Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 20:52)
Niekad nebandei savo citatų pati susirast? Pradėk bigsmile.gif

kaip as galiu surasti kazka, kas neegzirtuoja? doh.gif as zinau ka sneku, man ieskot nereikia. Tu irodineji, kad as saipiausi is neigliu zmoniu del ju negalios, kas yra slykstus melas.
Tu jauciu nesuvoki, kad tu labiausiai is cia esanciu diskriminuoji neiglaius zmones ir darai is ju kazkokios pajuokos pbejktus, grynai, kaip lgbt daro su gejais, prasydama jiem iskirtinio bendravimo.
Kiek as pazystu neigaliu, jie kaip tik nori, kad su jais butu bendraujama, visikai neatsizvelgiant i negalia.

Tavo zinutes ta tema yra slykstus manipuliavimas, Kai tau norisi varai ant kitu meslo kruvas, o jei tau jau ka pasako, tai jau oi gulincio nemusa... as kaip ta meskute tau sakau, nemusiu, bet rykstele priplaksiu, nes man tu cia esi vienoda nare, kaip ir kitos, nei veinos nepazystu, net jei pazinociau, butu tas pats, negalia fizine nera indulgencija elgtis slyksciai, nebent turi psichine negalia, tada jau ziuresi ir bendrausiu kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 08, 18:30)
Cukrus pavojingas, kiek cukralige sergančių. Pyragą parduoti tik gimimo dienos proga, pateikus pasą. O tai ko čia dabar tie cukraliginiai iš mūsų pinigų gydomi?? Protingi žmonės nevalgo saldumynų, saugo save
Pratęskite sąrašą!

Ar įkelt citatą iš sporto temos kaip tu saldumynus mėgsti? Ne, ne apie virtą kiaušinį su cukrum ir pomidorą su cukrum, geresnių esi prirašius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dabar tik trumpai sakau: ne tau kalbėt mirksiukas.gif
Atsakyti

Na taip, apie alternatyvas čia neparašyta nieko, o ką sakė, kai paklausė? bigsmile.gif

kas ko klause? aiskiai juoda ant balto parasyta viskas, dabar tik pakeite i kitokius testus ir padare juos nemokamus iki spalio vidurio. O buvo tada reikalavimas skiepo arba testo ir uz ji paciam susimoketi, tai kiek tas studentas butu galejes moketi?
Papildyta:
Be abejo, kad nebus. Nes per ketverius metus tokių žmonių kaip tu, Idomucia, Motevertė metaliteto nepakeisi. Nors ir visą metinį valstybės biudžetą investuok biggrin.gif

Galima patikslinti kokio mentaliteto?

Tai ne apie patekima i patalpas buvo kalba? Tai bus jos visgi ar nebus? ka kinservatoriai su simonyte padare iki siol budamii valdzioje del neigaliuju?
Kodel tu nesikreipi i svao mylima valdzia, del pretenziju , ka cia mums isreiski?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:02)
Ar įkelt citatą iš sporto temos kaip tu saldumynus mėgsti? Ne, ne apie virtą kiaušinį su cukrum ir pomidorą su cukrum, geresnių esi prirašius biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Dabar tik trumpai sakau: ne tau kalbėt mirksiukas.gif

tai sakai zmogus per 20 metu negali keistis, suprasti savo klaidas, ir ju nebekartoti?
Ji itariu ir vegane nebuvo tada ar ne?
cia jus uzstirgusios laike, pries stalino...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 20:59)
kaip as galiu surasti kazka, kas neegzirtuoja? doh.gif as zinau ka sneku, man ieskot nereikia. Tu irodineji, kad as saipiausi is neigliu zmoniu del ju negalios, kas yra slykstus melas.
Tu jauciu nesuvoki, kad tu labiausiai is cia esanciu diskriminuoji neiglaius zmones ir darai is ju kazkokios pajuokos pbejktus, grynai, kaip lgbt daro su gejais, prasydama jiem iskirtinio bendravimo.
Kiek as pazystu neigaliu, jie kaip tik nori, kad su jais butu bendraujama, visikai neatsizvelgiant i negalia.

