu kam, jei paštininkė būtų teisi? Jei ir nuėmė tuos reikalavimus, tai ne anksčiau nei vakar.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 21:36)
As is vis nelabai suprantu, kaip butu galima izeisti del neigaluimo bendraujant anoniminiam forume?

bet kaip suprantu citatu ir nebus, kaip ir sakiau ateini apsmeizi ir dingsti, na tokia tavo slyskti natura matyt. unsure.gif galiu speti, kad gyvenime mazai turi draugu ar zmoniu, kurie tave megsta, su tokiu charakteriu...

Rimtai nesupranti?

Kol kas nebus. Duodu šansą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:35)
Baik tu, žeminti: patarti... Ar ne tuo tu čia SM užsiiminėji. O kodėl kitiems negalima?

1. Pati pati pati... Jei labai nesiseks ir matysiu, kad stengiesi (duodu pora mėnesių) užvesiu ant kelio mirksiukas.gif O dabar kaip tam filme: "сама сама сама" - jei bent kiek sąžinės turi rolleyes.gif 

2. Nežinau.

3. Aš irgi bigsmile.gif

ne ne tuo, nieakm nieko nepartarineju, jei parasua patatimo forma, taigi buna sakrazmas, nepagauni? biggrin.gif neturiu ka veikti, kaip kazkam kazka patarineti lotuliukas.gif
zeminu, ka konkreciai ir citatom ar vel apsimeluosi?

Slyskti melage lotuliukas.gif

Tai ko aiskinai, kad melas, jei nieko nezinai?

Tai nejau geroji Simonyte su konservais visai nieko del neigaliuju nepadare per tiek metu valdzioje?? neiveino privaziavimo, lifto? Tai ko tu is Nidos kazkokiso destytojos reikalauji kazko, jei vyriausybes nieko nedaro? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 21:36)
tai zinoma patirtis doh.gif kaip ir daugelis kitu patirciu, mes nei vienas nesam buve kito batuose,

vat būtent. Visi mes čia įvairių patirčių turime, o kiek paštininkė iš to tyčiojasi. Gi nebuvo mūsų batuose! Kokia veidmainė
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:37)

na taip buna ir kitu ligu, nejau vsika cia vardinsi...

sakai cambala laimingai gyvena ir nieko jai neatsitiko? tik nutare cia nebebendrauti taip staiga?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:37)

tai aš apie tuos, kurie turi. Elementaru gi rolleyes.gif

paukštukas pakuždėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 21:39)
ne tik vasarą. Ji meluoja. Arba nieko neraukia, o tik rėkauja garsiai. Ne vienas ir ne du studentai gavo jau nuo šio rugsėjo raštus, kad negalės studijuoti. GP arba pastovus testavimas. Jie teisininkų ieškosi. Įdomu kam, jei paštininkė būtų teisi? Jei ir nuėmė tuos reikalavimus, tai ne anksčiau nei vakar.

Juk rašiau, kad nežinau. Bet įdomu, informuok. Nes tie STI paruoštukai - paskaitykit jų pabaigas...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:41)
Rimtai nesupranti?

Kol kas nebus. Duodu šansą bigsmile.gif

Rimtai.

tai, kad nereikia man tavo sansu, vartai uodega apsimelavusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 21:42)
vat būtent. Visi mes čia įvairių patirčių turime, o kiek paštininkė iš to tyčiojasi. Gi nebuvo mūsų batuose! Kokia veidmainė

Nuolat smeizia meluoja, iskreipia....matyt labai nelaiminga...
Kaip gerai atsiveria zmones paskutiniu metu, matyt laikmetis toks atidengimo...
Atsakyti