Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 13:12)
Oi, apsiverkit su Nida priešaky. Kur ta Nida buvo, kai neįgalūs žmonės, ypač vežimais judantys, į VU centrinius rūmus, bibliotekas, tą patį filologijos, filosofijos fakultetą per laiptus patekt negalėjo ir negali. Ko nerėkė apie segregaciją? Primenu, negalia - ne liga. Darbas? Taip, dažniausiai neįgaliems - distancyvus. Visą gyvenimą, o ne tik per pandemiją.

Ir kas bus? Kiek ten jūsų bus?

Nelabai suprantu, kodel tu man tai rasai?

Nera istatymo, kad neigalieji negali eiti i darbus, ar buvo?

O kad nera jiem salygu kazkur patekti, tai gal reiktu kreiptis pirmiausiai i tu darbovieciu vadovus, paskui i valdzia? nemanai? Jei valstybine istaiga, itariu tam reikia finansavimo. Ar Nida turejo liftus irengti? blink.gif taigi turit tokai nuostabia valdzia dabar , ko nesikreipiat? bigsmile.gif

Nida, kiek zinau dau kovojo seniai del lgbt zmoniu teisiu, kai ju tikrai truko, dabar jau ju pakankamai.
Na nemanau, kad zmogus gali viska aprepti, dazniausiai viena sritis pasirenkama.
sakai, jei nekovoji visur uz visu teises, tai negali niekad uz nieko pakovoti? bigsmile.gif

Pas mus va siandien atejau i ofisa idetos naujos durys, su kortele ir seniau atsirakindavo, bet dabar ir atsidaro pacios, kaip suprantu neigaliesiem. Imkit pvz mirksiukas.gif
Kai zmones gerbiami salyje, tai attininkami ir veiksmai, Lietuoje jokie zmones negerbiami, is cia ir bedos. Lietuvoje kas stipresnis, kas naglesnis, kas pirmesnis, kas kitam perlips galvas....deja... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 rugsėjo 2021 - 12:23

Tai dabar pati matai, kaip uzsienis ziuri I Lietuvą. Dar labiau prisicirkinti jau turbut negalima, kaip prisicirkino Lietuva pasaulio akyse.
Papildyta:
Kaimo glušpetre, as gi rasiau 'nezinau kaip Airijoje, bet Anglijoje...'

Alio, garaž? Tegul diedas tau paiesko kokios parduotuves smegenams nusipirkti. Nu jeibogu.

prie ko čia tu :D duok Lutukei pasireikšt :) Kaip pas juos nieko panašaus nėra ir kaip ten nuostabu, o čia-nenuostabu :D Kai faktai kalba

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 12:22)
<p>Lutukei bus naujiena, kad Airės reikalavimai ir kitiems pasiekiami biggrin.gif </p><p></p>

Ko tu jai taip pavydi? Ko?
Man rodos to, jog vyras ją taip myli, kad net galejo pasikeisti del jos.
Atsakyti

Pas mus va siandien atejau i ofisa idetos naujos durys, su kortele ir seniau atsirakindavo, bet dabar ir atsidaro pacios, kaip suprantu neigaliesiem. Imkit pvz mirksiukas.gif
Kai zmones gerbiami salyje, tai attininkami ir veiksmai, Lietuoje jokie zmones negerbiami, is cia ir bedos. Lietuvoje kas stipresnis, kas naglesnis, kas pirmesnis, kas kitam perlips galvas....deja... unsure.gif

vėl apie Airę rašai? nu supratom jau, supratom, kaip ten blogai. laikykis.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 12:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72869288" data-time="1631096472"><div><p>Tai dabar pati matai, kaip uzsienis ziuri I Lietuvą. Dar labiau prisicirkinti jau turbut negalima, kaip prisicirkino Lietuva pasaulio akyse.
Papildyta:
Kaimo glušpetre, as gi rasiau 'nezinau kaip Airijoje, bet Anglijoje...'

Alio, garaž? Tegul diedas tau paiesko kokios parduotuves smegenams nusipirkti. Nu jeibogu.</p></div></blockquote><p>prie ko čia tu biggrin.gif duok Lutukei pasireikšt smile.gif Kaip pas juos nieko panašaus nėra ir kaip ten nuostabu, o čia-nenuostabu biggrin.gif Kai faktai kalba</p>

Gal tu, berazume, man mamkose aiskinsi kur kada ir ką rašyti? Pas tave dar tiek pypyska neuzaugo, kad man vadovautum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 13:23)

Todėl kad tu nežinai, apie ką rašai. Manipuliuoji sąvokom, kaip ir visa tavo palaikoma antivalstybinė šutvė.