Tavo zinutes ta tema yra slykstus manipuliavimas, Kai tau norisi varai ant kitu meslo kruvas, o jei tau jau ka pasako, tai jau oi gulincio  nemusa... as kaip ta meskute tau sakau, nemusiu, bet rykstele priplaksiu, nes man tu cia esi vienoda nare, kaip ir kitos, nei veinos nepazystu, net jei pazinociau, butu tas pats, negalia fizine nera indulgencija elgtis slyksciai, nebent turi psichine negalia, tada jau ziuresi ir bendrausiu kitaip  mirksiukas.gif

Ne, netiesa. Apie mano negalią informaciją turi tik nuo pavasario - ta informacija tu net nepatikėjai. Pasitikrink, kiek ir kaip apie neįgalius žmones (ne apie mane) esi prirašius nuo 2015 metų mirksiukas.gif

O savo rykštelę sau ir pasilik. Ir banalius ale pedagoginius fintus. Ne tau mane auklėt. Mat man nuoširdžiai vienodai, ką tu čia mano atžvilgiu rašai, nes aš puikiai skiriu asmenį ir jo ypatybes. BET. Rašai ir ne tik man. Ir viesoj Supermamos erdvėj. Tik dėl to, vaike, aš tau ir sakau: ne, negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 08 rugsėjo 2021 - 20:11
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:06)
Ne, netiesa. Apie mano negalią informaciją turi tik nuo pavasario - ta informacija tu net nepatikėjai. Pasitikrink, kiek ir kaip apie neįgalius žmones (ne apie mane) esi prirašius nuo 2015 metų mirksiukas.gif

As sakau as zinau, ka rasau ir mastau, man nieko tikrintis nereikia, gyvenime nesu nei vieno neigaliojo izeidusi ir neturejau niekada tokiu intenciju.

Tu cia mane kazkuom kaltini tai ir argumentuok, nes kitaip tai tampa melu ir tiek.

O del taves man visai zinok dzin, kaip ir del kitu, nei tikiu nei netikiu, man paparsciausiai neaktualu, fizinis neigalumas visiskai niekaip neitakoja bendravimo siame forume.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 21:12)
O del taves man visai zinok dzin, kaip ir del kitu, nei tikiu nei netikiu, man paparsciausiai neaktualu, fizinis neigalumas visiskai niekaip neitakoja bendravimo siame forume.

Tikrai? O kodėl gali įtakoti religijos ar kitokių įsitikinimų ypatumai? Iš karto suklusti - beje, teisingai. Tataigis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:06)
O savo rykštelę sau ir pasilik. Ir banalius ale pedagoginius fintus. Ne tau mane auklėt. Mat man nuoširdžiai vienodai, ką tu čia mano atžvilgiu rašai, nes aš puikiai skiriu asmenį ir jo ypatybes. BET. Rašai ir ne tik man. Ir viesoj Supermamos erdvėj. Tik dėl to, vaike, aš tau ir sakau: ne, negalima.

oi visai nepagavai minties, neturiu tikslo kazka aukleti, si alegroija buvo tik apie tai, kad su tavim bendraujant jokiu nuolaidu nebus, net jei is tikro esi fiziskai neigali, kaip ir sakiau nebent psichiskai tada jau jo, tokiu tai su rykstele nemusu biggrin.gif

ka rasau ir kas negalima? blink.gif
kodel tu isizeidi, kai tave mociute vadina, kai tu kitus vaikais vadini, mano mamai 73, tau irgi panasiai ar cia toks kreipinys bandnat pazeminti pasnekova nu tipo vaikeli, ka tu cia sneki? paskui akis paputusi piktinsies, jei tau kazkas panasaus, ka parasys?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:15)
Tikrai? O kodėl gali įtakoti religijos ar kitokių įsitikinimų ypatumai? Iš karto suklusti - beje, teisingai. Tataigis mirksiukas.gif

bandau pagauti tavo minti bet sunkiai sekasi. na taip diskusijai iatkos turi musu pasauleziura religija ir t.t. kitaip nebutu diskusijos, nelabai suprantu, kaip neigalumas gali itakoti ir kodel turetu itakoti?

tu tikrai nori nuolaidu bendravime, del savo neigalumo, tipo tu kitus keiksi, o taves negalima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 21:15)
oi visai nepagavai minties, neturiu tikslo kazka aukleti, si alegroija buvo tik apie tai, kad su tavim bendraujant jokiu nuolaidu nebus, net jei is tikro esi fiziskai neigali, kaip ir sakiau nebent psichiskai tada jau jo, tokiu tai su rykstele nemusu  biggrin.gif

ka rasau ir kas negalima?  blink.gif
kodel tu isizeidi, kai tave mociute vadina, kai tu kitus vaikais vadini, mano mamai 73, tau irgi panasiai ar cia toks kreipinys bandnat pazeminti pasnekova nu tipo vaikeli, ka tu cia sneki? paskui akis paputusi piktinsies, jei tau kazkas panasaus, ka parasys?

