Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 07, 21:32)
Jei matet filma tarnybinis romanas, tai ten paaiskinta kaip turi atrodyti tikra buhalteriu virshininke.
Nematau skirtumo

maciau, tu rimtai ta dailia moteri lygini su Simonye? blink.gif Tu gal Simonyte seniai matei? seniau ji tikrai taip neatrode. Tikrai nezinotum, kas cia manytum kad moteris? As tai manyciua, akd vyras su moteriskais rubais... unsure.gif

https://www.youtube....tm1CcIyi3o&t=1s

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 rugsėjo 2021 - 20:40
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 07, 22:37)

Pas mane tai balsas lilijavas, Moontė sakė... lady.gif  lady.gif

MB balsas labai malonus, tik pasakas vaikams skaityt...

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 07, 21:35)
Vyrai, kurie nusipjove pričindalus ir isistatę putkas  biggrin.gif

unsure.gif kaip ziauru biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 07, 21:37)
Pas mane tai balsas lilijavas, Moontė sakė... lady.gif  lady.gif

neisivaizduoju, ka tai reiskia, normalus man pasirode tavo balsas, bet pasiziurejau tavo foto Fb, esi tikrai grazi moteris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 07, 22:42)
unsure.gif kaip ziauru  biggrin.gif

Ten podruzkiu forume, pasipasakodavo apie patirti.
Prisimenu viena sake, kad ten i putka per operacija kazkokiu tamponu prigruda ant zilkos, o jau kai reikia po kazkiek dienu tvarkyt, tai traukia... Sake toks jausmas, kaip zarnas po biski is pilvo trauktu, scena lyg aprasytas Dantes pragare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 07 rugsėjo 2021 - 20:44
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 07, 21:44)
Ten podruzkiu forume, pasipasakodavo apie patirti.
Prisimenu viena sake, kad ten i putka per operacija kazkokiu tamponu prigruda ant zilkos, o jau kai reikia po kazkiek dienu tvarkyt, tai traukia... Sake toks jausmas, kaip zarnas po biski is pilvo trauktu, scena lyg aprasytas Dantes pragare

unsure.gif brr man visada baisios bet kokios chirurgines operacijos....
Atsakyti

tai, kai as taip parasiau gi buvo pasibaiseta, kaip as taip dristu saipytis is Simonytes...
Nu bet i moteri ji tikrai mazai panasi, gal kokei hromonu sutrikimai, jei negeria hormonu, del lyties keitimo...nes nu net balasas ir tas nemoteriskas visai...
ir tai nera kazkosk dergimasis is isvaizdos, ar sakymas kad ji negrazi, paprasciausiai nu nemoteris man ji atrodo ir tiek...Nu vat jai be probelmu sakyciau Simoniau.
Idomucia gal ka pakomentuotu, jis specas tos srities..

o man ji net labai simpatiška moteris. didesnė moteris už visas nusipenėjusias kiaulaites, kurių gyvenimo tikslas-po darbo pagulėt ant sofkutės ir verkti,mkaip viskas blogai.

Atsakyti

Apskritai, kaip apgailėtina vertinti moters vaidmenį ir gyvenimą tik pagal tai, kaip...ji atrodo tame darbe. wtf? Ar vyrus irgi taip vertini? Ko vertas tavo gyvenimas, jei save priimi tik pagal išorę?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 09:42)
<p>Apskritai, kaip apgailėtina vertinti moters vaidmenį ir gyvenimą tik pagal tai, kaip...ji atrodo tame darbe. wtf? Ar vyrus irgi taip vertini? Ko vertas tavo gyvenimas, jei save priimi tik pagal išorę?</p>

Cia labai sunkus klausimas.

Darbine kumele vertinama pagal darbo nashuma,
O moteris turetu buti grazhi. Visai kitaip jauchiasi. Jus gi pacios zhinote...
Pachalinimas darbe cia jau vyru sritis.

Na jei esi negrazi ar dar pasitaiko ir putes neturi, ar ji neveikia, tada aisku, eini ir pachalini, oo kas belieka.

ZInau podruzke, tai susitvarke isvaizda, persikele i kita Ukrainos krasta ir vyras islaiko... Nieko nezino apie jos praeiti
Atsakyti

Cia labai sunkus klausimas.

Darbine kumele vertinama pagal darbo nashuma,
O moteris turetu buti grazhi. Visai kitaip jauchiasi. Jus gi pacios zhinote...
Pachalinimas darbe cia jau vyru sritis.

Na jei esi negrazi ar dar pasitaiko ir putes neturi, ar ji neveikia, tada aisku, eini ir pachalini, oo kas belieka.

ZInau podruzke, tai susitvarke isvaizda, persikele i kita Ukrainos krasta ir vyras islaiko... Nieko nezino apie jos praeiti

kas nusprendė, kad to gana? :) 

Plius va Lutukei diedas kažkoks guru gražus, o visos, kurios jį matė, kratosi, koks baisus. Skonis toks jau dalykas...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 08, 09:23)
o man ji net labai simpatiška moteris. didesnė moteris už visas nusipenėjusias kiaulaites, kurių gyvenimo tikslas-po darbo pagulėt ant sofkutės ir verkti,mkaip viskas blogai.</p>

Man irgi, ir kuo toliau tuo simpatiškesnė darosi. Kažin kiek jos amžiaus moterų atrodo geriau, nei nutukus, nei apsileidus, tvarkinga moteris politikė. O tuo labiau protinga, išprususi, vidinis grožis irgi spinduliuoja. Net nežinau ar jums kas nors kada nors buvo geriau nei ji. Na rimtai, kas LT geriausia politikė moteris visom prasmėm. Kas pateiks geresnį kandidatą, lai meta į mane akmenį.

Grįžtant prie empatijos. Gustuko picerija pasidalino labai "jautriu" įrašu, visai antivakseriai dabar tampo, dėl rugsėjo 10 dienos mitingo. Tai gal reikia būti empatiškiems tiems kurie nesiskieoija ir taip smarkiai skriaudžiami (baisiau nei neįgalieji blink.gif ). Ar jie nekalti dėl to, kad smarkiai sirgs, gulės ligoninėj, jų gydymui išleidžiami tūkstančiai. Pagailėkim vargšiukų nuskriaustųjų, kurie negalės nueiti nusipirkti picos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 08, 10:18)
Tai gal reikia būti empatiškiems tiems kurie nesiskieoija ir taip smarkiai skriaudžiami (baisiau nei neįgalieji  blink.gif ). Ar jie nekalti dėl to, kad smarkiai sirgs, gulės ligoninėj, jų gydymui išleidžiami tūkstančiai.

Gal jau baig tuos kliedesius apie kazkokias mirtis. Kazkiek zmoniu mirsta pastoviai ir virusas kazkiek numarins. Tai nereiskia, kad reikia kreiptii demesio i issigimeliu gaujos gasdinima.
Tau jau konkreciai isplove smegenis, negali net pasiskaiciuoti kokia tikimybe. Gal daugiau tikimybes, kad pajaus koks banditas ar zusi avarijoje.

O gydytoju suinteresuotumas nieko nedirbti ir imti pinigus taip pat gerai zinomas.

Jokio gydymo netaiko, duoda deguonies ir zinom kiek tie aparatai kainuoja... Galetu namuose isnuomot
Atsakyti

pvz Širinskienė-va ji man baisi. Bet net tokiu atveju-negi ji turi nebūti politike, jei yra nemoteriška ir negraži? Ne, Svarbu, kas galvoje.

Atsakyti