Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Tu galvoji, aš neturiu nei draugų nei giminaičių gyvenančių užsieny?
Tarp kitko, pusė jų jau grįžo, užsidirbo pradinį kaitalą verslams, namams ir kuo puikiausiai Lietuvoj gyvena. Bet čia pagrinde jaunesni, grįžta kai vaikai į mokyklą pradeda eiti. Arba vyresni, kurie jau pensijas užsidirbo. Mano geriausia draugė irgi tikrai grįš, kai stažą užsidirbs, dabar buvo po kurio laiko LT, sako, nesuprantu, ko tie žmonės skundžiasi.

Oj. :) Pagyvenus uzsienyje, patirtis kitokiu taisykliu, normu, bendravimo, poziurio negriztamai pakeicia. Tikrai nepalyginsi su paklausimu kalbu apie gyvenima uzsienyje.

Jau vien cia forume akivaizdziai matosi. Tos, kurios nebuvote isvaziave, nesuprantate daznai apie ka as, labai keistu ideju turite apie gyvenima uzsienyje. Ir neisaiskinsi siaip. Turi patirti. :)

Pagyventum kitur, tikrai kitaip vertintum dalykus, kurie tau dabar normalus. As nesakau, kad tau viskas, kas LT, blogai butu. Kai kas geriau, kai kas blogiau, o kai kas tiesiog kitoniskai. :)

Atsakyti

Kai susikuri gyvenimą ten, tai ten ir atrodo gerai. o kai susikuri čia-nė pagalvot negali apie gyvenimą svetur :) Aš iš LT išvažiuočiau nebent karas ar badas visiškas būtų...tfu tfu.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 07, 15:03)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72868977" data-time="1631019661">
<div>
<p>Cia jau ne musų kaltė, kad bezpridanyca buvai.</p>
</div>
</blockquote>
<p>o kas gi kaltina? Čia tau baisiai įdomu tai minėti smile.gif</p>

Neeee...man cia tai nulis sveiku, as tik tave is sportinio intereso truputėlı nusodinu, kai cia pradedi vaidinti vos ne aristokratę biggrin.gif
Atsakyti

Neeee...man cia tai nulis sveiku, as tik tave is sportinio intereso truputėlı nusodinu, kai cia pradedi vaidinti vos ne aristokratę biggrin.gif

a, tai tau prastai tada sekasi :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 07, 15:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72868983" data-time="1631020283"><div><p>Neeee...man cia tai nulis sveiku, as tik tave is sportinio intereso truputėlı nusodinu, kai cia pradedi vaidinti vos ne aristokratę vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>a, tai tau prastai tada sekasi smile.gif </p>

Sekasi, nesekasi - visiskai be jokios reikšmės. As tik primenu is kur tavo šaknys biggrin.gif

Бесприданница ты наша biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 rugsėjo 2021 - 15:15

Kai susikuri gyvenimą ten, tai ten ir atrodo gerai. o kai susikuri čia-nė pagalvot negali apie gyvenimą svetur :) Aš iš LT išvažiuočiau nebent karas ar badas visiškas būtų...tfu tfu.

Lanksciam, protingam zmogui daugiau maziau gerai bus visur. Visur rasi kuo dziaugtis, ant ko paburbet. Vienur jura, kitur kalnai, vienur seima, kitur labai idomus tautu katilas aplink ir t.t.

Niekas ir nesako, kad reikia kazkur vaziuot. Man tik labai idomu kaip isivaizduojama, jog is kazkokiu giminaiciu subjektyviu pasakojimu supranti daug apie gyvenima kitoje salyje. Nu c'mon, keliu metu reikia. :)

Atsakyti

Sekasi, nesekasi - visiskai be jokios reikšmės. As tik primenu is kur tavo šaknys biggrin.gif

Бесприданница ты наша biggrin.gif

Kur kur, puikioj mylinčioj šeimoj :) O tave senmergę vedė tik dėl to, kad tėvukai butą įsūdė? :) Būtų liūdna.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 07, 15:16)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72868985" data-time="1631020432">
<div>
<p>Sekasi, nesekasi - visiskai be jokios reikšmės. As tik primenu is kur tavo šaknys vartotojo įkelta nuotrauka
Бесприданница ты наша vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kur kur, puikioj mylinčioj šeimoj smile.gif O tave senmergę vedė tik dėl to, kad tėvukai butą įsūdė? smile.gif Būtų liūdna.</p>

biggrin.gif biggrin.gif
Бесприданница ты наша
Atsakyti

Lanksciam, protingam zmogui daugiau maziau gerai bus visur. Visur rasi kuo dziaugtis, ant ko paburbet. Vienur jura, kitur kalnai, vienur seima, kitur labai idomus tautu katilas aplink ir t.t.

Niekas ir nesako, kad reikia kazkur vaziuot. Man tik labai idomu kaip isivaizduojama, jog is kazkokiu giminaiciu subjektyviu pasakojimu supranti daug apie gyvenima kitoje salyje. Nu c'mon, keliu metu reikia. :)

Lankstumas svarbu, bet tai dar ne viskas. Kai turi šeimą, būk lankstus kiek nori, galvosi ne tik apie save :)

Mano giminaitė nuo 13 metų užsieniuose gyvena, suaugus jau, gyvenusi įvairiose šalyse. Vienos patiko, kitos-ne, nusės ten, kur šeimą sukurs :)

Atsakyti

Lankstumas svarbu, bet tai dar ne viskas. Kai turi šeimą, būk lankstus kiek nori, galvosi ne tik apie save :)

Mano giminaitė nuo 13 metų užsieniuose gyvena, suaugus jau, gyvenusi įvairiose šalyse. Vienos patiko, kitos-ne, nusės ten, kur šeimą sukurs

Juk ne apie tai kalba.

Atsakyti
Ar Montekrista kada nors suprato qpie ka tema?
Atsakyti

Juk ne apie tai kalba.

na, matai, yra čia žmonių, kurie apie tautas ir šeimų santykius ŽINO iš turkiškų serialų arba google žemėlapių... Tai iš giminaičių pasakojimų susidaryti įspūdį-dar ne pats liūdniausias variantas...

Atsakyti