Man 472, gi rašiau. Bet aš ne apie tavo metus, o apie brandą, ypač tada, kai vaidini mentore ten, kur nieko nerauki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 08 rugsėjo 2021 - 20:20
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:18)
Man 472, gi rašiau. Bet aš ne apie tavo metus, o apie brandą, ypač tada kai vaidini mentore ten, kur nieko nerauki mirksiukas.gif

tai buvau teisi, tai skeikis pazeminti.... biggrin.gif
aha ir kokio pozoiurio i save ir bendravimo tu po to tikiesi, as tave pasiusiu, tu reksi, kad neigaliuosius skriaudziu? kazkosk menotoriiu matymas iskirtinai tavo fantazijos vaisius, as greiciau patieksiu, kad su psichika tau negerai...jei tu toliau ta tesi...

1. dar vis laukiu citatu, kur as izeidineju neigaliuoius del ju neigalumo? bigsmile.gif

2. dar neatsakei i universitetu klausima, kodle reikejo vasara gasdinti studentus, kad neileis be GP ir reiks brnagiu testu arba skeipu? juk sakei ten kazkokia mesa, o ne faktai...neprisipazinsi, kad klydai?

3. dar irgi laukiu konservatoriu darbu per buvima valdzioje visa laikotarpi del neigaliuju.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 21:17)
1. bandau pagauti tavo minti bet sunkiai sekasi. na taip diskusijai iatkos turi musu pasauleziura religija ir t.t. kitaip nebutu diskusijos, nelabai suprantu, kaip neigalumas gali itakoti ir kodel turetu itakoti?

2. tu tikrai nori nuolaidu bendravime, del savo neigalumo, tipo tu kitus keiksi, o taves negalima? bigsmile.gif

1. Jo, tada sudėtinga su tavim. Pasufleruosiu: neįgalumas yra žmogaus patirtis. Tokia pati kaip ir visos kitos patirtys.

2. Nuo 2015 metų nenorėjau, o dabar panorau. Kur tavo logika? Ar apskritai supranti apie ką aš ir kodėl? BET TAU SAKAU: ne, nenoriu. Neįdomu būtų. Varyk toliau! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 08, 19:00)
Tau pasakys, kad žemė plokščia, ir tu pabandyk paneigti. Sėkmytės 4u.gif
vargšelė angel_sadangel.gif

pakilk virš jos ir pamatysi, kad ne plokščia. Paneigiau. Dabar tavo eilė. Įrodyk, kad žmonių tai jau nečipuos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 21:52)

Be abejo, kad nebus. Nes per ketverius metus tokių žmonių kaip tu, Idomucia, Motevertė metaliteto nepakeisi. Nors ir visą metinį valstybės biudžetą investuok biggrin.gif

Dar nesupratai, kad as nedirbu valstybes tarnyboje ir sprendimu nepriimineju.

Reikia ginti savo teises ir noreti realiu dalyku...

Reikalavimai privaciose smulkiose imonelese pritaikyti UZ KITU PINIGUS neigaliesiems yra visiska nesamone. Tai jau panashu i pleshima.
Kazkodel manes nedomina smulkios imones ar jos man draugiskos. Nes ju pilna.

Va kas kita yra stambesnes imones, kurios jau turi monopolija ir kur kas labiau susijusios su valstybe. Del zemes isigijimo nuomos salygu ir t.t. Va ten valstybe jau turi kelti ir kelia reikalavimus.
Viskas teisingai. Reikia rupintis pagrindiniais dalykais.

Toliau smulkiosios... daznai jos nuomojasi ar zeme ar patalpas is valstybes... ar is didesniu centru. Ten jau keliami reikalavimai. Valstybe kelia reikalavimus.

Sakysim UK, dirbi sau tai gali i neigalius nekreipt demesio. Bet taip daug neuzdirbsi. O jei dar apribosi zmoniu patekima tai dar maziau...
O va kai jau nuoma, ar darbas susijes su savivaldybe, tai turi pasirasyti daugybe isipareigojimu, arba pasakys - tavo firmos net nesvarstysim.

Biurokratus dusink, o jie pasirupins... Bnt kazkuo
Atsakyti