QUOTE(Ašaka @ 2017 01 02, 12:48)
Budulių visus yra, ne tik Lietuvoje, bet ar tuo vertėtų džiaugtis?
Kur aš džiaugiuosi? Neprimeskite man savo minčių.
Tai baisu, kad lenkams tenka protestuoti ir negali ramiai gyventi savo šalyje laisvai, nebijodami teroro aktų.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2017 01 02, 12:52)
na jau
skirtingi papročiai
kebabynų ant kiekvieno kampo todėl ,kad jau tradicinis mūsų patiekalas darosi. Bent jau man tai labai patinka
o rimtai tai visi žmonės turi vienodai bendrus principus: šeima, namai, darbas, idėjų laisvė. Iš kokio pasaulio kampelio bepaimsi žmogų, visi gyvena tuo pačiu.
Labai paviršutiniškai į viską žiūrite, juk problema ne valgiuose. 'Kebabų princai' rašiau ironiškai, pagal tą jų barą/užeiginę. Norint įvesti pas save įvairių valgių ar kokių kvepalų, smilkalų, tai nebūtina prisileisti pas save svetimšalių, užteks nupirkti receptūras ar siųstis prekes paštu, po to čia pardavinėti supažindinimui su kitomis kultūromis.
Jie neturi vienodai bendrų principų. Pirma, jų žmonos praktiškai nedirba, o tai Europoje neprimta. Bent kad vaikų tiek jie negimdytų, gal tada išsilaikytų vyrai savo šeimas. Pas mus juk nafta neteka. Ne ten jie bėga...
Namai taip, visi nori didelių, gražių namų, bet tam reikia dirbti, arti arba loteriją laimėti. Kiek iš jų darboholikai įskaitant jų moteris kaip mes, europiečiai?
Darbas - neklausote interviu, kas antras pas juos dirbti nenori. Mūsiškiai gi ganėtinai darbštūs, karjeristai, net vaikų mažiau gimdo dėl karjeros.
Idėjų laisvė - a jo
Alachas pasakė - vykdau
Boba - ne žmogus, sėdėk apmūturiuota.
Kol jie nepasikeis pagal mus, čia atbėgę, tol karas bus.