QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 13:45)
gali - distancyviai. O kas blogai?
Taigi ne apie tai sneka, o apie imones, kurios atleidineja darbuotojus ar grasina atleisti, arba issiusti nemokamu atostogu, jei nepasiskiepys.
O kiek studentam aiskino, kad neleis studijuoti nepasiskeipyjus? nezinau kuom ten baigesi, gal jau leidzia distanciniu studijuoti?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:45)
<p>nu tak nereikia teatre su bet kuo be apsaug7 dulkintis
</p>
tu nezinai, kad sifilis ne tik taip uzkreciamas?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 13:48)
Keisk darbą - daugelis neįgalių žmonių (pvz. po traumų) taip daro
Ir jums tai normalu
ne man nenormalu, tikiuosi jusu geroji valdzia atkreips i tai demesi galu gale ir milijardu ssvaistys ne utopiniai tvorai, o pvz irengs visur liftus ir priavziavimsu neigaliesiem, bent valstybinese imonese, gal but dotuos ir provatiem verslam.
Bet dziaugiousi is tikro, kad daug zmoniu ruosiasi iseiti is tokiu darbu, kurie grasina, nes ir taip grasius ten moka...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:49)
<p>o, turiu kopijuotoją )</p>
<p>Kas negali studijuoti? Kas negali dirbti ir jau nedirba?
</p>
Kaip tau cia dabar vardinti pavardem, darbovietem?
Tai sakai visiskai nera jokiu apribojimu zmonem, kurie nesiskiepyjo eiti i darba, studentam studijuoti?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 08, 13:52)
Idomu kas man butu Lietuvoje?
istumtu is parduotuves
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 13:52)
Gerai, einu dirbt, pliauškutės jūs, pliauškutės...
nmu tai kaip dabar taip ir neatsakysi api egeraja vyriausybe, tai ka jie daro neigaliuju klausimais, ypac vaiku, man labai idomu...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:54)
href='https://sam.lrv.lt/lt/naujienos/zmonems-su-negalia-isimtys-del-kaukiu-devejimo'>https://sam.lrv.lt/lt/naujienos/zmonems-su-negalia-isimtys-del-kaukiu-devejimo</a></p><p></p><p>prašau</p>
nu va matai, visgi galima ir be kaukes, tai parduotuves negautu baudu ar ne? Tai kam stumdyti moteri reikejo?
taip ir neatsakei, tau priimtina tai?
Esame ne kartą prašę visuomenės sąmoningumo, tolerancijos bei supratingumo dėl negalią turinčių žmonių. Deja, pastarųjų dienų viešoje erdvėje aprašytos istorijos, pavyzdžiui, kai viešajame transporte įžeidinėjami žmonės su negalia arba neįleidžiami į parduotuves, jei nedėti kaukės,ebeliktų vietos interpretacijoms, nes, panašu, kad žodinių prašymų neužte rodo, kad tolerancijos ir elementaraus žmogiškumo stinga. Tad priimtas sprendimas šias išimtis įforminti, sako ministras A. Veryga.
ka ir sakau...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 08, 13:56)
As siandien buvau nusprendus isversti visas spintas ir viska graziai perrusiyoti. Kazkaip netraukia mane sis darbas, kaip matai
as savaitagli tai padariau, surinkau maisa nenaudojamu rubu, bagazinei guli, reik nuvest i ladbaros parduotuve. Ilgai ruosiausi bet va paglaiau prisiruosiau