Kartoju: segregacija gali būti teisinė ir faktinė.
Atsakyti
Bet taip kazkaip tilo ir nutilo kalbos apie tuberkuliozininkus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 08, 13:15)
Is kokio saltinio tu tai trauki, kaimiete?  biggrin.gif  biggrin.gif

Eik i vyriausybini puslapi, jei nori tiesa suzinoti  biggrin.gif
Ir ne Lietuvos puslapi, o tos šalies, apie kuria rasai  rolleyes.gif

Nu ji cia apie Airija raso smile.gif bet man airiai patinka tuom, kad ant popieriaus pas juos vsikas grazu, tik realybeje ne taip lotuliukas.gif Paskaitau ir nustebu, ritmai tip otaip turetu buti? lotuliukas.gif

pvz as vaziuoju i ofisa kiek tik noriu, man visai nebutina, man tik patogu, kiti irgi jau seniai sugrize i ofisus.
Sportuoti tipo negalima, bet seniai visi sportuoja gymuose biggrin.gif
Restoranu vidu galima tik tipo paskiepytiem, tik niekas to netirkina ir t.t. bet daguma ir taip lauke sedi, orai grazus.

va tas man cia labai smagu tas airiu phizmas biggrin.gif

O Lietuvoje net pardavejos ir apsauginiai kazka ten vaizduoja, dirbk savo darba ir tiek, nematyk tu zmoniu be kaukiu ir tiek. Kiek esu cia be kaukes ejusi, na niekam neidomu. Siaip dazniausiai uzsidedu parduotuveje, bet nu buna pamirsti ir kiti pamirsta. Buna apsigraipo po kiek laiko, pamenu tokia mociute, oi sako kur mano ta kauke biggrin.gif niekas stumdytis nepuola.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 12:27)
Todėl kad tu nežinai, apie ką rašai. Manipuliuoji sąvokom, kaip ir visa tavo palaikoma antivalstybinė šutvė.

O as labai gerai zinau qpie ka rasau. Jus su manimi pasigalinekite apie Anglijos istatymus, susijusius su covid.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 08, 13:31)
O as labai gerai zinau qpie  ka rasau. Jus su manimi pasigalinekite apie Anglijos istatymus, susijusius su covid.

O kam man tie Anglijos įstatymai - aš Lietuvoj gyvenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 08, 12:29)
Nu ji cia apie Airija raso smile.gif bet man airiai patinka tuom, kad ant popieriaus pas juos vsikas grazu, tik realybeje ne taip lotuliukas.gif Paskaitau ir nustebu, ritmai tip otaip turetu buti? lotuliukas.gif

pvz as vaziuoju i ofisa kiek tik noriu, man visai nebutina, man tik patogu, kiti irgi jau seniai sugrize i ofisus.
Sportuoti tipo negalima, bet seniai visi sportuoja gymuose  biggrin.gif
Restoranu vidu galima tik tipo paskiepytiem, tik niekas to netirkina  ir t.t. bet daguma ir taip lauke sedi, orai grazus.

va tas man cia labai smagu tas airiu phizmas  biggrin.gif 

O Lietuvoje net pardavejos ir apsauginiai kazka ten vaizduoja, dirbk savo darba ir tiek, nematyk tu zmoniu be kaukiu ir tiek. Kiek esu cia be kaukes ejusi, na niekam neidomu. Siaip dazniausiai uzsidedu parduotuveje, bet nu buna pamirsti ir kiti pamirsta. Buna apsigraipo po kiek laiko, pamenu tokia mociute, oi sako kur mano ta kauke  biggrin.gif niekas stumdytis nepuola.

Mane apsauginis pastumtu, tai as ne i plaukus kibciau , o tiesiy taikymu i small court jį paduociau. Nezino lietuviai kaip reikia atsikirsti smurtautojams. Apsauginis neturi tokiu paciu igaliojimu, kaip policininkas. Stumdyti moters/vyro jis neturejo jokios twises. Dabar gera advokata tai moteriai, tai tam besistumdanciam apsauginiai administracine bauda ikaltu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugsėjo 2021 - 12:38
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 08, 13:27)

zinau labia gerai, ka rasau, niekuom nemanipuliuoju. Tu bandai tema nukreipti

Siuo atveju nesiskiepyje zmones segreguojami ir teisiskai ir faktiskai ar ne?
Paklausk teisinku kalbu, neklausei?

Tu neatsakai, ar teisiskai uzdraustaneigaliems dirbti, ar valstybe nefinansuoja ju geresnio patekimo i valstybines istaigas?
Kokie planai sios valdzios ispresti neigaliuju probelmas? bigsmile.gif
Kaip sprendzia neigaliu, su sutrikimas vaiku integracija mokyklose? Kokia parama numatoma seimom, auginanciom vaikus su negalia?
Atsakyti