Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:42)
<p>Žinoma, pažeidinėja  įstatymus, parduotuvei bauda milžiniška per vištą be kaukės gali būti, ir jos iš parduotuvės negalima išlydėti smile.gif Jumyse akivaizdžiai kaunietiškos rausvos šlepetaitės ir nuaugę nagai gyvena biggrin.gif</p><p></p>

va va skundiku krastas, pardaveja apreks, arba pasuaginis, jei ne tai parduotuve iskus, inspektoriai nubaus, visi tokioje baimeje gyvena, graudu...

O kaip su zmonem, kurie negali kaukiu deveti?jokiu isimciu Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 12:50)

Idomu kas man butu Lietuvoje? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, einu dirbt, pliauškutės jūs, pliauškutės... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 13:43)
trūksta trūksta - ir tu geriausias to pavyzdys. Neįgalius žmones tvariais, žertvom vadini, apie visa kita tai jau ir nekalbu.

o tu rimtai manai, kad jei zmogus neigalus, jis tampa sventuoju? Jis negali buti nei tvarius, nei zertva? vien del to, kad neigalus? O jei neigalus padaro nusiklatima, gal irgi neteisiamas? bigsmile.gif

nu tai gal pakalbam apie ta kitka, kaip pas mane pasireiskia, nepagarba neigaliesiem, butent del ju neigalumo, o ne del charajkterio, veiksmu? bigsmile.gif

manai keikti galima tik sveikuosius?
Atsakyti

va va skundiku krastas, pardaveja apreks, arba pasuaginis, jei ne tai parduotuve iskus, inspektoriai nubaus, visi tokioje baimeje gyvena, graudu...

https://sam.lrv.lt/l...kaukiu-devejimo

prašau

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 12:48)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72869323" data-time="1631098053">
<div>
<p>Auksčiau klyno lygio nepasikeli</p>
</div>
</blockquote>
<p>a6, ai6ku, ne specas, bet...ar manai, kad sifiliu užsikrėsi oro lašeliniu būdu? prisilietus? ..... Gali neatsakinėti smile.gif Šachas ir matas smile.gif</p>

Rasyk lietuviskai, bo pati labai bistra cia taisineti kitu gramatines klaidas.

O man šlykstu stoveti prie zmogaus, kuris pūna nuo sifilio. Tu kada macius tikrą sifilitiką ar tik kalbi teoriškai...vėl...?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:45)
<p>Ligoniams, išskiriantiems TM, draudžiama savavališkai išeiti už stacionarinės ASPĮ ribų, vykti į namus lankyti artimųjų. Ligoniai ir juos stacionarinėse ASPĮ lankantys asmenys turi dėvėti medicinines kaukes. Ligonių, išskiriančių TM, lankymo stacionarinėje ASPĮ tvarką nustato stacionarinės ASPĮ vadovas. Stacionarinių ASPĮ, kuriose gydomi tuberkulioze sergantys ligoniai, išskiriantys TM, teritorija turi būti stebima.</p>
<p> </p>
<p>aaa, koks teisių pažeidinėjimas!!!!!! Baisu tiesiog smile.gif </p>

palauk, mes snekejom apie parduotuves, o ne gulejima ligoninej.
Kiek zinau ir bendrai gulint del daugelio ligu sugalvojes neisiesi is ligonines, cia gal biski siek tiek skirtinga situacija, nemanai?

Dar pirma ta diagnoze nustatyti reikai, kad pakliuti i ligonine, taigi kaip ribojami zmones i parduotuviu patekima sergantys uzkreciamom ligom?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 12:52)

As siandien buvau nusprendus isversti visas spintas ir viska graziai perrusiyoti. Kazkaip netraukia mane sis darbas, kaip matai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 13:45)
gali - distancyviai. O kas blogai? bigsmile.gif

Taigi ne apie tai sneka, o apie imones, kurios atleidineja darbuotojus ar grasina atleisti, arba issiusti nemokamu atostogu, jei nepasiskiepys.

O kiek studentam aiskino, kad neleis studijuoti nepasiskeipyjus? nezinau kuom ten baigesi, gal jau leidzia distanciniu studijuoti?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:45)
<p>nu tak nereikia teatre su bet kuo be apsaug7 dulkintis biggrin.gif </p>

tu nezinai, kad sifilis ne tik taip uzkreciamas?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 13:48)
Keisk darbą - daugelis neįgalių žmonių (pvz. po traumų) taip daro bigsmile.gif Ir jums tai normalu mirksiukas.gif

ne man nenormalu, tikiuosi jusu geroji valdzia atkreips i tai demesi galu gale ir milijardu ssvaistys ne utopiniai tvorai, o pvz irengs visur liftus ir priavziavimsu neigaliesiem, bent valstybinese imonese, gal but dotuos ir provatiem verslam.

Bet dziaugiousi is tikro, kad daug zmoniu ruosiasi iseiti is tokiu darbu, kurie grasina, nes ir taip grasius ten moka...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:49)
<p>o, turiu kopijuotoją )</p>
<p>Kas negali studijuoti? Kas negali dirbti ir jau nedirba? smile.gif</p>

Kaip tau cia dabar vardinti pavardem, darbovietem? bigsmile.gif
Tai sakai visiskai nera jokiu apribojimu zmonem, kurie nesiskiepyjo eiti i darba, studentam studijuoti?

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 08, 13:52)
Idomu kas man butu Lietuvoje?  biggrin.gif  biggrin.gif

istumtu is parduotuves unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 13:52)

nmu tai kaip dabar taip ir neatsakysi api egeraja vyriausybe, tai ka jie daro neigaliuju klausimais, ypac vaiku, man labai idomu... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:54)
href='https://sam.lrv.lt/lt/naujienos/zmonems-su-negalia-isimtys-del-kaukiu-devejimo'>https://sam.lrv.lt/lt/naujienos/zmonems-su-negalia-isimtys-del-kaukiu-devejimo</a></p><p></p><p>prašau</p>

nu va matai, visgi galima ir be kaukes, tai parduotuves negautu baudu ar ne? Tai kam stumdyti moteri reikejo?
taip ir neatsakei, tau priimtina tai?

Esame ne kartą prašę visuomenės sąmoningumo, tolerancijos bei supratingumo dėl negalią turinčių žmonių. Deja, pastarųjų dienų viešoje erdvėje aprašytos istorijos, pavyzdžiui, kai viešajame transporte įžeidinėjami žmonės su negalia arba neįleidžiami į parduotuves, jei nedėti kaukės,ebeliktų vietos interpretacijoms, nes, panašu, kad žodinių prašymų neužte rodo, kad tolerancijos ir elementaraus žmogiškumo stinga. Tad priimtas sprendimas šias išimtis įforminti“, – sako ministras A. Veryga.
ka ir sakau...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 08, 13:56)
As siandien buvau nusprendus isversti visas spintas ir viska graziai perrusiyoti. Kazkaip netraukia mane sis darbas, kaip matai  biggrin.gif  biggrin.gif

as savaitagli tai padariau, surinkau maisa nenaudojamu rubu, bagazinei guli, reik nuvest i ladbaros parduotuve. Ilgai ruosiausi bet va paglaiau prisiruosiau biggrin.gif
Atsakyti

Kai neturi ką pasakyti, sakyk...daug, mano ji....

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:53)
<p>Kai neturi ką pasakyti, sakyk...daug, mano ji....</p>

Kai neturi ką pasakyti, sakyk...daug, - mano ji.

Ne tokia gramatika turetu buti?
Atsakyti

gramatika? Skyryba :) Jei taip, kaip tu rašei, reiktų brūkšnio priekyje :)

Atsakyti