Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Nu ji cia apie Airija raso smile.gifbet man airiai patinka tuom, kad ant popieriaus pas juos vsikas grazu, tik realybeje ne taip lotuliukas.gifPaskaitau ir nustebu, ritmai tip otaip turetu buti? lotuliukas.gif

pvz as vaziuoju i ofisa kiek tik noriu, man visai nebutina, man tik patogu, kiti irgi jau seniai sugrize i ofisus.
Sportuoti tipo negalima, bet seniai visi sportuoja gymuose biggrin.gif
Restoranu vidu galima tik tipo paskiepytiem, tik niekas to netirkina ir t.t. bet daguma ir taip lauke sedi, orai grazus.

va tas man cia labai smagu tas airiu phizmas biggrin.gif

O Lietuvoje net pardavejos ir apsauginiai kazka ten vaizduoja, dirbk savo darba ir tiek, nematyk tu zmoniu be kaukiu ir tiek. Kiek esu cia be kaukes ejusi, na niekam neidomu. Siaip dazniausiai uzsidedu parduotuveje, bet nu buna pamirsti ir kiti pamirsta. Buna apsigraipo po kiek laiko, pamenu tokia mociute, oi sako kur mano ta kauke biggrin.gifniekas stumdytis nepuola.

tai ko ant Airės Vyriausybės nededi ? :D

Taip kad sėdėk ir neaiškink, kaip pas mus blogai, kai pas jus reikalavimai dar griežtesni :D Na, bet ...kokios tarybos, tokie ir žmonės :)

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 12:32)
O kam man tie Anglijos įstatymai - aš Lietuvoj gyvenu mirksiukas.gif

Cia jusu twiginiai, kad visur taip, kaip Lietuvoje. As jums sakau - ei...bobikės, nerai taip visur, kaip lietuvos kaimy. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 08, 13:33)
Mane apsauginis pastumtu, tai as ne i plaukus kibciau , o tiesiy taikymu i small court  jį paduociau. Nezino lietuviai kaip reikia atsikirsti smurtautojams.

Butent, bet Lieutvoje kaip dziungles, tai zmones ginasi, kaip ismano.

Man is vis cia drauge dirbanti rubu parduotuveje sake, jie nei nestabdo akivaizdiai vagianciu, nes neturi teise slysti i ju tases, sake jai menedzere, o jei paskui ts zmogus paduos i teisma u zkoki ten izeidima, sako pigiau nematyti.... biggrin.gif
O viena moteri girdejau, vagiancia maista, tai nusiunte i socialini skyriu , ten jai sutvarke pasalpas, na va cia toks poziuris i zmogu. Toli dar lietuviam manau iki to ir kazin is vis ar kada taip bus... na trukst aten zmoniskumo ir pagarbos zmoguil, labai truksta...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 13:34)
zinau labia gerai, ka rasau, niekuom nemanipuliuoju. Tu bandai tema nukreipti

Kaip nukreipt? Ką, neįgalūs žmonės tau ne žmonės??? Jie segreguojami visą gyvenimą. Ir apie juos politikuojantys advokatai nekalba. Kodėl? Nes rimtos politikos iš jų nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:17)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://keliauk.urm.lt/location/airija'>https://keliauk.urm.lt/location/airija</a></p><p>prašom smile.gif</p><p>įtarimas kyla, kad Lutukė ne Airėj sėdi, o čia, nes viena peizėja, o kitkas yra smile.gif arba...sėdi ištisai namie TV , žinių nežiūrėdama ir nežino nieko be savo darželio.... smile.gif </p>

Tikrai Tv neziuriu o varge, o kam? lotuliukas.gif
o gal galima konkreciai, ka as sakiau ir ko nera? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:17)
<p>tai vat, kad be namų ir darbo, mokyklos nieko nematai smile.gif</p>

O ka man reiktu matyti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 12:37)
Butent, bet Lieutvoje kaip dziungles, tai zmones ginasi, kaip ismano.

Man is vis cia drauge dirbanti rubu parduotuveje sake, jie nei nestabdo akivaizdiai vagianciu, nes neturi teise slysti i ju tases, sake jai menedzere, o jei paskui ts zmogus paduos i teisma u zkoki ten izeidima, sako pigiau nematyti.... biggrin.gif
O viena moteri girdejau, vagiancia maista, tai nusiunte i socialini skyriu , ten jai sutvarke pasalpas, na va cia toks poziuris i zmogu. Toli dar lietuviam manau iki to ir kazin is vis ar kada taip bus... na trukst aten zmoniskumo ir pagarbos zmoguil, labai truksta...

Tame ir problema, kad lietuviai dar vis gudziuose laikuose gyvena. Neapsiskaitę, nezino istatymu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:23)
prie ko čia tu biggrin.gif duok Lutukei pasireikšt smile.gif Kaip pas juos nieko panašaus nėra ir kaip ten nuostabu, o čia-nenuostabu biggrin.gif Kai faktai kalba</p>

Tu lygini teorini nepatekima i restorano vidu su negalejimu dirbti, studijuoti? blink.gif
rimtai?

tai vis dar laukiu, kaip ribojami iki siol tuberkulioze ar kitom ligom uzkreciamom sergantys? bigsmile.gif
ar cia jau covidas baisiausia pasaulio liga patapus?
Atsakyti

Žinoma, pažeidinėja  įstatymus, parduotuvei bauda milžiniška per vištą be kaukės gali būti, ir jos iš parduotuvės negalima išlydėti :) Jumyse akivaizdžiai kaunietiškos rausvos šlepetaitės ir nuaugę nagai gyvena :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 13:25)
vėl apie Airę rašai? nu supratom jau, supratom, kaip ten blogai. laikykis.</p>

kas blogai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 13:37)
na trukst aten zmoniskumo ir pagarbos zmoguil, labai truksta...

trūksta trūksta - ir tu geriausias to pavyzdys. Neįgalius žmones tvariais, žertvom vadini, apie visa kita tai jau ir nekalbu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 13:32)
O kam man tie Anglijos įstatymai - aš Lietuvoj gyvenu mirksiukas.gif

kad palyginti, kokios pas jus nesmaones daromos, del tos pacios ligos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha..kaip cia reikalai vyksta su tuberkuliozin8nkais, sifilistais ir kitais susirgimais nelabai gerais? Nes, pvz s , as nenoreciau teatre sedeti salia sifilisto.
Atsakyti