Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

tai nupirkt nupirko, kas nori tai ir toliau gi skiepyjasi ir skiepysis, tame bedos nematau,kaip nuo gripo kiti skiepyjasi kas met. Svarbu jokiu kalbu apie prievarta, atmete privaloma mokytoju skiepyjimasi ir net pagreitino grizima i ofisus. Airiai aplamai tokie man paitnka, pas juos daznai taisykle slabai graziai surasomos buna, tik relaybeje mzones ima ir nesilaiko, jei tai jiem nepatinka biggrin.gif

pvz buvo diskusiju del GP, tai sako vienas zurnalistas, nu kaip verslam tai sutikrinti, tai, sako, turetu samdyti papildomsu zmones ten, o jei i festivalius, jei pamirsti pasiimti, ne sako tikri abutu daugiau zalos, nei naudos...nes cia toks didelis muzikos ir pagerimo festivalis organizuojamas rugsejo pabaigoje, kur jaunimas suvaziuoja us palatkem biggrin.giften mases zmoniu ir taip , kamsciai, kur ten iki popieriuku tikrinimo...
kas nori patusinti galit atvaziuoti smile.gif
https://www.electricpicnic.ie/
Papildyta:
nu va ka tik gavau zinute, kad vaiku bureliai irgi atsidaro... wub.gif
Tikiuosi grisim i normalu gyvenima, bet is dalies pasiilgsiu to buvimo namie biggrin.gif

ania? Nuo pavasario jūs jau būreliuose? Darbuose irgi? :D Oi negaliu :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 07, 12:35)
radai?
Gali rinktis ka nori ar kas drauzia?  bigsmile.gif
Man idomu tik ju motyvai, kodel renkasi va sitaip suvargti, jei nera butinybes del buities, ar neranda kitu specialybiu smagesniu, gabumu kitu neturi? rolleyes.gif

Mano dvi jaunos.. na kiek jaunos...26+...nori kazkaip prasikrapstyti kelią I politiką. Abidvi ne rik baisios, bet visiskai nemoks bendrauti su zmonemis, labai greitai užsidegancuos ir dar greiciau uzpykstancios biggrin.gif . Nelabai pas jas pamatysi žmogiskaji faktoriu.. Esu qkis I aki susitikusi su p8litikemis. Vienas žosis - veidmaines ne tik darbe, bet ir gyvenime. Kaip rusai sako 'Сволочь по жизни'.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 07, 13:33)
Tavo prigimtis tokia ... netašyta.

baiktu ji, gi is VILNIAUS ir visos jos kartos proseneliu is ten nuo Gedimino laiku.... biggrin.gif musu elitas, inetligentija....gariunus iskeite i seima... biggrin.gif
Atsakyti

radai?
Gali rinktis ka nori ar kas drauzia? bigsmile.gif
Man idomu tik ju motyvai, kodel renkasi va sitaip suvargti, jei nera butinybes del buities, ar neranda kitu specialybiu smagesniu, gabumu kitu neturi? rolleyes.gif

P.S kam tiek cituoti reikejo del sio klausimo? bigsmile.gif

tai žinoka, kad darbas turi būt tik smagus ir palikim vadovavimą diedams, mes būkim tiesiog gražios...:D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 07, 12:40)
ania? Nuo pavasario jūs jau būreliuose? Darbuose irgi? biggrin.gif Oi negaliu biggrin.gif

Aniaaaaaaaaaaaaa? Oi negaliuuuuuuuuuuu...

Tai erudicija pas moteri.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 07, 12:41)
tai žinoka, kad darbas turi būt tik smagus ir palikim vadovavimą diedams, mes būkim tiesiog gražios...biggrin.gif 

Jwi kadanos per stebukla patapsi grazi, tai tada ir galesi kalbeti uz grazias. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 07, 13:40)
Mano dvi jaunos.. na kiek jaunos...26+...nori kazkaip prasikrapstyti kelią I politiką. Abidvi ne rik baisios, bet visiskai nemoks bendrauti su zmonemis, labai greitai užsidegancuos ir dar greiciau uzpykstancios  biggrin.gif . Nelabai pas jas pamatysi žmogiskaji faktoriu.. Esu qkis I aki susitikusi su p8litikemis. Vienas žosis - veidmaines ne tik darbe, bet ir gyvenime.  Kaip rusai sako 'Сволочь по жизни'.

mano cia viena pazystama buvo miesto taryboj, tai sake baisu, koks ten purvas, issidirbinejimai, nesiskaitymas su zmonem, ji buvo be partijos, tai sake beveik nei nesiklausydavo niekas, isejo jau po kadencijos, sako per daug nervu kainuoja, O is tikro tokia faina moteris ji daug ir taip del bendruomenes daro, bet galiu pasakyti, kol buvo ten politikoje suvargo labai, sako neisivaizduoji, koks stresas...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 07, 12:40)
baiktu ji, gi is VILNIAUS ir visos jos kartos proseneliu is ten nuo Gedimino laiku....  biggrin.gif musu elitas, inetligentija....gariunus iskeite i seima... biggrin.gif

Kokios kartos? Valstieciu baudziaunininkų? Jos seima gi malėsi po visą Tarybų Sajungą garnizonuose. Apie ka ji cia rašo?
Atsakyti

Aniaaaaaaaaaaaaa? Oi negaliuuuuuuuuuuu...

Tai erudicija pas moteri.
Papildyta:
Jwi kadanos per stebukla patapsi grazi, tai tada ir galesi kalbeti uz grazias. mirksiukas.gif

nu tu gi kalbi, nors... susilaikykim nuo komentarų :) Ne visoms duota :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 07, 13:45)
Kokios kartos? Valstieciu baudziaunininkų? Jos seima gi malėsi po visą Tarybų Sajungą garnizonuose. Apie ka ji cia rašo?

taigi sake, Kaunas kaimas, kaimieciai ten, ji gi is Vilniaus, tai supratau, kad jau visa gimine ten kelios kartos, nejau sakai bus jos seneliai is kaimo? bigsmile.gif
Atsakyti

mano cia viena pazystama buvo miesto taryboj, tai sake baisu, koks ten purvas, issidirbinejimai, nesiskaitymas su zmonem, ji buvo be partijos, tai sake beveik nei nesiklausydavo niekas, isejo jau po kadencijos, sako per daug nervu kainuoja, O is tikro tokia faina moteris ji daug ir taip del bendruomenes daro, bet galiu pasakyti, kol buvo ten politikoje suvargo labai, sako neisivaizduoji, koks stresas...

Pasakysiu paslaptį-pasibaigus kadencijai VISI tarybos nariai išeina lauk, taryba renkama iš naujo :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 07, 12:45)

As galiu daug papasakoti apie tą purva. Mano giminaitis irgi isejo po metų. Sake, tokio bjaurumo nemate gyvenime, upeliais teka is nusikalstamo pasaulio pinigai I kisenes. Viskas daroma, kad tik patenkinti uzsakova, kuris ikišo didziausią kyšı I kišenę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 rugsėjo 2021 - 12:49
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 07, 13:47)
Pasakysiu paslaptį-pasibaigus kadencijai VISI tarybos nariai išeina lauk, taryba renkama iš naujo smile.gif</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o dieve, vaiku darzelis, tai tame ir esme, kad ji nebesibolotiravo ir sake nebegris i politika.
Atsakyti